Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj :)

Jmenuju se Pavel, jsem student a zrovna jsem prestal kourit. Dosel jsem k zaveru, ze si za to zaslouzim odmenu (z penez, co usetrim) a volba padla na hodinky. Po par hodinach s googlem stravenych studiem zakladni terminologie ("co to jsou sakra automaty??") jsem skoncil tady na foru u recenze jednech hodinek no a chtel jsem se kouknout na fotky, tak jsem se musel zaregistrovat. 

Odesláno

No myslím, že brzo příjdeš nato, že ty cigarety by byly levnější...................... :lol2: ................ale dobře děláš, kouření škodí zdraví a z hodinek budeš mít aspoň něco.

Odesláno

Ahoj,

po nějaké době pasivního sledování fóra jsem se konečně registrovala kvůli fotkám a inzerci. Hodinkami mě nakazil člen rodiny, ale zatím se držím v rozumných mezích a první "dospělé" hodinky teprve vybírám, i když jsem si dost jistá, že volba padne na nějaké Nomosy. Pro začátek ;). A taky jsem tak nějak náhodou měla na ruce 38 planet ocean seamaster 600m a zamilovala jsem se, a když člověk něco málo o hodinkách hledá, nemůže o tohle fórum nezakopnout :))

Odesláno

Ahoj, hodinkama me nakazil byvaly kolega. Kdyz pominu par kousku Seiko a Orient, tak jsem stale v hodinkovych zacatcich :-) Aktualne planuji upgrade, tak jsem se rozhodl prihlasit se zde a dat si trochu zalezet pri prvnim vyberu / respektive nakupu - vybrane mam jiz Hamiltony :-)

Odesláno

A tak tu je predstavovacka :) ... Tak tejto krasnej sialenej manii a laske :) som prepadol asi pred 3 rokmi tym ze som zacal hladat hodinky na vymenu mojich casii ... a tak som sa dostal ku slovenskemu foru :) "hodinkomania" a tam to zacalo :) chlapci ma privitali a poradili aby som utekaaaaaaaal :) lebo inak som strateny hmmm a ja som neusiel a tak som tu :) zopar rozbehovych kuskov hodiniek ako traser , adriatica a nejaky dalsie mam uz doma a teraz sa chystam do "dalsej ligy" idu vianoce a tak sa treba obdarit ehm  a tak sa chystam na stenhart ocea two asi white mozno aj na dlhsie :) ale uvidime ved to poznate..... definitivky v nedohladne ... :) tak pekne zazitky s krasnymi hodinkami pekny den " have nice time" :) Roman    

Odesláno (upraveno)

Ahoj,

jmenuji se ModraVez a o hodinkach vim akorat, ze ukazuji cas.

Mam Casio Edifice, cca 8 let stare, ale stale funkcni.

Chci si poridit neco trosku reprezentativnejsiho do spolecnosti a do prace. Mam rad jednoduchost - tzn. analogovy cas, ciselne datum, pripadne den v tydnu.

Puvodne jsem chtel quartz od Wengera, ale pak jsem si neco malo precetl a zacal se divat po automatickych mechanickych hodinkach a zalibily se mi Orient FD0F002B (http://www.orient-wa...?category_id=19 - treba klikout na obrazek s cernym paskem a cernym displejem). Sice nemaji den v tydnu, ale vypadaji pekne. Navic jejich ukazatel natazenosti je pekna vychytavka.

Je to dobra volba?

Pekny den.

Upraveno uživatelem ModraVez
Odesláno

Ahoj,

hodinky mě baví a líbí se mi. Při sledování Aukra jsem mimoděk odhalil několik podvodníků a spoustu fejků. Štvalo mě, že se méně znalí lidé nechávají napálit a to mě v loni přivedlo sem, abych o značkách, o kterých jsem nic nevěděl, něco zjistil.

Sbírku mám chabou, nějaká Casia vč. vintage, vintage Vostoky (ještě s 30 let starou visačkou z Klenot), Vostok Europe, Armani, Invicta automat, někde mám zašitý Heuery z 80. let po tátovi. Teď mi přijdou Junkers a šilhám po Steinhartech 44 Automatic a Nav-B Uhr. Líbí se mi Omegy.

Odesláno

"Nekde mam zasity Heuery po tatovi" - pritom to by mel byt svaty gral Tve sbirky,tak je koukej najit a pochlubit se s nimi...jinak vitej :)

Odesláno

Ahoj,

Chci si poridit neco trosku reprezentativnejsiho do spolecnosti a do prace. Mam rad jednoduchost - tzn. analogovy cas, ciselne datum, pripadne den v tydnu.

Puvodne jsem chtel quartz od Wengera, ale pak jsem si neco malo precetl a zacal se divat po automatickych mechanickych hodinkach a zalibily se mi Orient FD0F002B (http://www.orient-wa...?category_id=19 - treba klikout na obrazek s cernym paskem a cernym displejem). Sice nemaji den v tydnu, ale vypadaji pekne. Navic jejich ukazatel natazenosti je pekna vychytavka.

Je to dobra volba?

Pekny den.

S Orientama vedle nešlápneš. Volba to je opravdu dobrá.

Odesláno

Ahoj,

hodinky mě baví a líbí se mi. Při sledování Aukra jsem mimoděk odhalil několik podvodníků a spoustu fejků. Štvalo mě, že se méně znalí lidé nechávají napálit a to mě v loni přivedlo sem, abych o značkách, o kterých jsem nic nevěděl, něco zjistil.

