Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Kamil
Odesláno
No a teď je tu Vážná otázka pro ostatní: co uděláme s číslováním? Je někdo, kdo by nesouhlasil s tím, že to prostě setřepu směrem k začátku edice?

Já nesouhlasím! Čekal jsem na sedmičku dlouho a když jsem ji dostal, tak si ji nenechám vzít.

• Odpovědi 1,4tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Co navrhuješ? Přeci nevynecháme jedno místo?

Otázka pro Chronomaga: Bylo by možné nechat Kamilovi číslo 7 výměnou za jeho současné číslo 6? Osmička nebo šestka asi není takový rozdíl.:)

Odesláno

To Lukáš: to je samozřejmě také řešení, ale asi by bylo lepší kdyby si čísla prohodili Kamil s Chronomagem, protože posloupnost tu má určitou cenu. Vyjadřuje míru nadšení a důvěry v tento projekt, na kterém se tu všichni podílí. Diskutovat o hodinkách a mít na ně názor, to je věc pěkná, ale vždycky když dojde na objednávky a zálohy, dojde na lámání chleba.

Není to nic proti ničemu, ale sám za sebe si moc cením všech těch, kteří indikovali svůj vážný zájem výslednou podobu l.e. zakoupit, i když ještě neznali vítězné řešení.

Odesláno

Zdravím pane Prokope,

Platí stále ta záloha 3 * 2000 Kč. Souhlasím s tím co jste napsal, ale protože jsem přišel poslední, chci alespoň trošku pomoci, jak jsem napsal beru jakékoliv číslo.

Lukáš Mrázek

Odesláno

To Lukáš: Zatím jsem o žádné záloze nic neříkal. Myslím, že to byla slova Cigiho, ale jsem za ně vděčný, protože něco podobného bude třeba udělat, aby se odlišili skutečně vážní zájemci. Přeci jen se pár lidí už neozývá. Pro mne by bylo mrzuté, kdybych pro každého udělal hodinky a pak si je odebrala polovina lidí.:(

Odesláno

Tak nevím, jestli ty obrázky budou čitelné, v takto malé velikosti, ale plním svůj slib, že dodám náhledy vybraných variant k posouzení.

Kdo bude mít zájem a chtěl by data v křivkách (cdr, ai, eps) nechť mi dá vědět a já mu to pošlu mailem.:)

linea40.jpg

Odesláno

Tak mě se líbí hned ty první cal. 73 + stříbrný číselník, jsou opravdu moc hezké, popř. cal.73 + černý číselník.

S tou zálohou souhlasím, platí se u každé l.e. ať se jedná skoro o cokoli.

Odesláno
Tak nevím, jestli ty obrázky budou čitelné, v takto malé velikosti, ale plním svůj slib, že dodám náhledy vybraných variant k posouzení.

Číselníky budou stříbrné nebo bílé ?

Odesláno

Omlouvám chybku v popisech. Stříbrný je pouze ten první. Trochu jsem to graficky zvýraznil a předělal popisy...:)

Proč já vždycky vidím chyby až po nahrání odkazu na chronomag...:) Teď už by snad mělo vše být vidět a poipisky správně.

Je to na vás...:)

Návštěvník Magnus
Odesláno

Zdravim Vas. Kedze PRIM napisal ze "par lidi se neozyva", tak ja sa pre istotu ozyvam a hlasim ze diskusiu sledujem a cakam na dalsie pokyny ako sa dostat k mojim hodinkam :) Chcel by som este podotknut, ze by som sa velmi nerad posuval s cislom, pretoze tiez som cakal kym sa poobjednava do cisla 9 aby boli moje hodinky s cislom 10.

Návštěvník Kamil
Odesláno

Zdravím Magnuse ;) Tak to už jsme dva a asi nás bude víc. Znova opakuji, že ODMÍTÁM jiné číslo. Tím že si Lukáš vezme uvolněnou pozici se celá záležitost jednoduše a elegantně vyřeší!

Jak jsem již psal dříve, nemám žádný problém se zaplacením zálohy.

Odesláno
Otázka pro Chronomaga: Bylo by možné nechat Kamilovi číslo 7 výměnou za jeho současné číslo 6? Osmička nebo šestka asi není takový rozdíl.:)

Já s tím nemám problém, klidně si vezmu jakékoliv číslo, protože už samotná LE je čest. Nakonec, Hitler měl taky stranickou legitimaci číslo osm a Lenin měl trojku a nepochybovalo se o nich ;)

Jen na závěr - já bych místro přezdívky Chronomag použil občanské jméno nebo svoji tradiční Tangero, tady ji používám jen proto, aby bylo zřejmé, kdo je tu zodpovědným moderátorem. Navíc by dvojí chronomag mátl, ale to asi nebude vadit ...

