Přejít na obsah

Kdo čím jezdí


Doporučené příspěvky

před 11 hodinami, dawe009 napsal:

2.0 TSI v tomhle autě dost žere, pokud je to ta 169 kW. Ta 140 kW je novej motor od Audi a je o dost úspornější. Jinak je to fajn auto, nevím, co by tě konkrétně zajímalo. Já bych vzal raději Tiguana, je to to samý, ale dotaženější, hlavně v interiéru. A ideálně R-Line, s tím paketem to vypadá o dost líp.

JJ je to 140kW... Na Tiguana mrknem... Diky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 36 minutami, Navazka napsal:

Tak ten Tiguan je o dost drazsi...  Kde Ateca konci Tiguan zacina :(

Jj, to je pravda. Nicméně má daleko lepší zůstatkovku zase, takže ty peníze nezmizí. Navíc na podzim bude facelift Tiguana, tak si myslím, ze během léta půjdou koupit skladovky za lepší peníz. Každopádně Ateca není špatný auto vůbec. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 8 minutami, Maxmillian napsal:

 

Tohle me zajima. Bude tam neco zasadne zajimaveho a tusis, kdy pujde do vyroby?

Upravený design (k tomu ti nic moc neřeknu, fotky nejsou samozřejmě, ale auto jsem viděl a je hezký, takový možná trochu méně ostrý hrany, vypadá dospělé), některé motory skončí (2.0 BiTDI), některé budou nové (2.0 TDI 147 kW), bude Pluh-in hybrid 180 kW, bude eRko 235 kW, jinak klasicky 1.5 TSI 110 kW a 2.0 TDI Evo 110 kW.

Výroba začíná v půlce července pro 1.5 TSI a 2.0 TDI, na konci září pak ostatní verze. A jinak novoty..klasicky update infotainmentu, matrix světla, travel assist a všechny ty věci co má novej Golf 8. Určitě spíše evoluce, žádná revoluce.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak nakonec to bude asi ten Seat- Karoq jako slusny ale nechce... S cenou Tiguana sice muj dealer VW v Sumperku trochu zakouzlil ale zazraky na pockani nedokazal... Uvidime jak se nasimi pozadavky na Seata a jeho cenu poperou u Loudy...

Kazdopadne diky za rady

Upraveno uživatelem Navazka
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pořídil jsem rodině nového Turka.
Moc příjemný svezení, udělali oproti staršímu modelu kus práce, ale dost překvapila spotřeba.. 3.0tdi a dá se s tím jet i kolem 6l, 14ti denní průměr 6.9 - kombinovaná. Jako nejsem šetřílek , ale tohle překvapilo.

8f5f8ee8e6b935a623633bca49654a5e.jpg


Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Super. S tím V6 se fakt dá jezdit za hodně málo, je to až neuvěřitelný na takovou krávu. Já mám V8 a tuhle jsem zkusil jet chvíli opravdu podle předpisů (max + 10%), za celou dobu mě i tak předjelo asi 5 aut. Akorát jsem u toho asi tak 3x málem usnul. Jinak jezdím kolem 10 bez nějaké snahy o šetření.

 

 

6775C520-6B23-4E73-8876-715A49AA7022.jpeg

Upraveno uživatelem dawe009
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pánové, prosím poraďte. Asi před deseti dny se mi podařilo nevšimnout si příčného prahu v jedné vesnici a přejel jsem ho asi v 40-50km/h. Na bočnici pravé přední pneu se udělala malá boulička, kontrola tlaku beze změny, nicméně jsem se stavil pro názor asi ve třech pneuservisech a prý je to neopravitelné a struktura pneu je porušena. Doporučují všichni shodně pneu vyměnit, protože prý když trefím znovu to samé místo, tak mi může pneu rupnout. A teď dotaz, na který jsem se zapomněl zeptat. Je třeba kupovat oba předky nové? Předky jsou Pirelli P Zero 255/35 R19 96Y MO a pneu je z r.2016 a má 7mm. Nevím, kolik má nová, ale je nějaký rozdíl kdybych dal na ten pravej předek novou totožnou? Koupit se ta guma o totožných parametrech ještě dá, vyjde asi na bůra. Desítku za dvě se mi dávat popravdě úplně nechce, když to nebude potřeba... Děkuji za názor.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...