Logarex Odesláno 1. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu před 14 hodinami, Jone napsal: …Fordy můžu, pro žlutou mám slabost a o výměně za Capri jsem svého času uvažoval - ale vidím, že zůstanu ve svým 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 1. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu (upraveno) Dnes šlo spinkat… Upraveno 1. listopadu uživatelem LovecK 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 7. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu Pánové co máte Hyundai, jaké máte zkušenosti s Hyundai autorizákama okolo Ostravy? Jedná se mi o celkový přístup k servisu. Ať tam nejedu a neskončím generální opravou. Před lety jsem měl špatné reference od několika lidí na Hyundai v Ostravě u Makra, ale jinak nevím. Přijde mi ta elektrická KONA, tak bych s tím i někam zajel a nechal to zkontrolovat, popř. vyměnit brzdovku a asi i převodový olej. Napadlo mě i Polsko, protože to mám za barákem, ale ještě jsem se nedíval, jak je to daleko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 7. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu @LovecK Nádhera ředitelu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrrol Odesláno 8. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu Tak jsem si udělal radost 3 5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 8. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu (upraveno) Chvalim to parkovani, s takovou karou uz by byla ostuda stat jinak:) Jakej tam mas motor? Upraveno 8. listopadu uživatelem Micey 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrrol Odesláno 8. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu To bylo jenom na focení 400D 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 10. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu V 7. 11. 2024 v 11:51, shewcza napsal: @LovecK Nádhera ředitelu! Dííík, se docela zadařilo… btw, ta 997.1 je na prodej, kdyby někdo chtěl, původní díly k autu jsou… 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skarohlid Odesláno úterý v 20:43 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 20:43 Dneska malá oslava.... 2 5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno čtvrtek v 19:33 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 19:33 Navážu na kolegu, na příspěvek přede mnou. Taky dnes slavíme, přesně 7 let. Před chvílí příjezd, na oslavu jsme s áčtverkou přidali dalších pár set kilometrů a teď už si můžu dát i skleničku. Opravdu velká spokojenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno včera v 05:16 Nahlásit Sdílet Odesláno včera v 05:16 tak já jsem mimozemšťan, k 911 a boxsteru jsem loni v prosinci koupil cayenne “nebudu s tím tolik jezdit” a má ted za necelý rok 39.067km, k tomu Gecko jezdi každý týden 1.000km. cisteho času proziju v aute dva mesice z roku a natankuju za rolady a porad nechápu jak někdo muže nejezdit min Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zacik Odesláno včera v 10:48 Nahlásit Sdílet Odesláno včera v 10:48 (upraveno) @vwtyp11 to vazne stravis v aute ~1500 hodin rocne? To su cisla kamionistov ja stravim v praci cca 1600 hodin rocne a to mam full time job (nie kamionistu ) Upraveno včera v 10:52 uživatelem zacik grammar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr R Odesláno před 22 minutami Nahlásit Sdílet Odesláno před 22 minutami Já teď pár měsíců tohle, na to, že je to vlastně Čína to jede dobře a podvozek drží neskutečně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se