siwi Odesláno 23. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2014 Tvoji sbírku Saabů jsem tady už viděl. Moc pěkné.
Honza.manta Odesláno 23. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2014 Hezké entrée s těmi Béčky, ty se sem hodíš.
mondeo2 Odesláno 23. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2014 Tom-Fox --- Sbírka Saabů ? A na mandolínu náhodou nehraješ ?
Tom-Fox Odesláno 24. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2014 Vítej Tome, dobrej začátek s těmi Béčky . Tak se drž a pokus se nepropadnout, což je tady skoro nemožné . Hezké entrée s těmi Béčky, ty se sem hodíš. Kluci díky... Dlouho jsem po Breitlingu toužil, ale pořád na ně nějak nezbývalo a když jsem měl už peníze pokupě, tak přišlo placení něčeho jinýho... I teď jsem s nima chtěl počkat a pro chronomagorskej začátek pořídit něco jinýho typu quarz bondovky, nebo Longiny HC... Ale pořád jsem z hlavy nemohl dostat slova mého kamaráda a zdejšího člena, který mi onehdá u piva řekl, že substituce nefunguje... Takže jsem skočil rovnou do Beee... přivezl jsem si je domu a měl radost jako malý dítě o Vánocích... No a zhruba po třech dnech jsem si začal říkat, že ty Planet Oceany taky nejsou vůbec špatný a Moonwatche už vůbec ne... a co třeba něco od IWC ??? No mám hodně o čem přemýšlet
posol Odesláno 24. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2014 (upraveno) Ahoj Romane, čemu na slově "utekaaaj!!!" nerozumíš? No ale když už jsi do toho spadl, tak vítej hehe no ved prave Filipe.. uz som do toho spadol :-) dakujem Upraveno 24. listopadu 2014 uživatelem posol
Frostie Odesláno 24. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2014 Kluci díky... Dlouho jsem po Breitlingu toužil, ale pořád na ně nějak nezbývalo a když jsem měl už peníze pokupě, tak přišlo placení něčeho jinýho... I teď jsem s nima chtěl počkat a pro chronomagorskej začátek pořídit něco jinýho typu quarz bondovky, nebo Longiny HC... Ale pořád jsem z hlavy nemohl dostat slova mého kamaráda a zdejšího člena, který mi onehdá u piva řekl, že substituce nefunguje... Takže jsem skočil rovnou do Beee... přivezl jsem si je domu a měl radost jako malý dítě o Vánocích... No a zhruba po třech dnech jsem si začal říkat, že ty Planet Oceany taky nejsou vůbec špatný a Moonwatche už vůbec ne... a co třeba něco od IWC ??? No mám hodně o čem přemýšlet Servus. Jinak ty jsi v tom až po uši , tam to vidím zjara na diagnózu VC nebo PP...
1Kurky1 Odesláno 25. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2014 Ahoj všem, budu zde vystupovat pod nickem 1Kurky1, o hodiny a hodinky se zajímám poměrně krátkou dobu. Ve své sbírce mám zatím jen dva kousky - Sicury a Casia. Zajímají mne kapesní a letecké hodinky. Ze začátku budu určitě jen sledovatel, ale časem snad budu moct i něčím přispět.
Raichu Odesláno 26. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2014 Ahoj,Hodinky mě baví už nějákej ten pátek a chtěl bych tu na fóru sát informace i s fotkama; sbírám a nosím starý ruský hodinky, ve sbírce mám kolem 2Oti kousků, nebráním se Primkám, baví mě slaďovat hodinky s ostatním pánským "ekvipmentem" na ven, mnozí z Vás mě budete znát z fóra o nožích.
