Přejít na obsah

Kdo čím jezdí


Doporučené příspěvky

No Bmw je hold sportovnější, cítíš se být více řicič, i to suv jako je X5 je prostě sportovnější než jiné suv , snad jen cayanne je o něco sportovnější. Mercedes je zase více do pohody, prostě na ečko resp. S class prostě v tomto má jen B,RR či Maybach a to je zase jen vylepšená S class. S class je prostě jinej svět, přisajou se za tebou dveře s dvojitými skly, pustíš si Enaudiho přes Harman Kardon a jedeš v obývacím pokoji klidně na druhou stranu evropy...a jseš stále čerstvej. Za mě jedna z nej variant bejvala varianta S 500, 387k v poctivé atmosféře a když v tom jedeš rozumně svižně tak za 12-13l benálu. Jsou pánové v letech co to umí za 11.

 

To mi něco připomnělo, nedávno se stala bouračka s Audi A8, též osazena dvojitými skly. Bohužel skončila na střeše a jak to tak bývá, tak dveře nešli díky zkroucení otevřít. A díky dvojitým sklům pak člověk nemá šanci se dostat ven. Takže vše má své pro a proti.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja jel pred lety v mamutu S500 do Kutne Hory a zpet pod 10 litru. Jenze prazdny a jako doprovod dvou autobusu. Stejne to byl rekord. :)

To jo, pokud na čerňáku dáš tempomat na 100 a jedeš do HK taky pojedeš za 9, ale já myslel normální jízdu ne doprovod dvou ešelek  :) a na to byl starej mamut prevít...kámoš má mamuta do dnes v naftě a pod 10 ani omylem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mám kamaráda, co dělal v autobazaru a pořád střídal auta, když jsem ho nedávno po 8 letech potkal, měl model W211 Mercedesu E a říkal, že to je prostě nejlepší v téhle cenové katergorii. Mý jiní dva kamarádi nedají dopustit na staré modely Hondy, každý si najde to svoje v cenové relaci, která mu vyhovuje.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

o par dni pojdem na slovensko. Basel- Presov.

Ktrou trasu by ste mi odporucili? Normalne jazdievam Basel, Rozvadov, Praha a dost. Netusim ako je to s D1 a ako je to s cestami na slovensku. Taktiez nikdy som nesiel cez rakusko a blavu.

Co myslite?  

Cesta z Bregenz do Bratislavy je v podstatě celoročně pohoda. Kolem Salzburgu jsem párkrát zažil vánici, ale nikdy to nebylo tak nevyzpytatelné jak D1. Jezdívám jak jižní větví přes Insbruk (platí se za tunel, ale zase je to o něco rychlejší než průjezd Mnichovem), nebo podle Tvojí mapy. Od Bratislavy na východ to neznám, ale místo středního Slovenska bych to raději vzal z Bratislavy přes Trenčín a Žilinu. Ta Slovenská dálnice je taky v pohodě a podstatně prázdnější a kvalitnější než D1.

Upraveno uživatelem bedan
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...