cali Odesláno 20. července 2010 Nahlásit Odesláno 20. července 2010 ... nehledám hodinky na měsíc (myslím kalendářní)... tak potom mam pre teba len jeden link http://www.rolex.com/en#/rolex-watches/rolexdeepsea/rolexdeepsea-44mm-steel-m116660-0001/ ak pominiem fakt ze su to proste bohove hodinky, tak ked nic ine su tak drahe, ze ti bude luto ich po mesiaci predat
Návštěvník YPO Odesláno 20. července 2010 Nahlásit Odesláno 20. července 2010 Jo YPO, do těch Sinn U1000 nejdeš kvůli tomu, že si už Sinny jako takové měl, nebo ti na nich něco vadí ? Protože jsou to určitě výborný hodinky. to je stejný jako s hanhartem - 7750 za 3t euro - už mi nebaví ty lupiče podporovat tak potom mam pre teba len jeden link http://www.rolex.com/en#/rolex-watches/rolexdeepsea/rolexdeepsea-44mm-steel-m116660-0001/ ak pominiem fakt ze su to proste bohove hodinky, tak ked nic ine su tak drahe, ze ti bude luto ich po mesiaci predat jo ty jsou dobrý - už jsem o nich psal v příspěvku 90 a kalifx je prd poradce u piva Kalifx se zase vyzná v rumu - taky dobrý
cali Odesláno 20. července 2010 Nahlásit Odesláno 20. července 2010 jo ty jsou dobrý - už jsem o nich psal v příspěvku 90 skoda, zrovna ty si jeden z maala co by ich mohol nosit aniz by to posobilo "kompenzacnym" dojmom
Návštěvník YPO Odesláno 20. července 2010 Nahlásit Odesláno 20. července 2010 YPO s tebou je to těžký chlape. Jak už jsem ti psal, za necelých 80 táců máš Damasko s dlouhodobě vyvýjeným strojkem bez mazání, antimagnetické, tvrdé pouzdro, nejlépe mechanicky provedenou keramickou lunetu a já nevím co všechno ještě. Absolutně bych se neobával nějaké nedokonalosti či vychytávání chyb během výroby. A nejlepší na tom je, že tady ty prachy dáš za vylepšení, inovaci, když už píšeš o těch lupičích. A můžeš si pro ně zajet do fabriky a spojit to s exkurzí a já a Skipi pojedeme s tebou když vypíchnu to mazání - nejsem ani technik ani strojař, ale prostě nevěřím tomu že to jsou naprosto bezúdržbové hodinky - to by bylo tak převratné, že by to každý druhý mohl zabalit a bylo by jenom Damasko - také bych čekal nějaký větší humbuk a kde nic tu nic a nebo čtu nesprávné stránky = tím ty hodinky, respektive strojek nijak nezpochybňuji, ale zrnko pochybnosti tu je
Diamondking Odesláno 20. července 2010 Nahlásit Odesláno 20. července 2010 Nojo, když YPO fakt nemá tušáka co chce, tak bych mu navrhoval toto. Zdroj-Pavel K.
tombed Odesláno 20. července 2010 Nahlásit Odesláno 20. července 2010 tyhle YPO nemůže, ty by mu lolohh sežral
emte Odesláno 20. července 2010 Nahlásit Odesláno 20. července 2010 No já sice taky nejsem hodinář, ale hodinky ztratí přesnost kvůli špatně mazanému kroku, který je u Damasko bez mazání. Plus další věci, jako některé ložiska, které mají prakticky neomezenou životnost. Vlásek bude asi to nejlepší co kdo vymyslel. Podívej se na jejich stránky. Hodinky asi úplně bezúdržbové nebudou, ale budou mít podle mě hoooodně dlouhý servisní interval. Těsnění atd. všechno má dlouhou životnost. Nechci tipovat kolik ale pokud dokáže jít ETA strojek 6-8 let bez servisu a poškození, u Damasko to bude minimálně 15. Ale to už tipuji a hádám. Co se týče toho humbuku, Damasko nemá v podstatě žádný marketing, což bude muset změnit. Ví o něm lidé sice z celého světa, ale pouze chronomagoři Ono mu to doteď i stačilo, co vyrobil, to prodal. Nebo lépe řečeno, třeba u DA36 co ještě nebylo vyrobeno, už bylo prodáno. Ale o to ti přece šlo ne ? Neprovařená značka, žádný lupič a jestliže je Rolex 10x předražený, tak tyhle hodinky mají několikanásobně vyšší hodnotu. Nuz podobne mal fungovat aj co-axial od Omegy, no prve serie boli udajne dost chybove a napriek revolucnemu rieseniu sa musi tiez mazat.
