Přejít na obsah

Kdo čím jezdí


Doporučené příspěvky

Chlapi, VW bratři!

Jen perlička: už jste zkoušeli ID verifikaci v aplikaci We Connect? Já jsem si dnes zapomněla v autě mobil, vrátila jsem se, ale bez klíčů - tak jsem si řekla, že si jednoduše odemknu přes appku. Takže prý "zahajte verifikační proces", najednou se mi spustila selfie kamera, do toho mi naskočilo live chat okno s nějakou skřehotavou Kolumbijkou, babizna prý ať se zaostřím a nehýbu, pak ať ukážu do objektivu občanku, zepředu, zezadu, zakroutit rukou, denkjú, máte odemčené auto. 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 12. 6. 2021 v 10:00, wizard-ov napsal:

jo, díky, tak to se na to vykvajznu... vzal jsem taky kombíka...ale obávám se, že to bude past na body, těch 250kw je celkem divočina ;o) a je to asi nějaká nadstandardní výbava, protože to má i blinkry, to jsem vůbec nevěděl, že to bmw dělá.

20210610_161027.jpg

Zdar ostravaku ostravsky, ale fajne. Fajne jak cyp to maš. Ja dělam na povrchu, tak mam enem 530 :—) P.S. blinkry mam taky :—) takže full :-))

F7957E4F-E6E3-4595-9A0E-F39B2352F442.jpeg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Asi je to všeobecně známé, já však tu možnost před tím neměl, ale vřele doporučuji kurz bezpečné jízdy. Opravdu poznat jak se auto chová v krizových situacích není od věci. Jsem rád, že se do nich téměř nedostavam,ale stát se může. 

(není to reklamní sdělení) :)

Upraveno uživatelem Dokusan
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...