Přejít na obsah

Kdo čím jezdí


Doporučené příspěvky

U Lamba a Ferrari sa keramikám už nevyhneš. Za istých podmienok kvičia a pištia bohužiaľ stále. Že by to nebrzdilo v chladnom počasí som nikdy nezažil, je to o zvyku. Ako píše kolega vyššie, hodne závisí ako jazdíš. Keramiky samozrejme tiež nevydržia ani náhodou večne, znova závisí od jazdného štýlu. Niekto najazdí na M3 40tkm a na brzdy nešahá, niekto v 8tkm musí meniť dosky a v 15tkm komplet. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ahoj,

do statusů už takovou věc nedáváme, tak teda sem: měl jsem nehodu, jsem poškozený. nebourám a v řešení pojistných událostí se teda nevyznám vůbec. nějak se mi nezdají informace, které mi říká moje Kooperativa a servis, navíc je v tom rozpor. je tu nějaký likvidátor, který by byl ochotný mi poradit a ulevit tak mojí nasranosti? z kooperativy-to by byl zázrak. díky. do SZ, prosím.

 

edit: Berte, když jsem při bouračce hodinky na ruce měl, možná bych to mohl dát i do toho statusu?

Upraveno uživatelem maama
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Musis myslet politicky! Kdybys napsal status: Jel jsem autem a mel jsem nehodu. Na ruce jsem mel XY. Myslite, ze se mohly narazem nejak poskodit? Dostal jsem to zboku, na stranu spolujezdce. Nehodu jsem nezavinil, ale pojistovna mi nechce uznat upadlou stezejku. Neni tu nekdo z Kooperativy, kdo by mi s tim mohl pomoct?

 

Tenhle status je cajk, ne? :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Posledni dobou se tu povoluje spousta veci a utahuje se jinde ;)

Hele, fakt už jsem unavenej z desítek chytráků, z nichž si každý přeje něco jiného. Když se ti tu nelíbí, tak vypadni, a hlavně: odpusť si blbý kecy. A nebo mi napiš SZ, kde budeš více konkrétní.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Berte ty jsi poslední dobou jak žiletka, kdybys raději něco udělal s tím forem, pak by si možná lidi ani tolik nestěžovali. Vem si jak to tu vypadalo, než se toho Patrik zbavil, pak svitla naděje, že s tím fakt někdo něco udělá, tys byl i na začátku plný elánu a jak to dopadlo.. :( vlákno s vylepšeními, kde si člověk přečtě něco o programátorech, ale kde nic tu nic, není to škoda? Čekal bych, že jsi to forum nekupoval jen tak z rozmaru. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nahodou nekdo nemate zkusenost s vybijenim baterky? Mondeo (2013) se ted asi rozbilo a naprosto neskutecne vybiji baterku. Napred jsem myslel, ze to bylo baterkou, tak koupil jsem novou, ale ujel jsem na ni dve 200 km cesty a po 4 dnech uz jsem nenastartoval.

Kamarád tohle řešil na passatu asi 2 roky. Prvně bych našel dobrého autoelektrikáře

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mondeo mk4 má hlídání baterie BMS, které se musí po výměně resetovat. Pokud se modul neresetuje, tak si myslí, že je ve voze stále špatná baterie a neupraví inteligentní dobíjení pro novou baterii, tím může dojít i k rychlému vybití.  Pokud může nastat varianta, že je tento modul vadný/poškozený dokáže i vybíjet baterii, pak stačí jen odstranit a vypnout přes diag a nebo koupit nový.  

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...