goodbadman Posted May 24, 2010 Report Share Posted May 24, 2010 Momentálně se rozmýšlím mezi těmito dvěma hodinkami a prosil bych o radu. Link to post Share on other sites
Koniferka Posted May 24, 2010 Report Share Posted May 24, 2010 Sumo,pro jejich krásný čistý vzhled a větší rezervu nátahu.Na druhou stranu nemají safírové sklíčko a mají větší průměr.Rozdíl ve vodotěsnostech by jsi pravděpodobně nevyužil. Link to post Share on other sites
bandicoot Posted May 24, 2010 Report Share Posted May 24, 2010 Sumo pro parádní kalibr. Link to post Share on other sites
Guest Snow Posted May 24, 2010 Report Share Posted May 24, 2010 Asi půjdu proti proudu, ale zvolil bych Archimede. Kladně na mě působí přesnost hodinek této firmy, znám několik členů s Archimede a všichni ji mají na úrovni COSC. Link to post Share on other sites
abbot Posted May 24, 2010 Report Share Posted May 24, 2010 Mně se zase víc líbí sport tauchery, ale možná je to daný mojí malou rukou. Upřímně, suma maji super strojek, zpracování, bezkonkurenční luminescenci a ještě vyjdou o něco levněji. Archimede jsou zase swiss made a maji tušim safír . Ani s jedněma hodinkama neuděláš v daný cenový relaci asi chybu ... Link to post Share on other sites
skalis Posted May 24, 2010 Report Share Posted May 24, 2010 Mne zrovna Sport Tauchery prijdou takove neslane nemastne (o zpracovani u Archimede nepochybuji), takze ja bych bral Suma. Link to post Share on other sites
Baker Posted May 24, 2010 Report Share Posted May 24, 2010 Spis nez Sumo bych volil Alpinist, ale Archimede jsou rovnez vyborna volba. Link to post Share on other sites
Hasňa Posted May 24, 2010 Report Share Posted May 24, 2010 Sumo. Kvalita, legenda, vzhled, kalibr, vsechno. Link to post Share on other sites
David_B Posted May 24, 2010 Report Share Posted May 24, 2010 Vzhledově u mne vyhrává Sumo. Měl jsem je, ale nezůstaly u mne..byly moc veliké. Proto pokud na to nemáš ruku, vem raději Archimede. Link to post Share on other sites
kubson Posted May 25, 2010 Report Share Posted May 25, 2010 (edited) v archimede je lepší strojek, rezerva chodu pro mě není rozhodující parametr.. proč si to myslím je na delší debatu, ale řekněme dlouhodobé zkušenosti s oběma typy kalibrů suma jsou víc "blýskavé", líbivé hodinky, sporttaucher v sobě mají přiměřenou porci německé strohosti Edited May 25, 2010 by kubson Link to post Share on other sites
Diamondking Posted May 25, 2010 Report Share Posted May 25, 2010 Archimede jsou zase swiss madeArchimede nejsou swiss made...ale přesné jsou, to zase joo Link to post Share on other sites
goodbadman Posted May 25, 2010 Author Report Share Posted May 25, 2010 Všem moc děkuji za komentáře, bohužel jsem ještě více na vážkách, chtělo by je to někde oboje vyzkoušet na ruce (snad by to pomohlo ) Link to post Share on other sites
ANT Posted May 25, 2010 Report Share Posted May 25, 2010 ja odpoviem obrazkom Link to post Share on other sites
redd Posted May 25, 2010 Report Share Posted May 25, 2010 Já bych vzal Archimede... U seika mám psychickej problem s ručkama, obecně se mi nelíbí, když nekončí ve středu, ale ještě kus přesahují. Taky mi suma připadaj moc nablejskaný. Ale jinak je to diskuse stejná jako jestli Nikon nebo Canon Záleží na vkusu každého soudruha. Link to post Share on other sites
jankoxxx Posted May 25, 2010 Report Share Posted May 25, 2010 je to skor o rozmeroch a vzhlade. ak chces vacsie napadnejsie hodinky tak sumo a ked chces nieco nenapadnejsie tak archimede. prajem stastnu ruku pri vybere Link to post Share on other sites
gas Posted May 25, 2010 Report Share Posted May 25, 2010 A nebo A, Archimede, ale ještě raději Alpinisty s AR co prodává Baker, úžasný hodinky Link to post Share on other sites
Diamondking Posted May 25, 2010 Report Share Posted May 25, 2010 Mě se hodně líbí ty Gevrily co jsou už dlouho v prodejním vlákně..mají sice jenom WR 50M, ale jsou fakt nádherné..kdybych na to měl, hned je beru Link to post Share on other sites
Pavel K. Posted May 25, 2010 Report Share Posted May 25, 2010 Seika mám rád a Suma jsou už "legenda". V tomto případě se mi ale víc líbí Archimede. Link to post Share on other sites
Recommended Posts