Libunda Posted May 13, 2010 Report Posted May 13, 2010 Právě jsem koukal na záběry ze zálivu: Aligátoři, žraloci a bůh víc co ještě za havěť tam umírá díky něčí blbosti Myslíte, že budou teď levnější řemeny ??
PhoeniX Posted May 13, 2010 Report Posted May 13, 2010 Snad dražší, když je těch žraloků méně. A proč je v názvu "černý humor"?...
Libunda Posted May 13, 2010 Author Report Posted May 13, 2010 (edited) Mnoooo protože osobně mě to štve, že zase někdo šetřil na nepravém místě a odnese to tolik živočichů a rostlin. A černej humor?? Dělám si blbou srandu z toho, že umírají zvířata a ještě spekuluju o nižších cenách vzhledem k množství mrtvých zvířat. Jak by si to pojmenoval ty?? Edit: ale zase třeba nějakej návrhář vyleze s krokoušem včetně černých skvrn..... nedávno jsem koukal na hodinky s hovnem s dinosaura OMG Edited May 13, 2010 by Libunda
Skalamander Posted May 13, 2010 Report Posted May 13, 2010 Hahaha, to je opravdu legrace. K tobě by hodinky s hovnem opravdu pasovaly....
Dantechno Posted May 13, 2010 Report Posted May 13, 2010 Hahaha, to je opravdu legrace. K tobě by hodinky s hovnem opravdu pasovaly....
Libunda Posted May 13, 2010 Author Report Posted May 13, 2010 .... no hurá, alespoň nějaké reakce ... už jsem myslel, že jste bezcitní...
Guest Tada Posted May 13, 2010 Report Posted May 13, 2010 Je mi líto, že z té ropy nebude palivo, které bych mohl spálit při páchání silničního násilí ...
Libunda Posted May 13, 2010 Author Report Posted May 13, 2010 (edited) JJ, 800 000 litrů ropy denně je opravdu sakra hodně !! Edited May 13, 2010 by Libunda
chacharoid Posted May 13, 2010 Report Posted May 13, 2010 já myslím, že Václav Klaus do roka a do dne vydá knihu, kde prokážu, že pro vzácné druhy živočichů v mexickém zálivu ta ropná skvrna představuje blahodárný vliv a jakékoliv pokusy o její odstranění jsou útokem na svobodu
PhoeniX Posted May 13, 2010 Report Posted May 13, 2010 já myslím, že Václav Klaus do roka a do dne vydá knihu, kde prokážu, že pro vzácné druhy živočichů v mexickém zálivu ta ropná skvrna představuje blahodárný vliv a jakékoliv pokusy o její odstranění jsou útokem na svobodu Únik ropy? A proč se to vůbec řeší? Ekosystém se s tím přece sám vyrovná.
PhoeniX Posted May 13, 2010 Report Posted May 13, 2010 Reakce na příspěvek č.9. Jen si tak představuji komentář p. prezidenta.
sava Posted May 13, 2010 Report Posted May 13, 2010 No je to trochu mimo...ale fakt by mě to zajímalo, takže jestli někdo ví, budu rád, když odpoví. Myslíte, že například při zemětřesení a posunu desek, nebo tak něčem, ropa neutíká přirozeně? Je tak hluboko, nebo se o tom jen neví? Spíš si myslím, že neuniká, ale nevím proč....
chacharoid Posted May 13, 2010 Report Posted May 13, 2010 No je to trochu mimo...ale fakt by mě to zajímalo, takže jestli někdo ví, budu rád, když odpoví. Myslíte, že například při zemětřesení a posunu desek, nebo tak něčem, ropa neutíká přirozeně? Je tak hluboko, nebo se o tom jen neví? Spíš si myslím, že neuniká, ale nevím proč.... to je zajímavá otázka, ale co mé chabé vědomosti sahají, tak ropa bývá v geologicky stabilních oblastech
lib Posted May 13, 2010 Report Posted May 13, 2010 Reakce na příspěvek č.9. Jen si tak představuji komentář p. prezidenta. Pane Prezidente (nějak mi nejde přes pysky "Pane Chacharoide"), jsme rádi, že taky máte rád hodinky. (V tomto ohledu jsem přesvědčen, že mohu mluvit prakticky za všechny členy fóra.) A co ty Primky/Eltonky? Šuplík, nebo taky někdy na ruce? Často? Prosíme foto! Na WUS se říká: "No picture, no evidence" nebo tak nějak.
Guest tolja Posted May 14, 2010 Report Posted May 14, 2010 já myslím, že Václav Klaus do roka a do dne vydá knihu, kde prokážu, že pro vzácné druhy živočichů v mexickém zálivu ta ropná skvrna představuje blahodárný vliv a jakékoliv pokusy o její odstranění jsou útokem na svobodu Nomen omen.
dagou Posted May 14, 2010 Report Posted May 14, 2010 Nomen omen. no von by se tím pádem měl jmenovat spíš jinak. Je krásné, že se do Klause naváží lidi, který ty jeho knížky ani neviděli, natož četli... U nás je to vůbec národním sportem, že především chachaři a jim podobná svoloč mají vždycky Názor.
PhoeniX Posted May 14, 2010 Report Posted May 14, 2010 A těch soudců a hochů se správným názorem, co se vždycky vyrojí... Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
dagou Posted May 14, 2010 Report Posted May 14, 2010 A těch soudců a hochů se správným názorem, co se vždycky vyrojí... To je právě ta věc, že nevim, jestli je muj názor správnej a netvrdim, že jsem zastánce Klausovy doktríny. Ty Štětináči
PhoeniX Posted May 14, 2010 Report Posted May 14, 2010 To je právě ta věc, že nevim, jestli je muj názor správnej a netvrdim, že jsem zastánce Klausovy doktríny. Ty Štětináči Já diskuze na podobná témata právě neberu nijak vážně. Málokdo se k tomu může opravdu relevantně vyjádřit. Většinou totiž lidé inklinují k již existujícím teoriím, o kterých se ani neví, na jakých podkladech byly vymodelovány atd... Vše, co jsem v tomto vlákně napsal, je myšleno velice, ale opravdu velice nadneseně.
Recommended Posts