Přejít na obsah

Chronomagor par excellence


Jakubisko

Doporučené příspěvky

hm, objektívne úctyhodný výkon, ale mňa toto už nejak neoslovuje. Tých hodiniek má jednoducho veľa, aj na tých fotkách sa mu váľajú jedny cez druhé, doškriabané, sám nevie, koľko ich má ... to už je zbierka pre zbierku, určite to vyžadovalo enormné úsilie, ale nevidím v tej zbierke nejaký systém alebo myšlienku. Omnoho viac sa mi páči zbierka člena amine na watchuseek (jedno vlákno s fotkami - http://forums.watchuseek.com/showthread.php?p=2551348&mode=linear#post2551348 ), ktorá mi pripadá premyslenejšia a typovo vyváženejšia (hoci obsahuje tiež prakticky neobnositeľný počet kusov).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

... Jak sám píše, ani vlastně neví, kolik má hodinek

 

 

OT:

...PRAHA ? Jsou všude kolem nás, v metru, na ulici, v restauracích. Většinou vypadají jako bohatí zahraniční turisté. Mají na sobě značkové oblečení, zlaté šperky, drahé hodinky. Občas se zeptají na cestu a než jim odpovíte, připraví vás o peněženku, mobil, doklady či cokoliv cenného, co máte právě u sebe. Po stopách kapsářů v centru metropole se každý den vydávají detektivové z ?kapsa týmu? policie Prahy 1. :lamo:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mě by tahle sbírka asi zabila, nesnášim, když se mi hodinky zastaví, nyní mám winder na reklamaci a hodinky s sebou vozím i na víkendy, aby šly- je to moje vnitřní úchylka   :tongue_ss:  Takže tahle sbírka by mi buď stála hypervelký winder, nebo brigádníka na natahování  :suicide_anim:  

Upraveno uživatelem volfda
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

hm, objektívne úctyhodný výkon, ale mňa toto už nejak neoslovuje. Tých hodiniek má jednoducho veľa, aj na tých fotkách sa mu váľajú jedny cez druhé, doškriabané, sám nevie, koľko ich má ... to už je zbierka pre zbierku, určite to vyžadovalo enormné úsilie, ale nevidím v tej zbierke nejaký systém alebo myšlienku. Omnoho viac sa mi páči zbierka člena amine na watchuseek (jedno vlákno s fotkami - http://forums.watchu...ear#post2551348 ), ktorá mi pripadá premyslenejšia a typovo vyváženejšia (hoci obsahuje tiež prakticky neobnositeľný počet kusov).

 

Ten už nemá kam stoupat....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...