dizi Odesláno 20. července 2010 Nahlásit Odesláno 20. července 2010 Casio OCW-S1400 ale len 42mm http://oceanus.casio.jp/design/s1400.html http://item.rakuten.co.jp/blessyou/ocw-s1400-1ajf/
Diamondking Odesláno 20. července 2010 Nahlásit Odesláno 20. července 2010 tyhle YPO nemůže, ty by mu lolohh sežral By je natřel tritiem a byl by v klidu
Návštěvník YPO Odesláno 20. července 2010 Nahlásit Odesláno 20. července 2010 No já sice taky nejsem hodinář, ale hodinky ztratí přesnost kvůli špatně mazanému kroku, který je u Damasko bez mazání. Plus další věci, jako některé ložiska, které mají prakticky neomezenou životnost. Vlásek bude asi to nejlepší co kdo vymyslel. Podívej se na jejich stránky. Hodinky asi úplně bezúdržbové nebudou, ale budou mít podle mě hoooodně dlouhý servisní interval. Těsnění atd. všechno má dlouhou životnost. Nechci tipovat kolik ale pokud dokáže jít ETA strojek 6-8 let bez servisu a poškození, u Damasko to bude minimálně 15. Ale to už tipuji a hádám. Co se týče toho humbuku, Damasko nemá v podstatě žádný marketing, což bude muset změnit. Ví o něm lidé sice z celého světa, ale pouze chronomagoři Ono mu to doteď i stačilo, co vyrobil, to prodal. Nebo lépe řečeno, třeba u DA36 co ještě nebylo vyrobeno, už bylo prodáno. Ale o to ti přece šlo ne ? Neprovařená značka, žádný lupič a jestliže je Rolex 10x předražený, tak tyhle hodinky mají několikanásobně vyšší hodnotu. jo má to hlavu a patu - k ceně hodinek obecně x předražený jsou všechny, respektive ty z kterých kouká to "LOGO" - damasko to není a není to ani sinn - tam za ty peníze nezískáš logo ale kompletně dobré hodinky hele na rovinu nevím - je to lákavé, ale jak jsem psal chci hodinky na pár let, protože už mně ta hodinková "onanie" nebaví a nevím jestli to damasko splňuje - nemyslím technicky, ale vizuálně
Diamondking Odesláno 20. července 2010 Nahlásit Odesláno 20. července 2010 chci hodinky na pár let, protože už mně ta hodinková "onanie" nebavíChlape, vždyť máš Ananty a to je minimálně na šest let...co by si chtěl víc
Helex Odesláno 20. července 2010 Nahlásit Odesláno 20. července 2010 Možná to tu padlo, ale co NOMOS? Já mám takovou dlouhodobou představu, že tam jednou zajedu a nějaký si odvezu edit: aha, ty ti budou malý...
Návštěvník YPO Odesláno 20. července 2010 Nahlásit Odesláno 20. července 2010 Chlape, vždyť máš Ananty a to je minimálně na šest let...co by si chtěl víc pak se rozpadnou ? abych věděl
lib Odesláno 20. července 2010 Nahlásit Odesláno 20. července 2010 YPO s tebou je to těžký chlape. Jak už jsem ti psal, za necelých 80 táců máš Damasko s dlouhodobě vyvýjeným strojkem bez mazání, antimagnetické, tvrdé pouzdro, nejlépe mechanicky provedenou keramickou lunetu a já nevím co všechno ještě. Absolutně bych se neobával nějaké nedokonalosti či vychytávání chyb během výroby. A nejlepší na tom je, že tady ty prachy dáš za vylepšení, inovaci, když už píšeš o těch lupičích. A můžeš si pro ně zajet do fabriky a spojit to s exkurzí a já a Skipi pojedeme s tebou To má určitě hlavu a patu. Jen musíš věřit tomu, že nově uvedenej strojek bude naprosto bezchybnej. V opačným případě riskuješ možná i řadu ceswt do Německa (nebo posílání) k vyladění toho, co při testech nestihli vychytat. Ale Damasku určitě fandím. Jen kdyby to nebyli Němci. (To je můj osobní problém a věřím, že svou práci odvedou dobře. Alespoň hodináři.)
