Přejít na obsah

Představení nových členů Chronomagu


Doporučené příspěvky

Čau všem, jsem dlouhodobý lurker chronomagu (již od prvopočátků) a chtěl bych se vám finálně po ofiko registraci nyní představit, předtím jsem zde měl pouze anonym profil. Jsem David a obývám malou část v severních čechách mezi mé oblíbené značky patří teď hlavně Rolex i když jsem dříve pár béček a Omeg vlastnil. Znám se tu již s pár členy osobně a tímto je také zdravím Lukáše a Vojtu a jiné.

 

Zdar a sílu 

D.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vsechny uctive zdravim

 

Omlouvam se ze se predstavuji az ted, registraci mam dele ale aktivneji jsem zacal procitat forum az nedavno. Vsem dekuji za vytvareni teto prijemne a pratelske komunity.

 

Propadl jsem tomu vsemu mechanickemu silenstvi nedavno ale ta lehka slabost pro tohle odvetvi tam uz je dlouho. Ozubena kolecka, komplikace, variace, preciznost, design a technicke zpracovani je to co na tomto remeslu obdivuji. A ten obrazek je moje ZABKA tu mam odjakziva! ale cepici ma novou :)

 

Muj sen by bylo vlastnit nejaky Audemarsky Piguety - Royal Oak Gold - basic model, Linde Werdelin - Oktopus a Patek Philippe - Nautilus. Chapu trosku jsem se tu rozvasnil tak se vratim na zem :), protoze je i plno dostupnejsich kousku co bych si moc pral treba od Seika ci Steinhartu atd.

 

Tak to je zatim vse preji hezky den vsem

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj.

 

Jmenuju se Tomas a mam rad veskere male mechanicke strojecky...Mam rad i zbrane a motory a vubec ruzne hejblatka... Dosahl jsem jisteho jubilea a rozhodl jsem se odlozit sve 10let stare quartz swatchky a nahradit je necim krasnym... Mam v planu neco v automatu od Steinhart...Udelal jsem si vylet do Prahy a navstivil prijemny obchod chronoshop, kde jsem se zamiloval do Steinhart Nav-b 44 automatic premium line..Budou to me prvni automaty tak snad nebudu zklamany..Tesim se na ne jak maly kluk.

Upraveno uživatelem tholis
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj. Našel jsem toto fórum asi před rokem, když jsem sháněl náhradní krček k mým Festinám 6601. Nesehnal, ale objevil díky tomu nový svět bláznů. Od té doby mi přibyly troje potápky a pokukuji po dalších.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdraví všechny,

 

chci poděkovat za přijetí do fóra. Z počátku budu jako nováček spíše čtenářem než aktivním diskutérem. Dnes jsem od jednoho z vás koupil své první opravdové hodinky :-). Děkuji, pověst o členech fóra nelhala, koupě byla příjemnou záležitostí. Přikládám první fotografii mých prvních hodinek. 

 

Hezký zbytek víkendu

 

Tomáš (Higen)

post-54578-0-15447000-1490542882_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dobry den,

 

mam rad pekne a funkcne hodinky, ako novacik najskor budem vela citat a pytat sa a neskor snad pridam aj nejake postrehy a recenzie. Doteraz som mal vzdy iba quartz, a potichu obdivoval automaty, avsak snad sa to skoro zmeni. Oris a Mido su moji favoriti, avsak na Citizen nedam dopustit.

 

Pekny den vsetkym

 

Jan

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vážení přátelé hodinek,

 

dovolte, abychom se vám také představili. Jsme příznivci a nadšenci hodinek, a proto jsme se rozhodli realizovat náš dávný sen. Založili jsme společnost OK Time, s.r.o. a otevřeli novou kamennou prodejnu. Později jsme přidali také eshop https://www.centrumhodinek.cz/ , abychom představili tyto skvělé hodinky a novinky široké skupině jejich příznivců.

 

V naší nabídce máme nyní švýcarské hodinky značek EDOX, CERTINA, CLAUDE BERNARD a WENGER, dále pak japonské CITIZEN a CASIO, a sportovní značky GARMIN a SUUNTO.

 

Věřím, že se najde mnoho z vás se stejným zájmem o tyto skvělé značky. Samozřejmostí je pro nás individuální přístup, a pro všechny fanoušky rádi nabídneme také příznivé ceny ;-). Stačí napsat dotaz tady nebo na email v eshopu :-)

 

 

Budeme se těšit a přejeme hodně zábavy na tomto fóru.

Jirka a Lukáš

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

par riadkov aj sem....

som sice uz dlhodobý navštevnik tychto stránok a po rokoch som sa v 9/2015 aj zaregistroval a teraz ako rozsirujem zbierku hodiniek, tak sa budem aj viac venovať nášmu koníčku!

Ja aj s manželkou holdujeme hodinkám, ale mám rád aj autá a cestovanie, ale naše dve menšie dcérky určujú smerovanie našej rodinnej bunky!

Casom by som mozno aj vybehol na nejaku vystavku či zraz, mám rád dobré pitie a prijemné posedenie ( Blava, Praha)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj jsem tu nový a o hodinkách vím prd, ale toto forum není jen o hodinkách, kolikrát je to tu jako u starý Blažkový a protože to byla moje sousedka tak věřím, že se mi tu bude líbit :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravim,

 

uz asi mesic to tu prolejzam krizem krazem od rana do vecera, tak abych se taky konecne aktivne zapojil. Ve zkratce: dostal jsem chut na prvni lepsi hodinky - automaty, neco spis klasickeho, jednoducheho, do skoly a do prace, tak jsem tu studoval, tise pozoroval a hledal. Prislo mi zbytecne zakladat nove vlakno "poradte mi", protoze na me pozadavky tu sedelo docela dobre nekolik drive vytvorenych.

 

Behem par dnu jsem tomu uplne propadl  :D  :whistling: a vyber nakonec padl na oblibenou klasiku, dnes jsem objednal SARB033, ale uz si delam zalusk na SARB017 Alpinist  :lol2:

 

Az dorazej, dam vedet, ted to bude dlouhe a narocne cekani  :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdraví všechny, do těch malých, kolačkama nabitých věciček se dloubu už nějaké to desetiletí. Ale jako amatér a pro potěšení. Nejraději mám kapsáče ale rád vykuchám i náramkáče nebo pendlovky :-) . Posledním mým úlovkem je americký "Hodinový" tourbillon Waterbury. Velmi zvláštní cibule, složené snad jen z 58 dílů, kde se celý strojek otočí za hodinu okolo středové osy.:-) Pěkné videjko o nich má na youtube Stefan Pahlow.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím všechny hodinářsky nemocné.

Změna práce a potřeba se odměnit za toto rozhodnutí mne vedla k tomu, že si vyberu pěkné hodinky. Mé původní Casio Edifice už dávno mají vybitou baterii, kterou jsem 2 roky nevyměnil a hodinky tak 2 roky nenosím, ale jsem stále častěji jako bez ruky, zvláště pokud nejsem u stolu s hodinami :)

Po předcích jsem zdědil krásné kapesní hodinky, bohužel už nešly opravit a tehdy jsem ucítil ten nádech umu hodinářů. Proto jsem zvažoval, zda nové hodinky budou mechanické nebo automatické. Nakonec vyhrála automatika, ale jestliže jsem se od Vás už nakazil, co toto fórum pročítám asi 14 dní, tak pak stejně na manuály dojde.

Toto fórum je opravdu velmi nebezpečné, ale zároveň také velmi smysluplné, protože dopátrat se jinak některých rad a informací, šlo by velmi těžko.

Tož komunito, mechanickým strojkům zdar.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...