Bagetos Odesláno 28. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2014 (upraveno) Ahoj , rozhodl jsem se připojit na chronomag , protože se mi velmi líbí hodinky a chci se o nich dozvědět něco víc .... Maminka jako vedoucí prodejny klenotů chtěla , abych byl hodinář , ale o tom jsem nechtěl ani slyšet , protože mne vždy bavili víc auta a táhla mě vůně benzínu , ale dnes po letech přicházím na to , že i hodinařina a vše okolo hodinek má své kouzlo ..... Nejsem člověk , který hodinky nenosí , když tak ve vyjímečných případech , ale baví mě se na ně dívat a kochat se krásnými kousky ..... no a tady se snad i něčemu naučit .... Děkuji Vám všem tady za přijetí a buďte prosím shovívaví k mým začátečnickým příspěvkům .... Děkuji Bagetos Upraveno 28. listopadu 2014 uživatelem Bagetos
Miffo Odesláno 1. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2014 Zdravím, pripájam sa do kolektívu fóra Chronomag, pod prezývkou Miffo. Hodinky PRIM sú moje prvé poriadne hodinky, a veľmi som si ich obľúbil, rozhodol som sa ich podrobiť nejakej renovácii, tak zbieram nejaké info. Taktiež sa mi hodinky od tejto značky vždy páčili a rád sa tu nimi kochám Budem vďačný za akúkoľvek radu .
anny Odesláno 1. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2014 Ahojte všetci volám sa Anny a na vaše fórum som natrafila pri hľadaní vhodných hodiniek pre manžela. Nechcem nič drahé ale zas ani úplny šmejd. Sme jednoduchí a nepotrpíme si na úplne značkové veci. Chcela by som to pre neho ako darček k Vianociam. Mali by mať kožený remienok a farebne by mali byť čierno-červené cca do 80 eur, niečo ako Detomaso Firenze - na ktoré som však nič pekné nepočula takže od nich upúšťam Ďakujem krásne za radu
mondeo2 Odesláno 1. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2014 (upraveno) Je krásný jméno a ještě hezčí fotka tedy pokud je Tvoje podíval bych se po těhto seiko-pepsi-divers-blue-dials a tady černo červené http://www.chrono24.cz/seiko/seiko-skx009k2-k1-sport-5-7s26-pepsi-bezel-diver-men-watch--id2429191.htm?dosearch=true&watchTypeId=U&searchexplain=true&manufacturerIds=&query=seiko+pepsi&STARTSEARCH=Hledat&watchCategories=&gender=&caseMaterials=&braceletMaterial=&countryIds=&SEARCH_REGION_ID=&maxAgeInDays=&sortorder=0&priceFrom=&priceTo=&SEARCHSTATS_BRAND_ID=&SEARCHSTATS_MATERIAL_ID=&dosearch=true&urlSubpath=/search/index.htm Upraveno 1. prosince 2014 uživatelem mondeo2
anny Odesláno 1. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2014 Je krásný jméno a ještě hezčí fotka tedy pokud je Tvoje db33bb643da8481e6604a7f4.jpg podíval bych se po těhto seiko-pepsi-divers-blue-dials a tady černo červené http://www.chrono24.cz/seiko/seiko-skx009k2-k1-sport-5-7s26-pepsi-bezel-diver-men-watch--id2429191.htm?dosearch=true&watchTypeId=U&searchexplain=true&manufacturerIds=&query=seiko+pepsi&STARTSEARCH=Hledat&watchCategories=&gender=&caseMaterials=&braceletMaterial=&countryIds=&SEARCH_REGION_ID=&maxAgeInDays=&sortorder=0&priceFrom=&priceTo=&SEARCHSTATS_BRAND_ID=&SEARCHSTATS_MATERIAL_ID=&dosearch=true&urlSubpath=/search/index.htmVeľmi pekne ďakujem, ale radšej niečo z koženým náramkom lebo takéto podobné už má. Skôr takú športovú eleganciu na každú príležitosť.
ivan_989 Odesláno 1. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2014 Kozeny naramok - remienok dokupis zvlast a moze to striedať s kovovym.
anny Odesláno 1. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2014 Kozeny naramok - remienok dokupis zvlast a moze to striedať s kovovym.A čo tieto značky?https://www.timestor...io-Edifice-6093alebohttp://www.krasnehod...nky-SHARK-SH094
mondeo2 Odesláno 1. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2014 A čo tieto značky?https://www.timestor...io-Edifice-6093alebohttp://www.krasnehod...nky-SHARK-SH094ty Casia jakž takž, pokud se to někomu líbí, k těm druhejm se snad ani navyjadřovat. Něco jak to Detomaso......
