Přejít na obsah

Kolik hodinek vám na Chronomagu prošlo rukama

Za kolik jste nakoupili hodinky..  

311 hlasů

1. 1. ..během chronománie

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nepřeháněj! Bylo jich jen 20.

Já myslím, že YPO to nedá. Poněvadž by se z toho musel zcvoknout.:D

Mozna ze u nakupu 20ti byl lolohh, ale ty dalsi dve tretiny si YPOus kupoval potaji :)
  • Odpovědi 167
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Hlaváček z Koscomu vždycky říká: " Jo ten pan Ípo od vás z fora, to je dobrej zákazník, ten si koupil asi dvacet Fortisů a některé kusy i dvakrát, rád na něho vzpomínám" Posted Image

Odesláno

ten si koupil asi dvacet Fortisů a některé kusy i dvakrát

A jsem za to rád, tyhle lidi, který nejen nakupujou, ale i prodávaj, jsou živá voda tohodle fóra. Nikdo z nás chytráků nechce nést tu prvotní ztrátu a tak bysme se furt mrcasili někde okolo štajnhartů.

Nebejt Ypa, Cybera, mrakouše, nebude tu spousta super hodinek.

Odesláno

Já mám na hodinky určitou částku (cca 50k) a v rámci této částky hodinky protáčím, nejvíc jsem v nich měl asi 80 k.

Heuer Silverstone, Omega Seamaster GMT, Omega Seamaster "bondovky", Omega PO (ty už 5x), Omega Speedmaster, Seiko Sumo, Seiko Monster, Seiko SRP, Orient "New Divers", Steinhart Chronomag L.E., Steinhart Triton, Vostok Europe K3, Precista PRS-14, Dievas, UZI, spousta Primek (Orlík, Sporty I a II, Diplomat, TV, Q41, digi a další). Na ostatní si teď nevzpomenu.

Odesláno

A jsem za to rád, tyhle lidi, který nejen nakupujou, ale i prodávaj, jsou živá voda tohodle fóra. Nikdo z nás chytráků nechce nést tu prvotní ztrátu a tak bysme se furt mrcasili někde okolo štajnhartů.

Nebejt Ypa, Cybera, mrakouše, nebude tu spousta super hodinek.

jeste sibirnaya, to je pravej poklad Posted Image

Já mám na hodinky určitou částku (cca 50k) a v rámci této částky hodinky protáčím, nejvíc jsem v nich měl asi 80 k.

Heuer Silverstone, Omega Seamaster GMT, Omega Seamaster "bondovky", Omega PO (ty už 5x), Omega Speedmaster, Seiko Sumo, Seiko Monster, Seiko SRP, Orient "New Divers", Steinhart Chronomag L.E., Steinhart Triton, Vostok Europe K3, Precista PRS-14, Dievas, UZI, spousta Primek (Orlík, Sporty I a II, Diplomat, TV, Q41, digi a další). Na ostatní si teď nevzpomenu.

5 x PO, to je pecka Posted Image

Odesláno

jeste sibirnaya, to je pravej poklad

toho jsem neuvedl záměrně (byť já s tímhle kumpánem mám bohaté zkušenosti), připadá mi totiž, že furt má trochu tendenci kumulovat, nejen točit :D
Odesláno

Musím se stydět, mám jen Rolex GMT Master II s vložkou Coke, na cestě Ball Engineer Hydrocarbon Trieste. Nevím, nevím, jestli jsem to neposral  :guiltysmiley:, kupování podle obrázků je divočina.

Odesláno (upraveno)

Citizen ProMaster Nighthawk

Steinhart Nav-B Uhr II

Poljot Flugkapitan Alarm

Casio SGW-100-1V

Casio ProTrek PRW-1500-1VER

Upraveno uživatelem Zbyněk Bartík
Odesláno

ja v tom mam jeste jakz takz prehled a drzim se u ? levnejsich kousku.

Bulova-Carevelle, Seiko 5, Raketa, Seiko Chrono Quartz, Citizen Promaster, Prim Sport ii + renovace, Seiko Samurai, Casio - digi + 2x G-Shock, Timex, Traser, Vostok, Poljot, Molnija, Golana, Seiko Landmonster, Prim Igen + renovace.

asi jsem na neco zapomnel, ale nic podstatneho. stejne mam pocit, ze to poprodavam, koupim Speedmastery a prestanu sem chodit :D

jo, a remeny plus ruzne kraviny a upravy, co si neustale vymyslim, me taky uz staly celkem par penez, abych nezapomnel...

Odesláno

Seiko 5 NeoMonster

Citizen Promaster Diver

Seiko Monster

Traser P 6506 Commander

Glycine Incursore

Casio G-Shock GW-9100-1ER

Casio G-Shock GW-2500B-1AJF

Casio G-Shock G-9010-1DR

Casio G-Shock DW-5600

Casio G-Shock GW5525A-1

Casio G-Shock MR-G 100

Seiko Diver SBMC023

Seiko White Samurai

Seiko Black Samurai

Zodiac Oceanaire

Tissot Seastar

Seagull Automatic

Prim

Návštěvník YPO
Odesláno

Posted Image

tahle anketa pro mně ztácí smysl - právě jsem si spočítal jenom útratu za značku Omega a dál rači pokračovat nebudu
Návštěvník YPO
Odesláno

tak tak, ve tvém případě by to bylo na Bohnice :)

hele ani né, kromě několika promrhaných statisíců to byla celkem škola - každej koníček prostě něco stojí :)
Odesláno

Chronomag je zvlastni konicek :oneeyed02:

Co jsem tu vyhandloval dohromady nedam. Ale vedu si neco jako svuj soukromy "freeback" clenu na sve obchody na foru. Napocital jsem jich 37. S vetsinou clenu jednou, s nekteryma jsem handloval vicekrat. Je fakt, ze mezitim je par remenu, pda, a nevim co. Zase posledni ulovek na foru bylo 10 vintage hodinek od clena najednou. Uplne nejvic jsem mel vloni v jednom balicku 15 vintage hodinek.

Nejvetsi ulet je metronom Prim a Seiko Monster koupeny v me chronokariere 4x.

Nejvic se tesim, az budu mit hodinek a tikatek trojciferne cislo. Jeste mi dost chybi...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...