Přejít na obsah

Infračervené topné systémy pro vytápění domu (obrazy které t


Doporučené příspěvky

Máte někdo s nimi zkušenost? Pořídili sme menší vilku a teď je nařadě rekonstrukce a řešíme jaké vytápění zvolit. Zajímavě se jeví tohle: http://www.ekoekotop.com/infracerveny.htm ale protože sem od přírody nedůvěřivý, zdá se mi to až moc výhodné a nechce se mi tomu věřit. Uvítám i jiné dobré tipy na vytápění. Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ondraj: :) píšou že nějaký spolehlivý se slušnou rezervou a můžeš si klidně i sám namalovat ciferník

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zajímavé, to zde nehrozí, tato topná tělesa by se něměla moc ohřívat. Že by tu opravdu nebyl nikdo kdo s tímto vytápěním má alespoň malou zkušenost. Chceme sice na zkoušku pořídit jeden obraz(topný panel) na chalupu, ale rád bych nejprve o tom slyšel nějaké reference. Zajímají mě hlavně negativa. Stále si říkám, že kdyby to bylo tak super jak tvrdí, bylo by to určitě již hodně rozšířené, protože je pravda, že to zas taková novinka není. Na trhu už to nějaký ten pátek je.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na stránkách té firmy nějaký rozumbrada napsal, že jejich elektrické kamínka na zdi, ušeří až dvě třetiny nákladů na topení. To mohl napsat, že s jejich panely lze ušetřit až 100 procent nákladů na topení, za předpokladu že je nikdy nezapneš. :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Úsporné elektrické topení - to zní dost protichůdně :) Pokud máš dokonalou izolaci, pořiď si tepelné čerpadlo, jinak asi plyn. Dřevo, uhlí vyjde nejlevněji, ale těžko se to automatizuje. Elektřina je nejdražší, pokud nemáš vlastní elektrárnu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...