hommer1 Posted May 13, 2010 Report Posted May 13, 2010 Zdravím všechny příznivce hodinek a aut a dovoluji si vám nabídnout nahradní díly na auta.Jedná se o nové značkové se zárukou a učtenkou. Myslím že umím velmi zajímavé ceny tak mužete vyzkoušet. Záleží jestli preferujete kvalitu a dobrou cenu nebo jen cenu,umím obojí většinou se dává ten střed,ale někdy vyjde levně i prvovýroba. Např.spojku,dvouhmotak,rozvody,tlumiče,pružiny,výfuky,turba,kotouče,destičky,čepy,ramena,olej castrol nebo gm,nemá smysl řešit filtr za stovku,ale když to bude i s olejem tak se to dá domluvit. Umím i originál díly na japonce a korejce. Ptejte se ja na co chci odpovím. :-)
pepan Posted May 13, 2010 Report Posted May 13, 2010 Zdravím všechny příznivce hodinek a aut a dovoluji si vám nabídnout nahradní díly na auta.Jedná se o nové značkové se zárukou a učtenkou. Myslím že umím velmi zajímavé ceny tak mužete vyzkoušet. Záleží jestli preferujete kvalitu a dobrou cenu nebo jen cenu,umím obojí většinou se dává ten střed,ale někdy vyjde levně i prvovýroba. Např.spojku,dvouhmotak,rozvody,tlumiče,pružiny,výfuky,turba,kotouče,destičky,čepy,ramena,olej castrol nebo gm,nemá smysl řešit filtr za stovku,ale když to bude i s olejem tak se to dá domluvit. Umím i originál díly na japonce a korejce. Ptejte se ja na co chci odpovím. :-)Asi jsi mimo, tady jsi na F o hodinkách.
hommer1 Posted May 13, 2010 Author Report Posted May 13, 2010 Asi jsi mimo, tady jsi na F o hodinkách. Já vím,ale mužu kolegum nabídnout levné autodíly,aby jim zbylo víc peněz na hodinky.:-)
lib Posted May 13, 2010 Report Posted May 13, 2010 Nooo, když si vzpomenu, že se Jakubisko, poté, co jej vypekl jeden prodejce na ebayi, zaregistroval jako Profi a vyrobil pár hodinkovnic za pár stovek, tak mám, hommere-jedničko, pocit, žes to kšeftaření tady trochu dost přestřelil.
hommer1 Posted May 13, 2010 Author Report Posted May 13, 2010 Hele nejde o kšeftaření jen jsem nabídnul členum levné autodíly,jestli není zájem tak se svět nezboří. Když nedělám do hodinek tak nabízím slevu tam kde umím,myslím si že takhle přes chronomag by jsme si navzajem mohli pomoct,ten dělá to a ten zas tohle,ale jestli jsou tady nějaké výhrady tak to klidně smažte,je mi to jedno.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.