Přejít na obsah

Carollinum - milovníci pořadníků


Jay Doll

Doporučené příspěvky

Dneska jsem si nechal menit osicku na Etoilech a majitel pozdravuje. :-) Pristi tyden mu prijdou dalsi ctvery ocelove Daytony. Bile i cerne. Zakaznici vyjadrili zajem pred mesicem. Troje jsou predbezne zamluvene, jedny jsou volne. Cena 75k NOK. Na hranicich se 19 procent vrati zpet na konto. Ja na Stowy cekal dele.

Upraveno uživatelem Hasňa
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...

když jsem se ptal v carollinu na pan 312, tak mě slečna řekla, jo pane, na ně je pořadník a kolik lidí je v něm je interní informace, to samé mě řekla o Sub LV, které jsou u Bechyněho skladem ...

 

 

PAM 312 jsem si v Carollinu prohlizel pred Vanocemi. Nejaka dama (asi manazerka) mi z galerie sdelila, ze jsou na zaznam. No a ja jsem pak vidal za vylohou asi tyden. ....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Po letech...

Takže přidávám vzdálenou zkušenost, kdy jsem poptával Rolex BLNR a zároveň se pídil po originalitě (ověření jestli nejsou kradené) Submarinerů... Arogantní odpověd store manažerky, která odpovídala na co jsem se neptal. Termín dodání BLNR mi neumí zaručit - neřekla ani interval!!!, takže se laskavě můžu zapsat na pořadník, jestli o ně mám zájem.

 

FUJ FUJ FUJ, do obchodu nikdy osobně nepřijdu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 3 týdnech...

Jelikož se začaly o dost předbíhat na plný nátah PAMy a jsou koneckonců v záruce, zanesl jsem je do Carollina na servis, personál byl milý hodinky ochotně převzali že se posílají do Německa do Mnichova jelikož to tady nedělají, slečna mě varovala že to trvá cca. měsíc měsíc a půl ale že budou svátky. Hodinky se vrátily po 15 dnech se servisní dokladem že byly rozmontovány vyčištěny přetěsněny zregulovány a proveden kontrola přesnosti a nátahu (jsou to 3 denní). Celé mě to nic nestálo takže jsem si je radostně odnesl jenom abych zjistil že když nejsou na ruce tak jdou přesně ale po 10 hodinách na ruce jsme skoro 30 vteřin v plusu. Samozřejmě nemohu za to vinit Carollinum protože za nic nemohou takže spíše je to nic moc zkušenost se servisem v Mnichově.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Sice je moje zkušenost staršího data, ale i tak to sem patří. V Carollinu jsem párkrát byl na klasický čumendo s pokecem- vždy ochotná a znalá obsluha. V servisu jsem si nechal dělat tlakovku na Milgy (zdali není potřeba nový těsnění), opět bez problémů a nic za to nechtěli. No a nakonec jsem si v rolex butiku pořizoval BLNR- opět to proběhlo přesně podle mých představ. Takže já osobně můžu tuhle společnost jenom doporučit

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Moje zkušenosti s Carollinem jsou jen dobré, zatím 2 pokecy a při obou se mi věnovali přesně tak, jak bych si sám jako provozovatel několika retailů ideálně představoval. Při třetí zkušenosti to byl prubířský kámen - moment, kdy člověk přijde a něco chce, byť z toho kšeft nebude - a opět jsou moje zkušenosti 100% pozitivní. Starší elegantní pán mile rád na jimi dříve prodaných (a mnou toho momentu kupovaných) hodinkách ověřil záruční knížku a ochotně chtěl vysvětlit i jejich kompletní obsluhu. Takže za mě jedině chvála! 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Po roku...

prave jsem zaznamenal na webu carollinum, ze reditelem jiz neni Tomas Janeba ale Lubomir Silhavik. Zaroven mam dojem, ze doslo ke zmene v Rolexu butiku, ktery tusim vedla Klara. Mate nekdo blizsi info, co se v Carollinu udalo, zda je to dobrovolny odchod etc..?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Po letech...

Moje první zkušenost: poptával jsem rolády, nepřišla žádná odpověď, ani telefon ani mail. Což mě tedy dost zklamalo. Zlatý hodinářství Bechyně, tam se po pár dnech ozvali (obvykle se sice ozývají hned ten den,ale ok), a byli jako vždy milí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...
  • Po letech...
  • po měsících...

v minulosti, po první druhé návštěvě, jsem ještě nechtěl pět ódy, počkal jsem si na opakovanou zkušenost ... a tedy po dnešní návštěvě bych rád poděkoval za perfektní profesionální přístup v butiku Carollinum ... byla to příjemně strávená hodina, pokec v podstatě v rámci jedné značky směrovaný na konkrétní model.

Upraveno uživatelem Lukyn77
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...