Jump to content

Hodinky a ženy

911

Recommended Posts

před 13 hodinami, Daemonultimate napsal:

Tu první pani od někud znám a ta poslední mě učila.

před 55 minutami, Murphy97 napsal:

Na univerzite tretiho veku 😂

Chlapci, takhle nějak, jen bruneta, vypadá třídní našeho mladýho, kterou má od září ve třetí třídě. Jako bez pr.ele fakt. Na třídních zchůzkách mi moje žena (která je fakt kost a kobra dohromady) jen pošeptala, ať neslintám, že stačí ostatní tatínci :D :D Ale Rolády teda nenosí, má klasicky Apple voče.

před 2 hodinami, Jarett napsal:

Chlapci, takhle nějak, jen bruneta, vypadá třídní našeho mladýho, kterou má od září ve třetí třídě. Jako bez pr.ele fakt. Na třídních zchůzkách mi moje žena (která je fakt kost a kobra dohromady) jen pošeptala, ať neslintám, že stačí ostatní tatínci :D :D Ale Rolády teda nenosí, má klasicky Apple voče.

Tak jestli je to ta paní co s tebou jezdí na kole, tak se bát nemusí, to je opravdu kost a kobra dohromady a to na fotkách moc vidět není.😀

před 11 minutami, pavel23 napsal:

Tak jestli je to ta paní co s tebou jezdí na kole, tak se bát nemusí, to je opravdu kost a kobra dohromady a to na fotkách moc vidět není.😀

Ano, to je ta cyklistka :) 

A abych to tu neplevelil, tohle by taky mohlo být bráno jako "hodinky a ženy", ne ? 

Foto moje, DeepSea moje a paní taky moje :D

IMG_0DC9CE7FD23E-1.thumb.jpeg.bb8dc0617e37ef90330c8da6dd69a1b8.jpeg

před 28 minutami, pavel23 napsal:

🤣 +1

Já tedy do cyklovlákna moc nechodím :D ale pokud paní vypadá stejně pěkně jako ze zadu, což asi vypadá :D tak bych chtěl teprv vidět tu úču :D 

před 4 hodinami, Jarett napsal:

Vsak jestli si dobre pamatuji, tva pani je take velmi pohledna zena!

edit: jsem tydyt, nepodival jsem se na dalsi vyvoj v tomto vlakne 😁. Ale zase to jednoznacne potvrzuje ma slova!

Edited by Murphy97

před 6 hodinami, Jarett napsal:

Ano, to je ta cyklistka :) 

A abych to tu neplevelil, tohle by taky mohlo být bráno jako "hodinky a ženy", ne ? 

Foto moje, DeepSea moje a paní taky moje :D

IMG_0DC9CE7FD23E-1.thumb.jpeg.bb8dc0617e37ef90330c8da6dd69a1b8.jpeg

Myslím, že bys mohl dostat výjimku na foto ženy i bez hodinek 🙂

Co si budeme povídat, takové ty příspěvky "jaké rolády máte na ruce" a pod. to je pořád stejný a nudný příběh dokola se opakujících stejných cifrů a ručiček. Ale tohle ... tohle to je nekonečná inspirace ! Život je přece krásný ! :)

Přesně, vždy je o něco víc hezčí ( ten ***** ) den !!! 

Jarede : teď jsem si vzpomněl , jak jsme Tvou milovanou polovičku jednou před lety ( možná i dokonce já ) řešili ve vlákně bike :0D … Byla zábava, když se pak přišlo co je zač :0D …. 

Edited by Lobber