A10 Odesláno 11. června 2010 Nahlásit Odesláno 11. června 2010 Rád bych znal váš názor na hodinky Luminox Colormark 3050, jaká barva ciferníku se Vám libí? A celkový dojem z těchto hodinek? http://www.luminox.com/watches/SEA ještě se rozhoduji mezi Traser P 6508 Code Blue? http://www.traserh3watches.com/en/watches/detail.php?kat=2&watch=23 jedná se mi o váš dojem vzhledu, typ strojku není tak důležitý (Traser má Rondu 715, Luminox Ronda 515 HH6) apod. Díky za Vaše postřehy
Tonitro Odesláno 11. června 2010 Nahlásit Odesláno 11. června 2010 Deep Dive Automatic ve žluté vypadají dobře. Luminox má sice větší výběr, ale vzal bych Trasery (zelené osvětlení, kaučuk)
vendy Odesláno 16. června 2010 Nahlásit Odesláno 16. června 2010 Měl jsem možnost srovnat,(přes noc) svit ,,klasických" Traserů Sport s Luminoxy s modrým světlem trubic.Po delší době ,,noci" a pořádné akomodaci očí,byl svit zelených trubic přece jen o poznání lepší než ten modrý,(ale ne o moc).Větší rozdíl byl ale pozorovatelný v šeru(různého stupně).Za sebe doporučuji(pokud je možnost),vyzkoušet a srovnat, a až pak se rozhodnout.Bohužel ty ,,modré" Luminoxy nemohu ke zkoušce nabídnout,měl jsem je jen zapůjčené,teď jsou na delší dobu v cizině.
Pavel K. Odesláno 16. června 2010 Nahlásit Odesláno 16. června 2010 Mě se víc líbí Trasery. U těch Luminoxů mě nějak vadí ta ochrana korunky.
A10 Odesláno 16. června 2010 Autor Nahlásit Odesláno 16. června 2010 Já běžně nosím Traser Super Sport, a svit je vynikající (hodinky také). Ale chtěl bych ještě jedny hodinky s klasickým "military" vzhledem. A když už jsem se trochu víc přiklonil k luminoxům, tak zase řešim jestli přeci jen Luminox 3000 Navy Seal (legendární model, myslím i velmi podobný Traserům military) a nebo ten nový model 3050 Vodotěsnot neřešim Traser Military - (30m myslím že pro normální člověka je to až dost A ostatní mají 200m to je už i pro potápěče až až Těžké rozhodování Díky za postřehy
Frantik Odesláno 17. června 2010 Nahlásit Odesláno 17. června 2010 Já běžně nosím Traser Super Sport, a svit je vynikající (hodinky také). Ale chtěl bych ještě jedny hodinky s klasickým "military" vzhledem. A když už jsem se trochu víc přiklonil k luminoxům, tak zase řešim jestli přeci jen Luminox 3000 Navy Seal (legendární model, myslím i velmi podobný Traserům military) a nebo ten nový model 3050 Vodotěsnot neřešim Traser Military - (30m myslím že pro normální člověka je to až dost A ostatní mají 200m to je už i pro potápěče až až Těžké rozhodování Díky za postřehy No myslim, ze prave minimum do vody (plavani, apod.) je 200 m. 30 m je tak na umytí rukou nebo lehký déšť.
lib Odesláno 17. června 2010 Nahlásit Odesláno 17. června 2010 Hlavně si rozmysli, jestli opravdu chceš to PVD. Oboje mají pár výstupků a ostrých hran a za chvíli tam všude budeš patlat černou barvu "permanentním" fixem.
A10 Odesláno 25. června 2010 Autor Nahlásit Odesláno 25. června 2010 A je dokonáno, přemýšlel a řešil. Ale nakonec vyhrál "klukovský" sen, a včera jsem otevřel balíček z USA /dorazil za 7dní/ a vněm LUMINOX NAVY SEAL 3001, prostě vyhrála klasika design hodinek, podle starých Stocker & Yale Sandy P650 Type 6 Military Watch mi připadá nejhezčí První dojmy jsou , osvětlení tritiem bez diskusí, když jsem je v noci položil vedle mých Trase Super Sport, tak jsem měl pocit že svítí líp (no může to být i tím, že Luminox používá větší trubice). Tak, že první dojmy paráda Objednal jsem si i Maratec ZULU NATO STRAP a časem je asi přesadím na tenhle řemen
Návštěvník YPO Odesláno 25. června 2010 Nahlásit Odesláno 25. června 2010 (upraveno) První dojmy jsou , osvětlení tritiem bez diskusí, když jsem je v noci položil vedle mých Trase Super Sport, tak jsem měl pocit že svítí líp (no může to být i tím, že Luminox používá větší trubice). to je opravdu jenom pocit - je to úplně stejný až tě přejde euforie tak to zjistíš LUMINOX Upraveno 25. června 2010 uživatelem YPO
flagolo Odesláno 26. června 2010 Nahlásit Odesláno 26. června 2010 (upraveno) Tož gratuluji k výběru. A když porovnám své Luminox F117 Nighthawk s Traser Supersport silver tak mám taky pocit že svítí víc. Zkusím to nějak "koupelnově" odfotit a porovnat Upraveno 26. června 2010 uživatelem flagolo
A10 Odesláno 1. července 2010 Autor Nahlásit Odesláno 1. července 2010 Tak se mi doma sešli dva řemeny Maratac ZULU NATO Strap, jeden s černým kováním, druhý klasický. Hodinkám hodně sluší ale na moje zápěstí jsou moc velké, tak půjdou z domu. Ale jinak asi nejlepší volba řemenu pro tenhle typ hodinek. Už jsem i viděl v nabídce http://www.broadarrow.net/maratac.htm tzv. Two-piece ZULU, ten by byl pro mě vhodnější.
Návštěvník YPO Odesláno 6. července 2010 Nahlásit Odesláno 6. července 2010 tak tady jsou moje luminoxy - jdou fakt blbě vyfotit
afrikab Odesláno 6. července 2010 Nahlásit Odesláno 6. července 2010 tak tady jsou moje luminoxy - jdou fakt blbě vyfotit Hodinky co byly v zalivu behem Desert Storm mam taky...ale v mem pripade patrily parasutistovi
Návštěvník YPO Odesláno 6. července 2010 Nahlásit Odesláno 6. července 2010 (upraveno) Hodinky co byly v zalivu behem Desert Storm mam taky...ale v mem pripade patrily parasutistovi musim tě zklamat - hodinky na rozdíl od čepice záliv nikdy neviděly - koupil jsem je po neuváženém prodeji traserů, aby byla změna jsou to TYHLE /A3051 BlackOut/ , myslím že jsou jediné s černým datovým věncem na který ještě vidím Upraveno 6. července 2010 uživatelem YPO
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se