Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

tak nějak jsem měl vždycky pocit že v pekle je zima, mokro a smrad. Jak to tak vypadá, tak to bude pravda. Tady na Vysočině sice máme celkem vzato lautr prd ale naštěstí se nám vyhýbají i tyhle dárečky. Já měl doma potopu jen jednou, bouřka spláchla bláto z polí a kanály nestíhaly. Dohromady žádná škoda, jen zelenina na zahradě se rekvalifikovala na rýžoviště a ve sklepě bylo pár centimetrů bahýnka, ale i tak to byly dva dny práce. Pocit je to hnusnej, když stojíte v hnědém jezeru tam kde byla zahrada a nevíte jak do toho. Takže držím palce všem postiženým.

• Po letech...
  • Odpovědi 91
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Abyste si nemysleli, že v Netolicích neprší.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno (upraveno)

Na jižní moravě ,teda v Uherském Hradišti momentálně svítí slunce,uvidíme co přijde večer z čech.Po velké vodě zatím ani vidu ani slechu.

Upraveno uživatelem bohus76
Odesláno

No, my v Černošicích jsme úplně v prdeli. Ve sklepě máme 5 cm vody. Manželka tam má kancl a já sklad, takže jsme vynášeli a čekáme co bude dál.... Až to stoupne ještě o pár čísel, nasadíme kalovku.

Odesláno

Abyste si nemysleli, že v Netolicích neprší.

A kurva ...  :eek:

To jsou fotky od stavidla u Mnichu? Netušíš jak to vypadá u mostu dole Pod Jánem?

Odesláno

Ta poslední fotka mi připoměla Martin Brod v BiH, mají tam Unu a protéká vesnicí, různé potůčky atd... mají tam na tom udělané přírodní pračky.

Do tej vaší vody bych teda prádlo nedával :D

Jsem zvědav, jestli se zítra dostanu na smluvené konzultace z Kobylis na Dejvice. A přítelkyně jede na zkoušku na nábřeží :D

Odesláno

To jsou fotky od stavidla u Mnichu? Netušíš jak to vypadá u mostu dole Pod Jánem?

Jj. Potkal jsem u Mnichu Tondu Hřebíka /bydlí v tom bývalém mlýně před mostem/ a říkal, že musel vyjet autem z garáže. Tak tam asi je voda. Ta chalupa pod benzinou stojí ve vodě. Docela dobře znáš náš místopis.

Odesláno

Jsou to tři roky, kdy tu Tombed ze mě udělal katastrofického hrdinu v tomto vlákně...

Je to smutné, že to zase na někoho přišlo, všem těm zasaženým držím moc palce.

Tady u nás v poloPolsku klid, občas i slunce vykouklo.

Odesláno

Byl jsem se tam podívat. Není to tam tak zlý, jak Tonda vyprávěl. Voda už kulminovala a pomalu opadá. Voda byla jen na tom trávníku nad mostem, k domům zdaleka nedosáhla.

Odesláno

Jj. Potkal jsem u Mnichu Tondu Hřebíka /bydlí v tom bývalém mlýně před mostem/ a říkal, že musel vyjet autem z garáže. Tak tam asi je voda. Ta chalupa pod benzinou stojí ve vodě. Docela dobře znáš náš místopis.

Tonda to má blíž vodě. Pokud to měl jen v garáži tak já bych měl být na suchu. Doufám ...  Každopádně díky za info.

Odesláno

Mozna k te garazi preci jen dojde:-( Dneska na noc se citelne upousti Lipno, stejne jako vcera v noci. A bude hur, uz nas vodaci vecer dneska varovali. Podle nich jesli prset neprestane budou muset pustit jeste vic. CB to budou mit jisty a prej to vidi na povoden az v Praze. Moc tomu nerozumim, nechci v zadnem pripade strasit, ale za ten rok co tu pracuju nas takhle natvrdo z povodi varovali poprve.

Dobre se daji stavy pritoku a odtoku nejen Lipna sledovat zde:

www.pvl.cz/portal/sap/cz/index.htm

Odesláno

Já jsem dneska sjížděl v Rakousku Salzu. Byla to docela husťárna, ale vrátili jsme se ve zdraví všichni. Každopádně Dunaj už je pořádně vylitá z břehů.

Jinak bydlím v Holešovicích u řeky a taky to tady vypadá nedobře a asi půjdu alespoň přeparkovat někam výš.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...