Přejít na obsah

Kdo čím jezdí


Doporučené příspěvky

Já měl kdysi celou řadu aut Mazda asi 5 kousků (323, 3  a  MPS 3 ) a byl jsem maximálně spokojený, všechno bytelný, kvalitní a žádné z aut nebylo nikdy na opravě i když maximální nájezd jsem měl 120 tis. Teď už bohužel je pro mě každé auto malé nebo nepohodlné, holt, jak se člověk namlsá značkou MB, tak se těžko sedá do něčeho jiného.

Snadno Lexus... ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hele jagy, slíbil jsi že když piješ nebudeš psát :)

 

Eskimak: Když porovnám nové E350 4Matic v plné výbavě na vzduchu  a Lexus 450h, tak cena stejná, výbava u Lexusu výrazně slabší. Neznám nikoho kdo má Audi, tak jsem v něm nikdy nejel, nemůžu posoudit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nevím jak ty různé "fičury" výbavy ale pro Lexus mě to vychází (a nejen pro to, ale to je o vkusu) z hlediska dlouhodobých investic. Jako že do MB a pod. se prostě kolem 200tis už bude sypat a ta rejže vydrží bez zaváhání (netvrdím, že každý kus, ale plošně řekl bych ano). Kolem mě to takhle je. Pokud si koupím nové auto a po 120 až 150tis.km. prodám, je to jen o vkusu a tom co vyhovuje. Ale nakonec je to vždy o vkusu daného soudruha   :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

U toho Lexusu mi vadilo že nelze mít 4x4, nelze mít nezávislé topení, nelze sklopit zadní sedačky. 200 tis. km není pro E350 problém, soused má moje auto (najeto cca 180 tis.), které za 7 let provozu stálo na opravách asi 55 tis. a standardní udržba stála cca 20 tis. (6 let byla zdarma), Lexus má celou dobu placenou.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jj, 4x4 je až v LS. Že nejde nezávislé, to nemám potuchy. K té údržbě, kamrád teď prodával LS430 z 2001, najeto 275tis.km. a kromě spotřebáku (největší položka 2 tlumiče) nic. Jednou mu zazlobil zámek volantu za pár korun oprava. A to není na auta zrovna opatrník, spíš uživatel. Když poslouchám že u Audi nějaké klapky za 30 tis (Q7) ve 180tis km jsou normální atd, atd (měchy, vstřiky, turba), tak nějak radši "japonec nakonec".

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

U toho Lexusu nelze mít nezávislé topení...

...proč by nešel dát třeba Eberspacher do Lexusu? Kamarád to montuje (autorizovaně) do všeho, co mu kdo doveze. Píšeš o horkovzduchu nebo ohřevu vody v topení? Lexus to zakazuje?

Upraveno uživatelem Sacíbagr
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...