Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

To právě nevím, důlek to není, je to drobná prasklinka ..., jak jsem psal 3-4 cm ...

Mě se to zdá taky už dost velký, já jsem měl prasklinku 8 mm, ale po zalepení před 4 lety to drží dodnes. Bohužel dělali to v servisu MB, takže moc nepomohu.

Odesláno

V "autoskloservise" co som parkrat pouzil maju napisane ze opravit ide do velkosti 2 ? mince. Cize sa obavam ze toto nie. A este mas realnu sancu ze to do rana bude 15cm, to sa stalo mne.

Odesláno

Pánové, dnes jsem dostal šutrem do čelního skla ... mám SPZku náklaďáku, ale řešit to bude asi na dluhé lokte ... známý mi říkal, že by se to mělo dát opravit, máte s tím někdo zkušenosti, případně doporučení/kontakt v rámci Prahy? Je to hvězdička s lehoulinkou prasklinkou do 3-4 cm cca v prostředku skla.

Díky. 

SPZ ti je naprd... já mám dokonce viníka a jeho přiznání a Kooperativa mi to normálně zamítla, bude to řešit právník.. viz zde:

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/13658-co-mě-právě-naštvalo/?p=1727752

Odesláno

No jenže běžné auto mám na operák, kde to připojištěné není a s tím třeba nic neudělám. Nicméně tohle se mi zrovna stalo u Porsche se kterým najezdím pár set km ročně a připojištění na něj stojí asi 4 tisíc... a jako na smůlu jsem tím kamenem dostal.

Odesláno

Nojo to je naschvál, když to pojistíš, nic se nestane. Mám pocit, že nejvíc je sklo ohrožené na dálnici, tam něco schytám každou chvíli.

Odesláno

Touhle diskuzi me napadlo: jak to je, kdyz koupim auto na firmu, tak bonusy za bezeskodny prubeh ze sebe jako fyzicke osoby tam nejak dostanu?

Mě to pojišťovák převedl, ale byl k tomu nutný souhlas vedení. Mám u nich více pojistek, ČSOB.

Odesláno

Touhle diskuzi me napadlo: jak to je, kdyz koupim auto na firmu, tak bonusy za bezeskodny prubeh ze sebe jako fyzicke osoby tam nejak dostanu?

Kazda pojišťovna to má jinak. Někdo to dela bez problémů, jinde to nejde vůbec.

Odesláno

Pánové, děkuji všem za rady. Příští týden tam jedu a pořeším to, pro informaci - lepení by mělo vyjít na 1.200,-Kč, nové sklo na 5.800,-Kč vč. práce. No nic, zajedu tam a dám informaci, jak to dopadlo.

Jinak Dane, taky pěkné ... 

Odesláno

Máte tu někdo Volvo XC60? Jak jste s nim spokojeni? Designove se mi strasne libi, ostatne pro Volvo mam nejakou slabost, ale nidky sem jej zatim nevlastnil a nejezdil s nim.. dik za vase komenty

Odesláno

Tomcat, taky mam rad volva. Mame jako ,,mamacar´´ starsi V70, benzin, petival. Moc fajn auto. Chtel jsem to trosku obnovit a XC60 byla celkem favorit. Osobni zkusenost nemam, ale ve firme kde servisuju a koupil nekolik saabu i volv me kluci rekli, ze nez xc60 tak at radsi dam penize na chudy. Nemam duvod jim neverit. Jak pisu, osobni zkusenost neni. Urcite bude spoustu spokojenejch majitelu. Chtel jsem benzin.

Odesláno

Ajaj to me teda desi.. budu muset prehodnotiti.. v hledacku sem mel prave XC60, X3, Q5

X3 jsem měl nedávno půjčenou na víkend. Překvapilo mne jak je ta nová velká. Moc pěknej interiér. Akorát jsem to měl v 2.0 benzín automat, bylo to hrozně líný a spotřeba 11 l.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...