Přejít na obsah

Kdo čím jezdí


Doporučené příspěvky

před 1 hodinou, Americkej napsal:

JO! Vono vůbec, než nasadili bobří zuby. 46ka je celá k sežrání. Už jsem si zvykl aji na tu černou. Ale kdo to má furt mejt.

DSC01671.thumb.JPG.f260daa42ac8cff7af1ec39efbc0a265.JPG

No, s tou trikolorou je to teprv pravy peklo :-))), obzvlast v kombinaci s tim noblesnim svetlym interierem… (jinak je to krasny auto, o tom zadna)

Upraveno uživatelem Karussell
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 10 hodinami, JoyStick napsal:

Jasne ze jo. Stribrny na cernym aute moc rvou. Na modrym sem to nechal, to ladilo, cernou bych menil taky.

Ja dneska stravil 6hodin cistyho casu detailingem vidli. Mam hotovou prvni tretinu auta, skoro dosla clay a druhy pivo zasicelo behem 5 minut.

Jo tohle znám moc dobře, člověk na tom nechá ruce i záda, ale ten výsledek je super. Ondro, nemíjeli jsme se ve čtvrtek na Proseku? Pokud ne, tak je v Praze ještě jedno v Tvojí barvě.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 2 hodinami, JoyStick napsal:

@Tichus To vlastne nevim, ale moje uvaha je propust a filtrace. :D 

Ty vole, ze by to jako byla tak sofistikovana uvaha..no, ja nevim... :)

 

před 2 hodinami, M.K. napsal:

Jestli to nesouvisí s ledvinkama coby "módním" doplňkem..?

A tohle se mi teda taky moc nezda. Ledvinka je navic jenom jedna a na strane. Tady to zjevne odkazuje na ledviny jako na parovy organ (ano, tady se ta moje pochybnost o sofistikovanosti toho oznaceni trochu bije :) )

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 22 hodinami, Hasňa napsal:
V 24. 7. 2021 v 14:46, Karussell napsal:
To se Vám to chlapi fakt takhle víc líbí?

Mě jo.

Mně ne, já bych asi nechal originál, na mě už je tam je tý černý moc, stejně tak moc nemusím trend co je vidět u Audi,  černé logo na černé masce. Ale já obecně černou ani bílou na autech nemusím. A ať jen nepindám, posílám foto aktuálního povozu 🙂 

fullsizeoutput_28c.jpeg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 17 hodinami, JoyStick napsal:


@Sphinxx Dejve nemijeli, v Pze sem byl ve stredu. Ve ctvrtek sem celej den drepel doma v kanclu na videocallech :D Ale urcite bude, i kdyz ta barva neni casta, asi jako to auto, je jedina spravna, tak sem rad ze to nekdo dalsi vnima stejne :) 

Oba máme rádi na autech něco extra a tohle je extravaganza ... líbila se mi fialová metla i na S-classe. Na sluníčku vypadala super. No a Phaeton to je taky kapitola sama pro sebe, mám k němu extra vztah už z roku 2002, kdy jsme dovezli do ČR druhý kus vůbec (první byl Fojtík na Jarově), tohle auto s W12 bylo jako zjevení, lidé se otáčeli i za VW. Každý v té době padal úžasem ze 420 koní a ten interiér byl něco extra, tehdejší S-Classe byla proti tomu v interiéru zastaralá, o sedmě nemluvě, navíc "4-seater". Tohle se fakt povedlo včetně toho příběhu výroby, jen je škoda, že tam zlobí ta nesmyslně předimenzovaná elektronika, V10 TDi ani nemluvím :D ... tak snad se Ti to podaří opravit. Jinak za mě použitelný motor 4.2 V8 a economy cesta 3.0 TDi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hehe, pravdu díš kamaráde. No zatim to stojí u dealera týden bez hnutí, takže nevim nic :D Borec oznámil, že to musí vyschnout (nevim teda co tam schne tejden, když sem to poměrně slušně vysušil už před odtahem, ale zatim to neřešim, je hezky tak jezdim vidlema, nicméně sem fakt zvědav co mi sdělí, až mi teda něco sdělí :)

