Chumpus Odesláno 25. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2016 Dneska jsem měl v práci chvilku času na focení.
organic Odesláno 26. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2016 Jaaj, pro počmárané holky mám slabost. S tím výběrem hodinek jsi pomáhal ty? O Jean Richard jsem mimo toto forum neslyšel.
Chumpus Odesláno 26. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2016 Samozřejmě nejsou její A full gold JeanRichardů obecně moc není, to si kupují jen blázni ))
McStinger Odesláno 26. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2016 Samozřejmě nejsou její A full gold JeanRichardů obecně moc není, to si kupují jen blázni )) Som nevedel, že máš full-gold JR
Chumpus Odesláno 26. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2016 Som nevedel, že máš full-gold JR Já je nemám, co bych s nima dělal? Jasně, nosit se dají opravdu ke všemu, to jsem si ověřil, ale stejně
honza71 Odesláno 26. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2016 Jaaj, pro počmárané holky mám slabost. S tím výběrem hodinek jsi pomáhal ty? O Jean Richard jsem mimo toto forum neslyšel.Mne se teda pocmarany holky nelibej vubec, ale tuhle bych potkal rad :-)
CEGY Odesláno 26. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2016 Z profilu trochu vypadá jak kuncák s rozpuštěnejma vlasama a nalakovanejma nehtama..
MJ. Odesláno 26. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2016 Z profilu trochu vypadá jak kuncák s rozpuštěnejma vlasama a nalakovanejma nehtama.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Chumpus Odesláno 26. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2016 Z profilu trochu vypadá jak kuncák s rozpuštěnejma vlasama a nalakovanejma nehtama..Myslím, že do očí bys jí to neřekl. A pokud jo, tak by ses pak podle mě docela styděl
CEGY Odesláno 27. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2016 Myslím, že do očí bys jí to neřekl. A pokud jo, tak by ses pak podle mě docela styděl Asi jo..Já to myslel hodně nadneseně
Wrch Odesláno 27. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2016 Nevšední rysy... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
People Odesláno 27. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2016 (upraveno) mht Upraveno 27. ledna 2016 uživatelem People
honza71 Odesláno 27. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2016 ;-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
horal Odesláno 27. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2016 mht mht - - se tady dovzdělávám ve všech směrech...
Wrch Odesláno 27. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2016 mht - - se tady dovzdělávám ve všech směrech... ..to já taky ale asi to nebude tento případ... Nějak by mi to nepasovalo ke zdroji fotografie. Na druhou stranu je ale pravda, že vypadá jak chlap.
kuncák7 Odesláno 27. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2016 Asi jo..Já to myslel hodně nadneseně Fakt dík .Někdy bych to tu přejmenoval na ženy a hodinky. Koukám na ženský a hodinky mě unikaj.
VintageLover Odesláno 27. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2016 ...Krása Honzo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Wrch Odesláno 27. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2016 "...Koukám na ženský a hodinky mě unikaj." Pravda, někdy se ty hodinky velmi snadno přehlídnou Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se