Přejít na obsah

Dynasty - Aukro


Doporučené příspěvky

Ahoj, zdravím všechny!

 

Jsem nováček, tudíž vím?! Začínám se rozhlížet po hodinářském světě, který je absolutně nádherný! Naštěstí jsem hned ze začátku narazil na toto fórum plné "starých" zkušených sběratelů hodinek popřípadě sběratelů - hodinářů!

Nebudu se tady zatím moc rozepisovat (rozkecávat), protože jak už jsem konstatoval hned na začátku, nemám moc o čem, takže k věci:

Zajímal by mne střízlivý názor na tyto hodinky Dynasty, ani ne tak zaměřený na ohodnocení ceny, ale spíše původ -> relativní kvalita atd.

Pokud bude mít někdo vůbec zájem se podívat, ne-li se vyjádřit, budu rád! :D :cool02:

Upraveno uživatelem TEMPUS
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

cau a vitej.

 

ja se v tom vlastne nevyznam, vintage mam jedny a vim, ze funguji, to je tak asi vsechno... ale myslim, ze se daji sehnat stejne stare hodinky v podstatne lepsim stavu. zkus se podivat treba na RLT forum, prodavaji tam vintage a stare hodinky v NOS stavu (New Old Stock). o znacce Dynasty nic nevim, ale vzhledem k tomu, ze nekdy v sedesatych letech bouchala hodinky kdejaka dilna ve Svajcu, bych i veril autenticite. uz proto bych se ale - byt tebou - porozhlednul jinde. takovych znacek-neznacek se da totiz sehnat hafo (viz treba to RLT). "swiss made" samo o sobe jeste nic neznamena.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hlavni problem tech hodinek je v tom, ze maji pouzdro z pochromovane mosazi, ocelove je jen dynko ("stainless steel back"). Na ebay sezenes dost vintage hodinek podobneho vzhledu, ktere budou kompletne ocelove. Tohle je spis levnejsi "tuctova" svycarska produkce ze sve doby.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...