Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím všechny,

už je mám sice delší dobu, ale tady jsem se ještě nepochlubil...

Jedná se o Seiko 5 Sports, průměr 42mm, 23 jewels, Hardlex, 100M a plný kovový tah. Ač se jedná o velmi levné hodinky, rozhodně působí dojmem daleko dražších a zpracavání je opravdu na poměrně vysoké úrovni. Jediná věc, která mi na nich vadí je absence safíru, ale s tím asi bohužel nic neudělám...

Ještě bych chtěl touto cestou poděkovat Lubošovi (zde pod nickem Lub), který mi velmi ochotně pomohl s jejich koupí. Takžě ještě jednou DIKY!

Poked máte ohledně hodinek nějáké dotazy, rád se na ně pokusím odpovědět :)

Mějte se

post-9124-12759276235.jpg

post-9124-127592764364.jpg

post-9124-127592766382.jpg

Odesláno

Perfektní!

Jen se bojím... zrovna tento model, když zde bude častěji prezentován, mě donutí, abych zase přemýšlel o dalších hodinkách, ačkoliv žádné další nepotřebuji! :thumbsup_anim:

Odesláno

Mám ty stejne. Od doby, kdy mi přišly, jsem je nesundal z ruky. Za tu cenu opravdu výborné, i přesnost velmi slušná. Neměří jsem to přesně, ale asi minuta do plusu za 10 dní, co jsem si tak všiml...

Odesláno

Jak to s těmi úpravami chodí? Našel jsem kontakt ne nějakého chlapíka z hongkongu, ale žádný konkrétní návod jak na to... líbilo by se mi na ty moje dat safir s AR a cifernik bez nápisů...

Odesláno

jsem rád, že ti dělají radost. vypadají fakt pěkně. já nakonec koupil ty s matným pouzdrem a krémovým cifrem a jsem taky spokojenej. zajímavý, jak ve tmě vypadají daleko větší, díky indexům až na okraji :).

post-5667-1276109993,56.jpg

Odesláno

jsem rád, že ti dělají radost. vypadají fakt pěkně. já nakonec koupil ty s matným pouzdrem a krémovým cifrem a jsem taky spokojenej. zajímavý, jak ve tmě vypadají daleko větší, díky indexům až na okraji :).

To máš pravdu, ve tmě vypadají opravdu obrovské :) Matné pouzdro se asi k tomuto tipu hodinek hodí lepe, ale já chtěl kovový tah a ten se, pokud já vím, vyrábí pouze s tímto leštěným pouzdrem...

Jak to s těmi úpravami chodí? Našel jsem kontakt ne nějakého chlapíka z hongkongu, ale žádný konkrétní návod jak na to... líbilo by se mi na ty moje dat safir s AR a cifernik bez nápisů...

To by mě také zajímalo, jak je to s tím safírem a AR. Ale obávám se, že cena této úpravy by převýšila cenu samotných hodinek... :(

Odesláno

Mám úplně stejné a naprostá spokojenost.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...