anny Odesláno 1. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2014 ty Casia jakž takž, pokud se to někomu líbí, k těm druhejm se snad ani navyjadřovat. Něco jak to Detomaso...... Ja sa naozaj nevyznám, preto som vďačná za názory, Casio už jedny má a fungujú spoľahlivo, takže asi sa budem uberať skôr týmto smerom. Chcela som len ukázať typ tie Shark sa mi páčia - kvalita je už ako vidím zlá, takže ešte popozerám. Ďakujem zatiaľ
PotoWatch Odesláno 2. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2014 Ahoj Anny. Ja by som ti určite tiež poradil niečo od SEIKA. Určite mechanické dlhší čas držia svoju hodnotu, oproti Quartz kám. Tono
Maxmillian Odesláno 8. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2014 Dobry den vsem, mam pocit, ze prisel cas, abych vas tu vsechny pozdravil a mozna se i zapojil vice do mistnich diskuzi i kdyz mam pocit, ze si tu ve vetsine pripadu vystacite i beze me. Chronomag ctu jiz delsi dobu a to nejen vzhledem k nekolika hodinkovym psychopatum v mem okoli. Nekteri jsou pritomni i zde a vedi, ze ta zminka patri jim. A nekteri jsou tu pritomni a ani nevedi, ze o nich vim ;-) Svoje prvni hodinky, znacky Festina, jsem si koupil zhruba nekdy pred 147 lety u Koscomu za obscennich 6 tisic korun, coz byl tehdy zhuba muj mesicni plat. Pak jsem dlouhou dobu zadne hodinky nenosil, nezajimal se o ne a nemel potrebu si zadne kupovat. Priblizne o 140 let pozdeji jsem pri castych cestach do zamori zacal pro kamarady pasovat oblibene fashion znacky Fossil a Invicta (tamni ceny byly/jsou skutecne zanedbatelne), ze kterych mi jich take par zustalo doma a byt jsou vsemi zde pokladane jen za ukazatele (spatneho) casu a nikoliv za hodinky, tak mam doted nektere kousky rad a nosim je tam, kde bych s necim drazsim mohl prijit k urazu. A nekdy minuly rok (z historie bych to nekde nasel, ale jsem od prirody liny) jsem si rekl, ze je na case si koupit HODINKY, nebo alespon Hodinky. Po nekolikamesicnim vybirani a ovlivnovani ze strany kamaradu vlastnicich hodinky za "par desitek tisic", az po majitele Breitlingu, Rolexu, AP, JLC, Glasshutte a PP, jsem konecne dospel k tomu, ze se mi vlastne libi Breitling SOH46 a presto, ze je v nich "jen" ETA, tak mi pro zacatek jako naprostemu hodinkovemu analfabetovi, musi stacit. K tem jeste celkem rychle pribyly Tissot Le Locle, ktere maji, myslim, velmi zajimavy cifernik a proste jsem je tak nejak musel mit (i kdyz naprosto nejsem kompatibilni s motylovou sponou a ten kdo ji vymyslel a vsichni jeho potomci, by meli dle meho, do odvolani viset za k*ule v pruvanu). Od te doby jsem tu mel zalusk jiz na nekolikery dalsi hodinky (napr. tu dlouho byly v nabidce krasne UN), ale zatim zvitezila ta zdravejsi cast rozumu a rodinka alespon bude mit darky na vanoce ;-) Po hodinkovych akvizicich pokracoval nakup remenu a tahu. K SOH treba celkem logicky mesh (original, ale ten starsi, ktery se neleskne jak psi kulky), Hirsch Performance a k Tissotum remen s preklapeci sponou (takze uz je mohu i obcas nosit!). No a minuly tyden jsem forum jeste zneuzil k tomu, abych se porozhledl po novem EDC nozi, protoze mam pocit, ze v mistni komunite se najde expert na cokoliv (at uz samozvany ci skutecny, ha!). Pokud jste pri cteni jeste stale neusnuli, pak vezte, ze mezi me dalsi zaliby patri rodina, cestovani, lyzovani, serialy, dobre jidlo, dobry rum a vzhledem k memu zamestnani i IT - to je spis takovy love/hate relationship, ale co delam, delam rad. Z veci, ktere nemam rad prichazeji na mysl treba hloupi lide, fronty, mhd, masove akce (snad krome NFL zapasu) a hacky s carkama (obviously). Myslim, ze to pro zacatek STACILO a dekuji za pozornost ;-) Max.. EOF
SCIFI Odesláno 8. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2014 Jsem pritomny a vim ;-) ty SOH jsou super ale nemas je uz moc dlouho? :-))
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se