Přejít na obsah

Hodinky a ženy


911

Doporučené příspěvky

před 45 minutami, jenik77 napsal:

tak jestli jsi to dodělával, tak jsi jí mohl rovnou dát rolády:-)

??? Fotka stiahnuta z netu, pravdepodobne z ynet, absolútne neupravovaná, na take hlúposti nemám čas a neviem prečo by som to robil. Uz dlhšiu dobu sa pohrávam s myslienkou spracovať istú temu na ktorú si syslím fotky, ak ma k nej zaujmú (len nemám čas), tak som proste po jednej siahol.

To nebolo od Teba pekné 😭

😉

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 19 hodinami, Marcus napsal:

silikony jsou děsná nuda 20b1dab937309f825d3ae79902f1e216.jpg

Já tu Ratajkowski nějak nemusím, ona má na všech fotkách úplně stejný výraz. Nebudu to hledat, ale nevzpomenu si, že bych ji někdy viděl vyfocenou s úsměvem. Pokaždé je to výraz takové napůl ublížené a napůl naštvané "cikánečky" 😂. Pokud se vám líbí, berte mě prosím s rezervou - hodnotím pouze výraz na foto, neznám jí, a klíďo to může být fajn holka s takovou imidž 😉.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já tu Ratajkowski nějak nemusím, ona má na všech fotkách úplně stejný výraz. Nebudu to hledat, ale nevzpomenu si, že bych ji někdy viděl vyfocenou s úsměvem. Pokaždé je to výraz takové napůl ublížené a napůl naštvané "cikánečky" . Pokud se vám líbí, berte mě prosím s rezervou - hodnotím pouze výraz na foto, neznám jí, a klíďo to může být fajn holka s takovou imidž .

Tak to jsi teď pojmenoval úplně přesně co mi asi povdvedome tak strašně vadilo. Ale mne tahle buchta zajímá asi jeste min, tak jsem nad ni tolik nepremejslel.

Ale má je (hodinky)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...