Přejít na obsah

Kdo čím jezdí


Doporučené příspěvky

před 23 hodinami, shaggy napsal:

Ako recertifikovany prekladac ecv z sk do cz jazyka mozem s pravdepodobnostou hraniciacou s neistotou povedat, ze dany napis vravi daco o prevádzkovateľovi vozidla. V tomto pripade = k*k*t.

Sent via IPoAC
 

Hej, potvrzuju správnost překladu potvrzené vizuální kontrolou posádky; ale mě by zajímalo, jak přišli k těm $$$$ - to je zakázané, ne?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@JoyStick Neštve mně prakticky nic, oproti 540i, kterou jsem měl předtím, je to jinde(hluk v kabině, komfort -  to i oproti GT 63, co jsem měl půjčenou), díky řízení zadní nápravy to jede pocitově jako po kolejích, V8 naprostá paráda a ve sportovním režimu ještě lepší zvuk, co donutí 80% lidí otočit hlavou🙂 Bowers & Wilkins taky hraje oproti 5 lépe, nevím, jestli je v 8 jiná specifikace, nebo je to jen placebo😎 Není to samozřejmě závodník na okresky, váží přes 2 tuny, ale jako GT funguje naprosto skvěle👍

Jediný, co tam nejde oproti 5 nebo 7 objednat, je nezávislé topení a masážní sedačky, ale bez toho se dá přežít.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kucí, řeší se tu i výběr auta - ojetiny - v nějaké normální cenovce, řekněme kolem 300k CZK? Potřebuju pro sebe vybrat nějaký přibližovadlo a rád bych to probral s místními gentlemeny :) 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@neuromancer Čoveče u GTčka ty masáže v týhle cenový relaci, to je dost fiasko.. Daj se tam vyměnit comfort sesle, nebo to inženýři z bavorska zazdili úplně? Bez topení bych se asi obešel, i když sem si na něj zvyknul teda, nicméně GT bez masáží teda.. no.. blbý..

@solidus Tady se řeší úplně všecko :) Sepiš požadavky / užití, určitě se Ti rady dostane :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Paráda. 

Tááákže. Potřebuju nějaký vozítko. Do práce je to cca 10-12km, ročně najezdím tak 15tis, dalších 15-20tis najezdím na moto, takže TDi je pro mě mimo :) Rozpočet mám řekněme kolem zmíněných 300-350k CZK. Auto by mělo být trochu i pro radost, ne jen praktické přibližovadlo, zas ale ne 350Z :) 

Z každého parametru existují výjimky a jsem ochotný z nich uhnout :) 

Benzín, 2,0+, 140kW+, nechci plyn

Sedan, kombi, velký kupé. Ne hatchback. Většinu SUV jsem vyřadil spolu s naftou, protože spotřebu 15 v benzínu zas živit nechci 😄 

Automat/manuál asi neřeším

Ne Korejec. Z koncernu jak co (skoro nic). Např. ten 3,6 benzínový motor v Superbu II je fajn, ale to auto se mi zdá drahé, resp. mám pocit, že za tu cenu najdu novější/hezčí/lepší auta. Poslední dobou neslýchám dobré věci na spolehlivost BMW, ale nějaká 530i by šla ... s otazníkem :) 

Začínám se teprve rozhlížet, ale co mě zaujalo v nějakém širším okruhu - Mazda 6 a CX-5 s 2,5i (CX asi jen s 2,0), Volvo obecně, O3 RS (ale hrozně bych se kroutil), C a E od Mercedesu, ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Minimálně 2+2, ale spíš klasicky 4-5 sedadlový vůz.  Spíše větší auto.  Kombi není podmínkou. Nicméně některým autům kombi sluší (Superb II, Mazda 6 asi obojí, apod.), jiná jsou hezčí v sedanu. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...