Přejít na obsah

Kdo čím jezdí

Doporučené příspěvky

Tak to je 2l diesel předpokládám? Samozřejmě u 3l s autem přes 2 tuny je průměr mnohem vyšší, spotřeba do 8 litrů lze v létě při kvalitní naftě dosáhnout, v zimě to bude horší. Těch 6.8 l/100km je spíš při jízdě z mírného kopce (sjížděl jsem s 1000m do 300m cca 30km), v Rakousku jsem měl průměr 7,7 na cca 450km.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na dovolený se to opravdu hodilo, protože kufr je u Ska tak na "dvoje golfový hole", a zadní sedadla nelze sklopit, takže jsme ten prostor za sedalama docela využili. Rovněž na nějaké akce, které jsou několikrát do roka mám vzadu úplně plno astronomickými "krámy". Občas někoho vzadu svezu a ten si pak libuje a ani se mu nedivím.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník maxigabrielg

Na dovolený se to opravdu hodilo, protože kufr je u Ska tak na "dvoje golfový hole", a zadní sedadla nelze sklopit, takže jsme ten prostor za sedalama docela využili. Rovněž na nějaké akce, které jsou několikrát do roka mám vzadu úplně plno astronomickými "krámy". Občas někoho vzadu svezu a ten si pak libuje a ani se mu nedivím.

dobre ze hovoriš - tak mna budes vozit len vzadu

pustiš mi tu dobru muziku a ....

Odkaz ke komentáři

kua, ja sa uz bojim nieco pisat, ved vraj 80 percet pisem off topic....

zase mi uvidia niekde nick a bude picung

Další offtopic, cha cha cha :-) prosím tě, jsme na diskuzním fóru a tady se prostě diskutuje, pokud se to někomu nelíbí, je to pouze jeho stresík...a abych nebyl offtopic, Mitsubishi šlape jak švýcarky, spokojenost :-)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem African
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...