Jinak se už těším a taky přemýšlím o zakoupení kalibru, akorát jsem nevysledoval z diskuse, v jakých hodinkách je ten správný... Nemáte obrázek, jak vypadají ty 66 kalibrovky? Jinak jsem si koupil staré primky a už se těším až si je dám renovovat, vypadají i takhle staře moc fajně :)

Odesláno

Taktez zaden problem se zalohou. Staci rict kam a kolik ;)

Mam dva dotazy, kdyz nesezenu cal 66, muzu zustat u automatu bez datumovky (v kterych hodinkach byl cal. 66)? A druhy dotaz, jaky je prumer skla v porovnani s malou lineou 36mm? Podle tech nahledu se mi zda, ze se vic pridalo na materialu pouzdra a prumer skla se moc nezvetsil? Ale mozna se mi to jen zda? ;)

Tak mne tak napadalo jeste jedno male vylepseni teto l.e. Co kdyby na korunce bylo vyrazeno/vyfrezovano CH (jako chronomag)? ;) Tim by se ta edice jeste vic odlisila od seriove vyroby.

Tak otazka kalibru vyresena..prave jsem si vzpomnel, ze se mi nekde vali starsi primky a dokonce jsem krome nich nasel i jedny svoje detske se zelenym cifernikem ;) Tak ja uz kalibr 66 mam. To "PRIM - CZECHOSLOVAKIA" na ozubenem kolecku je uplne super! Takze se mi bude hodit i pruhled! :D

Odesláno
jaky je prumer skla v porovnani s malou lineou 36mm? Podle tech nahledu se mi zda, ze se vic pridalo na materialu pouzdra a prumer skla se moc nezvetsil? Ale mozna se mi to jen zda?

Připojuju se k dotazu, asi by se mi také líbil větší průměr skla. Zkoušel jsem to změřit a vyšlo mi asi 31,5 mm.

Jinak jsou nádherné a pořád se nemůžu rozhodnout mezi černou 1 a 3.

Ze zálohou nemám problém a přikláním se k označení jménem.

Co se týče nových zájemců, klidně ať vyplní mezery po odpadlících.

Odesláno

To Chronomag: Myslím, že už se tu většina lidí vyjádřila, že tam přezdívku nechce vůbec a já to shledávám jako rozumný podnět. Ten kdo bude chtít, bude tam mít své občanské jméno a kdo chtít nebude to bude mít jen s nápisem "Chronomag Limited Edition xx/xx".

Za ochotu vyhovět Kamilovi děkuji.:)

Teď ještě musíme pořešit Magnuse - Pokud by byl ochoten Kubson opustit své originální číslo 14 (mělo být nahrazeno za třináctku), výměnou za číslo 9 (dostane se do "elitní" první desítky), měl by být problém vyřešen.:) Předpokládám totiž, že cigi nebude chtít roztrhnout svou mini "vloženou sérii" na čísla 9, 11, 12.

To Kubson: Byl by to problém?

To Chronomag: 4 ze 6 náhledů jsou náhledy hodinek s kalibrem 66. (kalibr 73 má základ v ETA 2824-2) Mimochodem, přehled tabulkových údajů všech kalibrů už je na české verzi www.prim.cz vystaven. Fotky kalibrů přibudou později.

To odklizec: Co se týče zálohy, chtěl jsem navrhnout 4000,-Kč (tedy 30%). Souhlas?

Verze bez datumky jde použít i pro kalibr 73 - jediný rozdíl je v tom, že v číselníku nebude okénko, přestože pod ním bude koutouč s čísly datumu.

Poměr průměru skla a pouzdra je 34/40 oproti 31/36 mm u menšího modelu. Ten poměr je tedy přibližně stejný. Mohu zodpovědně říci, že to je hodně znát. Ono je to optický klam, protože i řemínek je širší 20mm versus 18mm. Proto to vypadá, jako že se moc nezměnilo. Nicméně to je to, co jsme myslím všichni chtěli, protože se Linea líbila, až na ty rozměry.

S tou korunkou nevím nevím. Ruční rytí do nerezové korunky je drahé, strojní je náročné na upnutí a laserové asi neakceptujete. Uvidíme, jestli by si s tím neporadila ta nově připravovaná vysokootáčková fréza. Nic neslibuji, ale zkusím se nad tím zamyslet.

K poznámce o strojcích: těší mě, že to cítíte tak jako já. To už je o trošku něčem jiném, než jen o hodinkách. A pokud vím, nabízíme to zatím jako jediní na světě.:)

Odesláno

Myslím, že by bylo dobré doplnit aktuální tabulku a pokud nebudou námitky, můžeme začít asi individualně objednávat.

Rozhodl jsem se definitině pro černá 3

Odesláno

Souhlasím se zálohou. Určete místo(účet) :).

Verze - Bílý ciferník, černá ručička:cool:alias bílá 1

Mé číslo by měla být po úpravách 2 a to se mi opravdu líbí.:lol:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...