Přejít na obsah

Kdo čím jezdí


Doporučené příspěvky

před 8 minutami, eskimak napsal:

No, nieje ten mercedes nahodou prezleceny renault (nissan)

Jenom maličko :lol: Já bych moc nesrovnával býť sjeli třeba ze stejné linky, každopádně chápu že to Mercedesu neklaplo, i přes to že to bude kvalitní vůz. 

Mercedes-Benz_X-Class_vs_Renault_Alaskan_12.jpg

Mercedes-Benz_X-Class_vs_Renault_Alaskan_11.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 19 minutami, geometr napsal:

Jestli si to dobře pamatuju, tak třeba naftový čtyřválce  byly Renault (jak v NIssanu, tak Renaultu, tak Mercedesu). Každopádně u Mercedesu bylo tohle auto slepá ulička.

Jak jsem to auto spatřil, tak jsem si řekl že to nebudou mít jednoduché, světu vládnou v bakinách Toyoty 👍

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já jsem nenápadně doma nadhazoval L200, pak se na něj jela podívat manželka a narovinu mi sdělila, že v tom děti do školy vozit nebude :D Když mě se ale ty bakiny tak strašně líbí, v JAR extrémně oblíbená auta, ale je tedy pravda že bychom ji nevyužili, škoda no. Ale zkusil jsem to aspoň, za to nic nedáš... :lol:

mitsubishi-l200-sechste-generation-2019.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 5 minutami, geometr napsal:

To se divim, já když někdy šel pro dítě a viděl jak vypadá, tak kdybych musel děti do/ze školy vozit, korbu bych někdy celkem ocenil.

V Africe se to mohlo, u nás také? Pokud ano, dost mě mrzí, že jsem si ho neprosadil :lol2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 5 hodinami, JR_2010 napsal:

To je nesmysl, já jsem přesvědčenej, že to se sacím košem nemá vůbec nic společnýho, sám píše, že jezdí na výměnu po 10 - 12 tisících, ten olej musí být jak novej.

Problém s tlakem a dodávkou oleje tam určitě byl, protože při startování to rachotilo dost dlouho, než se natlakoval napínač řetězu. Ale to jsem přisuzoval vytahaným rozvodům. Po výměně rozvodů je to úplně o něčem jiném.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Co se tyce toho ucpani sitka, zazil sem 2x u tohoto typu ozubeneho rozvodoveho retezu (ja osobne mu rikam "multiplex"), ze praskly nektere desticky a vytvorily ostry prechod, ktery vydiral material z vodici listy. V podstate vybrusoval malinke supinky, ktere nasledne ucpaly saci kos.

Konkretne u motoru Honda CBR 1100 XX se to projevovalo ze zacatku tak, ze pri teplem oleji obcas problikla kontrolka mazani na volnobeh. A cetnost se zvysovala...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ona ta V6 šla objednat asi jen do Mercedesu, @African L 200 jsem měl jsem vloni krátce vyzkoušet, a je super,  taky se mi tyhle auta hrozně líbí a bavilo mě to řídit, jen pro to nemám využití, škoda no. 

IMG_0986.JPG

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Cifix, začal mi najednou zhasínat Focus, 1,6 benzin/lpg, 2013. Píše že prý příliš bohatá směs. Nemůžu na tom žádnou závadu najít, škrt.klapka je vyčištěná, svíčky jako nový, luftfiltr novej, jen svítí grilovaný kuře a občas naprosto nečekaně zhasne. Co to má jako bejt? Znáte to někdo ?  

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...