Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ahoj,chtěl jsem se optat kdo všechno vyrábí pilotky , které mají ruční nátah a středovou vteřinovku ,převážně jsem našel jen automaty s Etou 2824.(asi to jsem to nenapsal uplně správně tak mne prosím nekamenujte) Diky Martin

Posted

No, že B-Uhr s tvojí specifikací koupíš buď jako lowend od soudruhů z Čínské lidové republiky a nebo už v dražších variantách než jsou tebou zmíněné Archimede. A v nějaké té střední kategorii kolem cca 30 to je prostě problém sehnat... Pravděpodobně tě to dožene spíš k tomu, zda si v cenové hladině Archimede vybrat buď mimostředku s manuálem a nebo centrální s automatem :)

Posted (edited)

Laco sou cool , ale těch 55 mm si dám leda na krk , nebo doma do kuchyně pro mě je 44 akurát ,kouknu kolik chtěj za Arista.Ale němčina není mein hobby...

Edited by martin151
Posted
Laco sou cool , ale těch 55 mm si dám leda na krk , nebo doma do kuchyně pro mě je 44 akurát ,kouknu kolik chtěj za Arista.Ale němčina není mein hobby...

500 evropských grošů

Posted (edited)

Prosím tě ptáku z popela zrozený, ušetři mě. Už několik týdnů mám pocit, že jsem vyléčený a ty sem flákneš podle mě nejhezčí variaci béček ve střední třídě a ještě s povedenou centrálkou :crying_anim02:

BTW Kolik stojí ledvina?

Edited by Roman I.
Posted (edited)
Prosím tě ptáku z popela zrozený, ušetři mě. Už několik týdnů mám pocit, že jsem vyléčený a ty jsem flákneš podle mě nejhezčí variaci béček ve střední třídě a ještě s povedenou centrálkou :crying_anim02:

BTW Kolik stojí ledvina?

1189 Euro ve variantě satin finish

EDIT:pardon,nevšiml jsem si swan necku,s tím vyjdou na 1489 Euro

Edited by Koniferka
Posted
BTW Kolik stojí ledvina?

Záleží na místu prodeje. Ale vyprdni se na to. ;) Vteřinovka je úžasná. Vlastně celé hodinky jsou takové. Chtěli udělat kopii a povedlo se jim to.