4.2 je jediná motorizace, se kterou se dá žít, to sem dlouze konzultovatl s @dawe009, kterej mi i velmi ochotně zprostředkoval i některý díly atp. za což mu velmi děkuji :)
W12 je sběratelskej kus, ale to bych s tim nesměl jezdit a muselo by to bejt v showroom stavu, což je takřka nemožný koupit. Existujou, ale lidi co je maj přemejšlej stejně jako já, takže jim to stojí zaplachtovaný v bunkru :D 

Ropáci jsou tragický oba. 3litr se nesere (moc), ale zas to nejede a s 2,5 tunovym křápem to prostě nehne tak jak by člověk čekal. V10 je výkonově ok, ale je těžká jako svině a sere se, ale strašně. :) 

Těch 400 kobyl v o tunu lehčim autě je trochu jiná story ale :D 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 24. 7. 2021 v 20:41, JoyStick napsal:

Jasne ze jo. Stribrny na cernym aute moc rvou. Na modrym sem to nechal, to ladilo, cernou bych menil taky.

Ja dneska stravil 6hodin cistyho casu detailingem vidli. Mam hotovou prvni tretinu auta, skoro dosla clay a druhy pivo zasicelo behem 5 minut.
c32174cc1b4d4292bbcecb2fd07bf1ea.jpg

Hoť sem více fotek toho krasavec. 😃

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 21 hodinami, JoyStick napsal:

Hehe, pravdu díš kamaráde. No zatim to stojí u dealera týden bez hnutí, takže nevim nic.....

Tohle je na atypických autech na nic. člověk dlouho čeká na jakoukoliv zprávu. Já se jen zeptám, protože jak jsem psal "extravaganza  netradiční styl" máme rádi. Co říkáš názorově na Phaetonu na kola z Bentleye? Jak nejsem příznivce záměn, tak tohle se mi líbí. A přiznám se, teď jsem viděl Golfa GTI VI v černé s koly Porsche, když jsem poskakoval v koloně a taky dobré, tak mě zajímá jestli jsem sám, komu se tahle vyjímečná záměna značek příslušenství líbí.

No a jestli jsi těch 400k myslel v trojzubci, tak tam je to jinej vesmír už jen s ohledem na zvuk. Ale máš můj obdiv jen za to, že vlastnit tyhle tva exemplaře už je slušnej masochismus, zato trojzubec je fakt ppč. stylovka. Jinak Davča je ochotnej kluk, jen co je pravda, ale nějaký čas jsem ho tu neviděl.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Asi sem si to včera přivolal a přišel po obědě telefonát. Za Kessynu, která se dá koupit použitá za 2 litry chtějí pánové 25k + práce. Tzn cca 30 tyček za jednu projetou louži. :) 

Takže jak píšeš, masochismus :D

Tak sem se zeptal, jestli to myslí vážně a když mi začal tím "hele mám totálně vymytej mozek" stylem vysvětlovat, že sem si koupil vlajkovou loď a když nechci platit takový částky za díly, mám si koupit B6 Passata, tak sem mu slušně řek že je vůl a jestli si myslí, že platit bez ptaní plný částky za cokoliv je v životě dobrej nápad a známka sofistikovanosti, že díky zjistim si svoje možnosti a dám mu vědět.
Normálně bych vůbec neváhal a poslal je do řiti, ale je třeba to nakódovat a k tomu je nutná fabrická diagnostika a byť vim kdo ji má, úroveň práce jeho lidí je tragikomická a musel bych to převézt do Phy. Takže čekám na zprávy a uvidíme.

Co se týče Bentley kol na Phaetonu, předpokládám že myslíš dobový Flying Spur a jelikož je Phaeton právě Flying Spur s karoserií a znakem VW, tak je mi to v tomto případě asi jedno.1200px-Bentley_Continental_Flying_Spur.thumb.jpg.1225cb2f88e7e636d572a5b23ec5200d.jpg
 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...