Maxel Odesláno 13. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2015 (upraveno) Ne jen s 80 litrovou a ukazovalo spotřebu 6.8 Na třílitr pěkné hodnoty!Tohle je na 55l nádrž, aktuální průměr 5,3l. Upraveno 13. září 2015 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 13. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2015 Tak to je 2l diesel předpokládám? Samozřejmě u 3l s autem přes 2 tuny je průměr mnohem vyšší, spotřeba do 8 litrů lze v létě při kvalitní naftě dosáhnout, v zimě to bude horší. Těch 6.8 l/100km je spíš při jízdě z mírného kopce (sjížděl jsem s 1000m do 300m cca 30km), v Rakousku jsem měl průměr 7,7 na cca 450km. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 13. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2015 (upraveno) Ano, dvoulitr ropák 4V. Na 3l V6 (dCi) jsem mě plus-mínus podobné hodnoty, jak píšeš. Auto mělo ale necelých 1,7 tuny. Upraveno 13. září 2015 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 13. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2015 Ale s 90 litrovou nádrží Chlapi už blbnu, mám 90l nádrž, takže při spotřebě těch 7,7 by byl dojezd těch 1160km. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 13. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2015 (upraveno) Chlapi už blbnu, mám 90l nádrž, takže při spotřebě těch 7,7 by byl dojezd těch 1160km. 3l, dvě tuny, 90l nádrž - to bude Sko nebo sedma? Upraveno 13. září 2015 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mechac Odesláno 13. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2015 Koupili jsme na firmu na bezne jezdeni golfa variant VI 2,0 CR, a docela fajn svezeni, uplne jsem cumel, ze se s tim da jet normalne kolem 5 litru na sto :-)) Uz jsem dlouho s naftou nejel, pamatuju si, ze dvoulitry zraly kolem 6,5-7l / 100 km. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 13. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2015 3l, dvě tuny, 90l nádrž - to bude Sko nebo sedma? Sko W221 Long. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 13. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2015 Sko W221 Long. Skvělý vůz! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 13. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2015 (upraveno) Ono uz je to starsi, ale dnes jsem cetl test v Auto Tipu. A teda dieselovej Golf za 1,2 uz mi prijde jako celkem ulet:) http://www.auto.cz/test-volkswagen-golf-alltrack-2-0-tdi-dsg-4motion-v-reviru-passatu-87757 Upraveno 13. září 2015 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 13. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2015 Skvělý vůz! Ano je super, jen mám někdy pocit, že to je už nějak přehnaný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jettero Odesláno 13. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2015 Sko W221 Long.Jezdíš vzadu a nebo řídíš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 13. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2015 Řídím, ale celkem mě to baví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 13. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2015 Řídím, ale celkem mě to baví Nemělo tam být spíš "a" místo "ale" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 14. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2015 Někdy bych řidiče bral, proto "ale" Jak někdo říkal rozvor ničím nenahradíš, tak jsem ho poslechnul. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 14. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2015 Jestli jezdíš sám, lépe řečeno v jednom, tak je prodloužená verze zbytečná, rozvor je dost i tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 14. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2015 Na dovolený se to opravdu hodilo, protože kufr je u Ska tak na "dvoje golfový hole", a zadní sedadla nelze sklopit, takže jsme ten prostor za sedalama docela využili. Rovněž na nějaké akce, které jsou několikrát do roka mám vzadu úplně plno astronomickými "krámy". Občas někoho vzadu svezu a ten si pak libuje a ani se mu nedivím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 14. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2015 Na dovolený se to opravdu hodilo, protože kufr je u Ska tak na "dvoje golfový hole", a zadní sedadla nelze sklopit, takže jsme ten prostor za sedalama docela využili. Rovněž na nějaké akce, které jsou několikrát do roka mám vzadu úplně plno astronomickými "krámy". Občas někoho vzadu svezu a ten si pak libuje a ani se mu nedivím.dobre ze hovoriš - tak mna budes vozit len vzadupustiš mi tu dobru muziku a .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 14. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2015 Jo budeme se střídat )) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 14. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2015 kua, ja sa uz bojim nieco pisat, ved vraj 80 percet pisem off topic....zase mi uvidia niekde nick a bude picung Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 14. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2015 (upraveno) kua, ja sa uz bojim nieco pisat, ved vraj 80 percet pisem off topic....zase mi uvidia niekde nick a bude picungDalší offtopic, cha cha cha :-) prosím tě, jsme na diskuzním fóru a tady se prostě diskutuje, pokud se to někomu nelíbí, je to pouze jeho stresík...a abych nebyl offtopic, Mitsubishi šlape jak švýcarky, spokojenost :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 14. září 2015 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se