dagou Odesláno 24. května 2010 Nahlásit Odesláno 24. května 2010 Přátelé, kamarádi, co se takhle domluvit a jednotně začít používat reply tak, aby citace byla zobrazena dle návrhu programátora fóra? Ve starém fóru se to ještě jakž takž dalo, ale to co se objevuje v nové verzi je zhůvěřilost, spousta z vás nějakým mně nepochopitelným způsobem umazává ukončovací znak citace a pak je to značně nepřehledná záležitost. Přitom ten zelenej rámeček, kterej to udělá, pokud dodržujete pravidla, je docela hezkej.
Skalamander Odesláno 24. května 2010 Nahlásit Odesláno 24. května 2010 Přátelé, kamarádi, co se takhle domluvit a jednotně začít používat reply tak, aby citace byla zobrazena dle návrhu programátora fóra? Ve starém fóru se to ještě jakž takž dalo, ale to co se objevuje v nové verzi je zhůvěřilost, spousta z vás nějakým mně nepochopitelným způsobem umazává ukončovací znak citace a pak je to značně nepřehledná záležitost. Přitom ten zelenej rámeček, kterej to udělá, pokud dodržujete pravidla, je docela hezkej. Dal jsem ti plusový bodík
sect Odesláno 24. května 2010 Nahlásit Odesláno 24. května 2010 Dal jsem ti plusový bodík To není problém, ale myslím, že když už je v citaci nějaká předcházející citace, tak se to rozhodí samo. edit: Reakce na první příspěvek.
nAscA Odesláno 24. května 2010 Nahlásit Odesláno 24. května 2010 No mne se zda, ze to hlavne rozhodilo citace, co byly jeste na predchozim foru. Ale pravda, tam jsem taky koukal, ze to nekteri nezvladli. Nejak netusim, kde je problem, proc to neni odcitovano spravne. Tedy spis proc nekteri vzdy smazou posledni
911 Odesláno 24. května 2010 Nahlásit Odesláno 24. května 2010 Pokus ja sem chtel vytvorit ten fialovej ramecek, ale koukam, ze citaci secta uz neumim vlozit
Návštěvník Snow Odesláno 24. května 2010 Nahlásit Odesláno 24. května 2010 To není problém, ale myslím, že když už je v citaci nějaká předcházející citace, tak se to rozhodí samo. edit: Reakce na první příspěvek. ja sem chtel vytvorit ten fialovej ramecek, ale koukam, ze citaci secta uz neumim vlozit Myslím, že by si měl použít funkci více násobný citát, jsem zvědavý jak mi to vyjde . Edit - tak nevyšlo
Návštěvník Kamil Odesláno 24. května 2010 Nahlásit Odesláno 24. května 2010 ja sem chtel vytvorit ten fialovej ramecek, ale koukam, ze citaci secta uz neumim vlozit Myslím, že by si měl použít funkci více násobný citát, jsem zvědavý jak mi to vyjde . Edit - tak nevyšlo břídilové...
dagou Odesláno 24. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 24. května 2010 břídilové... napiš prosím, jak na to, do těchhle hlubin jsem to ještě neprozkoumal, navíc mi není úplně jasná vícenásobná citace.
Návštěvník Snow Odesláno 24. května 2010 Nahlásit Odesláno 24. května 2010 břídilové... Frajere libovej .
Návštěvník Snow Odesláno 24. května 2010 Nahlásit Odesláno 24. května 2010 Velká nula, nejde mi to Edit - jak si to udělal ?
Baker Odesláno 24. května 2010 Nahlásit Odesláno 24. května 2010 břídilové... Frajere libovej . cha! Dve urovne umi kazdy
Návštěvník Snow Odesláno 24. května 2010 Nahlásit Odesláno 24. května 2010 Dve urovne umi kazdy No ty vole
Návštěvník Kamil Odesláno 24. května 2010 Nahlásit Odesláno 24. května 2010 Frajere libovej .cha! Velká nula, nejde mi to Edit - jak si to udělal ?Dve urovne umi kazdy No ty vole :eek: :eek:
911 Odesláno 24. května 2010 Nahlásit Odesláno 24. května 2010 Dve urovne umi kazdy No ty vole test tri urovne? No ty vole akorat sem myslel, ze to pujde nejak lehceji
Baker Odesláno 24. května 2010 Nahlásit Odesláno 24. května 2010 Frajere libovej .cha! Velká nula, nejde mi to Edit - jak si to udělal ?Dve urovne umi kazdy No ty vole :eek: :eek: Jak snadne
Návštěvník Snow Odesláno 24. května 2010 Nahlásit Odesláno 24. května 2010 Nebyl by nějaky snadný návod pro začátečníka ?
Návštěvník Snow Odesláno 24. května 2010 Nahlásit Odesláno 24. května 2010 Edit - do tohohle vlákna už nesmím přispívat, je to samý neúspěšný pokus
dagou Odesláno 24. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 24. května 2010 to mas tak - zmacknes "vicenasobna odpoved" u prispevku, ktere chces zahrnout do citace, zadas pridej odpoved nebo jak se to jmenuje a pak v kodu presunes (/quote) - v hranatych zavorkach az na konec... takže to neni nijak jednoduchý, protože musíš vyhledat původní příspěvky. Ale jde to. Ale citovat "schody" je opravdu zbytečně nekomfortní. Díky Kibi, aspoň víme, jak funguje vícenásobná citace. Dobrá funkce.
Traveller Odesláno 24. května 2010 Nahlásit Odesláno 24. května 2010 level 1 level 2 Level 3 Level 4 Level 5 Druhý Level 5
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.