Přejít na obsah

PRIM TOURBILLON


Doporučené příspěvky

Turbo samozrejme zmysel malo v dobach ked sa hralo na presnost a lepsie triky ako merat cas nez mechanicke hodiny este neboli.

 

Inak ako som pisal v inom vlakne, uplne staci aby sa nejaky hujer ulakomil na ten "prototyp" a bude tym zaplateny cely vyvoj aj s tucnym ziskom. Pripadny predaj druheho kusu bude uz obchod z rise snov. Rozdiel oproti ostatnym skvostom v ponuke je hlavne ten, ze na Vaskovi fici dost ludi na to, aby tato motyka na rozdiel od ostatnych naozaj vystrelila.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 168
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Tak pořád je to vrcholná komplikace. Dneska ti taky čas líp stopnou digitálky a měsíční fázi ukáže telefon...takže jeho smysluplnost bych neřešil....

 

Osobně mi u VH limitky, byť nejsem zrovna jeho fanda, i docela vadí to pozadí - čínská hujda na poctu českýho prezidenta s kecama o českém a jediném oprávněném výrobci hodinek :yucky:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ci sme jeho fandami, ci niesme, to by bola diskusia na ine forum, ale faktom je to bol prezident a ako ludia, ktori sa zaujimaju o hodinky, musime kazdy podla svojich moznosti sirit osvetu, ze cinska mrdka (hoc aj s ceskym cifrom) pamiatku prezidenta v ziadnom pripade nepozdvihne. Inak si to fakt niekto kupi!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsíci...

At chcete nebo ne, je to opravdove a spolehlive fungujici turbo, cinani maj dva odlisne kalibry a jejich kvalitu bych neodsuzoval, cinskej sroubek muze byt za 1 cent, ale take za 2 dolary. Doporucuji napred turbo koupit a zkusit, pak vynaset soudy, jestli je dobre, nebo spatne. A archaismus dob minulych to neni, stale je to vrcholna komplikace, na kterou vetsina beznych firem nikdy nedosahne, jestli ano, musi to turbo koupit u cinanu. A pro me ma cinske turbo i vychovny element, v dobe, kdy Omega zacala prodavat sve vlastni turbo pod zaminkou technologicke nedostiznosti pro ostatni firmy stredni kategorie za cca 85000 EUR, prisel cinan a turbo prodaval jako housky na kramu za cca 500 EUR. Za rok Omega zlevnila na 56000 EUR. Ne, ze by se to dalo kvalitativne dalo srovnavat, ale kdo z normalnich lidi turbo chtel jako komplikaci, koupil si vetsinou to cinske. A cinska turba fungujou a to velmi dobre a spolehlive.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Myslím, že v prní řadě nejde o turbo jako takové. Čínské turbo může být kvalitní - to se až tolik nerozporuje - ale zde jde spíše o princip. Hlásání "czech made" a vydávání edicí k uctění Českého prezidenta... No. Dnes by tom možná ani nevadilo, když už máme tedy ten krásný vztah s tou Čínou, že se stydíme za fotku s Dalajlámou :-D 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...