Přejít na obsah

Kdo čím jezdí

Doporučené příspěvky

Návštěvník maxigabrielg

Já dneska byl v Ostravě a známej tam dojel rs6. Tak sem se sní projel na Rudné a pecka. Má v tom cca 700ps a žůžo labůžo.

Měl jsem v hledáčku alfu c4 ale asi to přehodnotím :) (ja vím dvě úplně rozdílná auta)

gas -Bože... je tu malo!!!

Jettero - je velmi tazke najst dve tak rozdielne auta, ako spominas jednym dychom!

Alfa je neuveritelne lahka, obratna a stavia na ovladatelnosti a Audi je - Audi

( ok, s upravenym motorom to bude dragster, ale tam cela radost skoncila, mozes sa onanovat pri vysokych dialnicnych rychlostiach to bude riadne zatahovat, ale na normalnej ceste?)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

gas -Bože... je tu malo!!!

Jettero - je velmi tazke najst dve tak rozdielne auta, ako spominas jednym dychom!

Alfa je neuveritelne lahka, obratna a stavia na ovladatelnosti a Audi je - Audi

( ok, s upravenym motorom to bude dragster, ale tam cela radost skoncila, mozes sa onanovat pri vysokych dialnicnych rychlostiach to bude riadne zatahovat, ale na normalnej ceste?)

Nemám nějak vyhrazeno co chci :) U mě se to mění snad každý den.

Ještě stejnak musím šetřit a proto něco nového bude až příští duben/květen.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník maxigabrielg

Nemám nějak vyhrazeno co chci :) U mě se to mění snad každý den.

Ještě stejnak musím šetřit a proto něco nového bude až příští duben/květen.

tak ja pockam na ten dalsi den!

:cheers:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník enrico156

KFL: Motor a jeho projev je něco orgastického, asi jeden z nej zvuků a ty výfuky se vyráběly v Mordoru :-) Auto je bohužel 1595kg težké, to ale neznamená, že to není po čertech rychlé, na okreskách je to až nebezpečně rychlé a chce to zachovat klid , zejména od 4500 - 6000 ot./min to je ta pravá bžunda.

Jelikož jsem před půl rokem měl na jeden den nové TT, který je prostě fantastický ( krásný, technologicky momentálně na špici ) a je hlavně lehký a hravost auta je taková, že v době kdy jsem jezdil S3 300 PS, tak se mi TT s 2.0 TFSI s 230 PS dostalo mnohem víc pod kůži. A teď si vem, že tu 2.5 TFSI budou cpát právě do TT, takže to bude odhadem o 250 kg lehčí jak RS3... Asi si to ani nechci představit, co to bude za raketu :-)

Upraveno uživatelem enrico156
Odkaz ke komentáři

Nechci se k tomu moc vracet, ale dávat za příklad asi nejrovnější silnici světa v (polo)poušti, kde projede pár aut za den, spíše potvrzuje než vyvrací můj argument :)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník maxigabrielg

TT som sedlal ...mal som fobiu z malych priestorov hoci ju nemam diagnostikovanu..ine cafe bola R8 tam je vzduch a vsetko!!! TT je kadernikov vlhky sen....

no to ano, aj Mercedes C je mensi ako S klasse medved

a tiez je tam x nasobny rozdiel v cene

Odkaz ke komentáři

KFL: Motor a jeho projev je něco orgastického, asi jeden z nej zvuků a ty výfuky se vyráběly v Mordoru :-) Auto je bohužel 1595kg težké, to ale neznamená, že to není po čertech rychlé, na okreskách je to až nebezpečně rychlé a chce to zachovat klid , zejména od 4500 - 6000 ot./min to je ta pravá bžunda.

Jelikož jsem před půl rokem měl na jeden den nové TT, který je prostě fantastický ( krásný, technologicky momentálně na špici ) a je hlavně lehký a hravost auta je taková, že v době kdy jsem jezdil S3 300 PS, tak se mi TT s 2.0 TFSI s 230 PS dostalo mnohem víc pod kůži. A teď si vem, že tu 2.5 TFSI budou cpát právě do TT, takže to bude odhadem o 250 kg lehčí jak RS3... Asi si to ani nechci představit, co to bude za raketu :-)

Díky za dojmy :).

Faktem je, že pětiválce mají specifický zvuk a charakteristiku a samozřejmě cokoliv, co jen trochu evokuje Rohrlovo S1, mi ježí všechny části těla. Měl jsem rád i Focus RS s pětiválem od Volva, ale ten zvuk tam prostě nebyl. RS3 a její trouby jsou sice pubertální (už jen to chrchlání po startu auta), ale ten zvuk za 5 tisícema tam je, a to by mi ke štěstí úplně stačilo. Možná bych pro to obětoval i můj vlhkej sen - M5 E39 :).

No a pokud ten motor dají do lehčího TT, tak to bude bezva. Audi za poslední 2-3 roky pokročilo v jízdních vlastnostech hodně dopředu a někteří troufale říkají, že Audi už je dneska víc zábavnější než BMW, takže bych to chtěl zkusit. Ta RS3 je novinářská? Nedá se to někde přes Audi PR půjčit aspoň na 2-3 hodiny? ;)

Díky :)

Upraveno uživatelem KFL
Odkaz ke komentáři

Návštěvník maxigabrielg

Půjčení bych asi byl schopen zařídit, nejlépe přímo v Praze, ať to nemusím tahat zase ke mě do Brna

Odesláno z mého D6603 pomocí Tapatalk

tak to je pekna ponuka!
Odkaz ke komentáři

Návštěvník maxigabrielg

Jelikoz je pouze jediny termin a kolegovi se to nehodi zrovna, je tu moznost

Odesláno z mého D6603 pomocí Tapatalk

super, daj mi to do spravy a preberieme to!

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...