Přejít na obsah

Kdo čím jezdí


Doporučené příspěvky

Ano, 3.8 má lepší zvukový projev :( počkám až skončí záruka a asi to poresim akrapem... ;)

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

na konec záruky čekat nemusíš, mám vyzkoušeno že to v Porsche neřeší, a záruku ti normálně uznají i prodlouží i když to překopeš. Min se vyplatí úplně vyhodit ten středový tlumič a nechat tam jenom ty boční

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...

zceyee: Já jsem hobík amatér :-) nikdy jsem ji na okruhu nemučil. Mám rád pěknou klikatou okresku, nebo alpské průsmyky :-)

Musím říct, že se mi na okruh s 911 taky nikdy nechtělo. Nakonec jsem dostal od rodiny zaplacený půlden v Mostě s hodinovým koučingem a byla to BOMBA! Porsche je na to stavěný, takže žádný problém. A ten koučing mi otevřel úplně nové obzory.

 

Odesláno z mého SM-G920F pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V poho, ja jen vím, že kilometr na okruhu je x 7 :-) Neříkám, že jsem na okruhu nejezdil ( jinými auty ) ale auto na okruh je treba upravit ( jasně gt3 už moc né ) ale auto jako m3 má po 4 ostrých kolech sériové brzdy na kaši :-) Mám dost kamarádu co jezdí nebo jezdili závody různých disciplín a je to prostě drahej špás a koníček. Proto zůstávám u toho kochání se na okresce :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnes jsem se kochal ještě pomaleji :-)

Ale to je taky krasa!

 

Ja na okruhu parkrat trenoval, v Brne i Moste, ale zase nikdy s takovym dělem. Nejvic se Saabem 95 Aero a s Octavii 3 RS. Vetsinou jen upraveny Felicie, Fabie a Octavie. Ale na co fakt rad vzpominam je vycvik na letisti se starym BMW 525. Ty nekonecny drifty..... A taky na Tatru 810 6x6 pujcenou od vojaku. Na snehu...to byl hukot a drifty taky :-)))

Upraveno uživatelem varjag
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...