Honky Tonky Odesláno 11. července 2010 Nahlásit Odesláno 11. července 2010 Kinetic - Dík za inspirativní odkaz, ale mě by zajímalo klasické natahování.
Koniferka Odesláno 11. července 2010 Nahlásit Odesláno 11. července 2010 Taky bych rád věděl o modelech s manuálním nátahem.Vím,že jsou některá Grand Seika s manual winding,ale ty jsou dost drahá.Nevyrábí i levnější modely s cenou do 1000 $?
Honky Tonky Odesláno 12. července 2010 Nahlásit Odesláno 12. července 2010 Taky bych rád věděl o modelech s manuálním nátahem.Vím,že jsou některá Grand Seika s manual winding,ale ty jsou dost drahá.Nevyrábí i levnější modely s cenou do 1000 $? Pokud by jsi získal nějaké informace k manuálnímu nátahu (klasika - jen otáčení korunkou bez různých dalších mechanismů) tak mi dej prosím vědět.
Honky Tonky Odesláno 14. července 2010 Nahlásit Odesláno 14. července 2010 moc jich není - asi tak 60 Buď prosím konkrétní, vyjmenuj mi jich prosím alespoň 59
Návštěvník YPO Odesláno 14. července 2010 Nahlásit Odesláno 14. července 2010 (upraveno) Buď prosím konkrétní, vyjmenuj mi jich prosím alespoň 59 TADY je seznam strojků - hodinky si k tomu najdi sám edit: pokud tě ovšem zajímá něco levného, tak asi skutečně nic s ručním nátahem neexistuje, kromě vintážních kousků a současných Credor nebo Grand Seiko Upraveno 14. července 2010 uživatelem YPO
Peta-Biker Odesláno 14. července 2010 Nahlásit Odesláno 14. července 2010 (upraveno) TADY je seznam strojků - hodinky si k tomu najdi sám edit: pokud tě ovšem zajímá něco levného, tak asi skutečně nic s ručním nátahem neexistuje, kromě vintážních kousků a současných Credor nebo Grand Seiko co teď nosíš za potápky? *koukam, že ot isa není moc k tématu, ale dnskeka mi ty pivka na slunku neudalay dobre vubec Upraveno 14. července 2010 uživatelem Peta-Biker
Návštěvník YPO Odesláno 14. července 2010 Nahlásit Odesláno 14. července 2010 co teď nosíš za potápky? žádný nemám - nemeju se
Honky Tonky Odesláno 14. července 2010 Nahlásit Odesláno 14. července 2010 TADY je seznam strojků - hodinky si k tomu najdi sám edit: pokud tě ovšem zajímá něco levného, tak asi skutečně nic s ručním nátahem neexistuje, kromě vintážních kousků a současných Credor nebo Grand Seiko Moc díky, ušetřil jsi mi spoustu času.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se