Sbírku mám chabou, nějaká Casia vč. vintage, vintage Vostoky (ještě s 30 let starou visačkou z Klenot), Vostok Europe, Armani, Invicta automat, někde mám zašitý Heuery z 80. let po tátovi. Teď mi přijdou Junkers a šilhám po Steinhartech 44 Automatic a Nav-B Uhr. Líbí se mi Omegy.

na začátečníka dobrý a nadějný, vítej u nás!

Odesláno

Ahoj,

Je to dobra volba?

Pekny den.

Mám Orienty čerstvě a nemůžu říct slovo proti. Je tady o této značce celé vlákno, takže inspirace dost a dost...

Odesláno

Dobrý den všem, super čtení,našel jsem toto forum protože jsem potřeboval získat informace o hodinkách CITIZEN.Jeden dotaz 

už jsem napsal.Snažím se šetřit na kvalitní hodinky,líbí se mi Jacques Le Mans,Adriatica,DOXA a jiné.Ale mám jen ty poškrábané

automaty od Citizen (automatic 21 jewels GN-4-S) na které se ptám, co jsou zač v mém příspěvku

Odesláno (upraveno)

Ahoj všem. Děkuji za skvělé fórum, které se stane mou učebnicí pro další léta :) Hodinky jsem měl vždy rád, ale jsem puntičkář s vytříbeným vkusem (spokojím se jen s tím nejlepším) a tak jsem si nechával vždy zajít chuť. Hodinky u nás neměli nikdy v rodině tradici, takže jsem se dostal až později k jedněm (fotka) z limitované edice Milenium (neříkal bych jim ani tolik hodinky, přeci jen tam "tiká" baterie). Nicméně byl jsem tele, tahal je vždy a všude a je to na nich také po těch letech vidět (a titan se bohužel nedá rozleštit). Ty jsem po přechodu z triček na košile odložil, jelikož EcoDrive se pod rukávem nedobíjel. V poslední době mě to zase začalo magicky přitahovat a pomalu vtahovat do dění. Mno a kde jinde může člověk skončit než zde :)

Má cesta bude studijní a sběratelská. A nebyl bych to já, kdybych si nevybral oříšek nejtěžší - Vintage. Cestou pokusů chyb a omylů se chci dostat k několika novějším elegantním kouskům a k tomu hledat stroje, které jsou již cenově na dně a do budoucna si cenu minimálně podrží. Z těch elegantních mi teď zamrzely oblekovky Orient z výroční série, co se mihly na bazaru :(. Tak uvidíme co se mi poštěstí příště :)

Přeji všem krásný a přesný předvánoční čas!

post-37082-0-43408300-1415820865_thumb.jpg

Bože na těch fotkách jsou ty škrábance tak hrozně zvýrazněný oproti reálu :((

Upraveno uživatelem Hampejz
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Hezký den všem,

Jmenuji se Radek, a mám moc rád tikání hodinek. Je mi příjemnou hudbou a skvěle uklidňuje. Také rád vracím do oběhu "staré" věci, a tak sbírám starší -  spíše levnější - mechanické hodinky, jen tak pro radost, pravidelně je nosím a sleduji tu jednoduchou krásu. A když pak v bazaru nebo na tržišti koupím za pár korun nový (vlastně starý) kousek, jako nedávno padesát let staré krásné Primky, to je radosti! Chronomag je pro mě velkou studnicí rad a inspirace za což děkuji!

Odesláno

Ahoj všem,

jmenuji se Tom a tady na fóru jsem se zaregistroval už více než před rokem, nicméně nijak aktivně jsem tady nepůsobil, spíš když byla chvíle, tak jsem okukoval... Je to zhruba sedm let zpátky, kdy jsem u svého kamaráda viděl live první Breitlingy (myslím že měl Super Avengry) a hned jsem se zamiloval a věděl jsem, že si Breitlingy musim taky někdy koupit... A jelikož nestojí pětikorunu, tak jsem řešil jak vymyslet finance. Pořád bylo kam dávat peníze... Koncem léta jsem uzavřel jednu kapitolu mého života a začal novou... No a když něco začíná, tak ať je to se vším všudy... Původně jsem tady sháněl Steelfishe (které jsou zde nedostatkové zboží) a nakonec jsem se zakoukal do Superocean Chrono a od jednoho váženého člena zde zakoupil... No a od tý doby z nich mám jen radost... Tedy splnil jsem si to, po čem jsem několik let toužil... A pak to přišlo... Chronobundus mě zasáhl naplno a už přemejšlim, co by mohlo být dalšího... Ale to asi ukáže čas...

Co bych napsal o sobě... Je mi 31 let, bydlím na malém městečku kousek od České Lípy, pracuju jako ďas, tedy tak, abych se měl době a mezi moje koníčky patří rybařina, resp. kprařina, kolo, pejsci, cestování, občas fitko, vše okolo Saabu, dobrý pití (hlavně karibský rumy, plzeňský pivo, víno a dobrý kafe), dobrý čtení (především John Grisham) a hraní s manželkou... Jo a taky se rád dobře a kvalitně nažeru  :) 

Odesláno

Ahoj všem,

jmenuji se Tom ...

Vítej Tome, dobrej začátek s těmi Béčky :) . Tak se drž a pokus se nepropadnout, což je tady skoro nemožné :D.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...