Diamondking Odesláno 20. července 2010 Nahlásit Odesláno 20. července 2010 pak se rozpadnou ? abych věděl No to nevím, ale někdo tady psal, že životnost těch cívek je šest let, takže m i n i m á l n ě
Návštěvník YPO Odesláno 20. července 2010 Nahlásit Odesláno 20. července 2010 No to nevím, ale někdo tady psal, že životnost těch cívek je šest let, takže m i n i m á l n ě tak to je dobrá zpráva - až na to narazíš tak se dotyčného zeptej jak na to přišel, když se SD prodává asi pět let - SD není kinetic
Diamondking Odesláno 20. července 2010 Nahlásit Odesláno 20. července 2010 tak to je dobrá zpráva - až na to narazíš tak se dotyčného zeptej jak na to přišel, když se SD prodává asi pět let - SD není kinetic Když na to narazím, tak Ti pošlu odkaz v SZ , ale tutově sem to četl tady...hmmmm, taky kde jinde
Návštěvník YPO Odesláno 20. července 2010 Nahlásit Odesláno 20. července 2010 Když na to narazím, tak Ti pošlu odkaz v SZ , ale tutově sem to četl tady...hmmmm, taky kde jinde sem ti to našel psal to lib (odborník na SD:)) Na www.seikospringdrive.com jsem se dočetl, že "support" dělá ALTRO v H. Počernicích. Dělají jen pošťáka, nebo si u nich můžeš nechati vyměnit "cívky", až přijde ten čas? (A, mimochodem, po té jedné větě Ti to celkem jde. Pusť se do toho a uvidíš, jak Ti naskakují příspěvky....) aneb takhle vznikají fámy :D ještě jsem tu našel : Mám kinetické hodinky od Seika 13 let, nemám s nimi problém, a jsou opravdu přesné. Ty jsou také tak nějak elektro. takže jsem si sám sobě nakadil do úst
lib Odesláno 20. července 2010 Nahlásit Odesláno 20. července 2010 No to nevím, ale někdo tady psal, že životnost těch cívek je šest let, takže m i n i m á l n ě Pokud se dobře pamatuju, tak jsem to psal já... a měl to být ftípek. Někdy přeháním...Na různejch webech to experti odhadují jen na 3 roky, protože je tam "kurvítko". (A proč dnes tolik přispívám? Protože Milis za chvíli bude prodávat Eterny KonTiki a opět určitě zopakuje akci "na splátky pro členy s min. 2000 příspěvky". A to je výzva, protože 2000 už mám za pár. Jen musíte Milise ještě chvilku přesvědčovat, že by ty Eterny měl nafotit pořádně. Je línej, takže bych tím tak 3 týdny mohl získat.) Pozn.: Právě jsem si hrál s velikostmi písma a podle náhledu je velký to, co jsem chtěl malý. A naopak. Když jsem to chtěl opravit, tak to vypadalo ještě hůř, tak mě laskavě omluvte. Už se to víckrát nestane.
Peta-Biker Odesláno 20. července 2010 Nahlásit Odesláno 20. července 2010 Pokud se dobře pamatuju, tak jsem to psal já... a měl to být ftípek. Někdy přeháním...Na různejch webech to experti odhadují jen na 3 roky, protože je tam "kurvítko". (A proč dnes tolik přispívám? Protože Milis za chvíli bude prodávat Eterny KonTiki a opět určitě zopakuje akci "na splátky pro členy s min. 2000 příspěvky". A to je výzva, protože 2000 už mám za pár. Jen musíte Milise ještě chvilku přesvědčovat, že by ty Eterny měl nafotit pořádně. Je línej, takže bych tím tak 3 týdny mohl získat.) Pozn.: Právě jsem si hrál s velikostmi písma a podle náhledu je velký to, co jsem chtěl malý. A naopak. Když jsem to chtěl opravit, tak to vypadalo ještě hůř, tak mě laskavě omluvte. Už se to víckrát nestane. Koukám, že už trénuješ na pátek
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.