Přejít na obsah

Kdo čím jezdí


Doporučené příspěvky

dnes jsem obvolával tři autorizované servisy bmw a poptával se jak je to vlastně s výměnou kapaliny v automatické převodovce, odpovedí mi bylo, že se naplň nemění, protože to neni potřeba... pokud to ale chápu je to nějaká zjednodušeně řečeno hydraulická kapalina a to si mam opravdu myslet že u E90 2.0i která má nájezd 180 000 km a vysypalo se na ní snad vše co mohlo,včetně toho že se potkala atd... ikdyž dle vyjádření BMW tyto vozy se nemužou potkat protože mají řetěz ! neni třeba měnit náplň v automatu a nějaké ty filtry atd, které jsou součástí převodovky ? to má ten vůz jezdit dál a já mam čekat až se to někde vy.ere a potom vyndat kilo za opravu ? nějáké názory či zkušenosti pánové ? Díky 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

E46, autorizovany servis mi tvrdil to iste. Ked som na nich zatlacil tak to skoncilo konstatovanim ze u nich oprava prevodovky = vymena za novu v cene 8000eur a proste takto to chodi. Najdi si neautorizovany servis, pozri bmwforum.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ace: ozvi se mi. Dam Ti kontakty na servis. To ze tam je dozivotni napln je nesmysl.Prvni vymena by se mela provadet ve 120 tisic.km a dalsi po 60 tisicich.

 

Podle toho jake mas auto. U me E91 jsem musel.menut i celou vanu.Je tam zhruba deset litru a vymena prijde okolo 10 tisic Kc.

 

Jinak i autor.servis jako Stratos to meni a doporucuje to menit i kdyz v servisce na to neni kolonka.

Upraveno uživatelem laskajefajn
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...