Přejít na obsah

Prosím o pomoc s ohodnocením

Pavel K.

Doporučené příspěvky

Kamarád mě poprosil abych se zde zeptal jestli tyto hodinky mají nějakou cenu. Je to pozůstalost, ale nemá k nim žádný citový vztah. U těch kapesních nemám vůbec tušení. Navíc kapesní ani jedny nejdou. Náramkové Lanco jsou v chodu, ale přesnost netuším. Cenu u nich odhaduji tak asi na 1500,- Kč, ale možná se pletu. když tak mě opravte.   Delfin (tuto značku vůbec neznám) jsou v hrozném stavu, ale po natažení šly. Ty malé dámské po natažení také jdou, uvnitř na dýnku je napsáno G&L Inc.  14K a na strojku CYMA . Pak tam má ještě nějaké Primky . Některé jdou některé ne, ty jsem zatím ani nefotil. U těch odhaduji cenu v řádech desetikorun až stokorun. Předem dík za vaše informace.

post-7078-1275047696,64.jpgpost-7078-1275047703,78.jpgpost-7078-1275047711,59.jpgpost-7078-1275047726,68.jpgpost-7078-1275047736,76.jpgpost-7078-1275047747,53.jpgpost-7078-1275047754,93.jpgpost-7078-1275047766,07.jpgpost-7078-1275047774,92.jpgpost-7078-1275047782,59.jpgpost-7078-1275047789,91.jpgpost-7078-1275047796,54.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chlapi, to fakt neporadíte jestli z toho něco nemá cenu, než to ponese někam do bazaru. Jde mi o to, aby ho nenatáhli. Jde o mýho nejlepšího kámoše. Možná bych si některé vzal i pro sebe, ale nevím co mu za to nabídnout.

Heleď, z těch hodinek jsou slušné ty Lanco a u těch dámských by bylo dobré se podívat na materiál pouzdra. Jinak je to slabota, stříbrná pouzdra, špatný stav, bude problém i to prodat do bazaru. Takže cena bude spíš symbolická.
Odkaz ke komentáři

Chlapi, to fakt neporadíte jestli z toho něco nemá cenu, než to ponese někam do bazaru. Jde mi o to, aby ho nenatáhli. Jde o mýho nejlepšího kámoše. Možná bych si některé vzal i pro sebe, ale nevím co mu za to nabídnout.

Myslim, ze jsi tady uz nejakou dobu, abys vedel, ze to nema zadnou cenu. Je toho plné aukro a bazary Posted Image

Odkaz ke komentáři

Dík.

Tušil jsem to. Ale vzhledem k tomu, že je to kámoš, tak jsem to chtěl potvrdit od někoho zkušenějšího. Zvláště v těch kapesních se vůbec nevyznám a nerad bych se spletl a tvrdil mu, že to nemá cenu a on by pak někde zjistil, že to není pravda. 

Odkaz ke komentáři

No, jde o to, co je pro tebe zajímavá cena a co už ne. Třeba ty kapesní, ty s tím úžasným kamenem na řetízkách, ty jsou parádní. Strojek je sice úplně obyčejný (a je fuk, že nejde, všechno se dá opravit), ale pouzdro je krásně tvarovaný, takový masivní, prostě lahůdka, takový jsem ještě neviděl a moc se mi líbí. Ale to je tím, že mám stříbrný hodinky rád. Takže pro někoho to cenu mít bude, pro někoho ne. Těžko radit.

Odkaz ke komentáři

No, jde o to, co je pro tebe zajímavá cena a co už ne. Třeba ty kapesní, ty s tím úžasným kamenem na řetízkách, ty jsou parádní. Strojek je sice úplně obyčejný (a je fuk, že nejde, všechno se dá opravit), ale pouzdro je krásně tvarovaný, takový masivní, prostě lahůdka, takový jsem ještě neviděl a moc se mi líbí. Ale to je tím, že mám stříbrný hodinky rád. Takže pro někoho to cenu mít bude, pro někoho ne. Těžko radit.

Karlosi, a ty bys je chtěl?
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...