Jeremy Odesláno 20. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2015 Když už to tady řešíte, nejsou nějaké brýle proti oslnění pro jízdu v noci? Za šera vidím dobře, za deště a mraků nemám problém, za úplné tmy taky nemám problém, ale když proti mě ve tmě někdo vyjede ze zatáčky, je to hodně nepříjemné, prostě moc světla...Já mám takový žlutý brejle, který používám za "šera" na střelnici - sice tomu nerozumím vědecky, ale je to příjemnější, než bez nich. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrando Odesláno 20. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2015 Osobně používám na večer tyhle Tag Heuer club 7508 802 golf photochromic, sice poněkud dražší, ale do auta při zhoršené viditelnosti asi nejlepší. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 20. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2015 ...kdyz se budu drzet sve "lajny", tak osobne mi na nocni jezdeni nejvice vyhovoval TVN-2t... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 20. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2015 Osobně používám na večer tyhle Tag Heuer club 7508 802 golf photochromic, sice poněkud dražší, ale do auta při zhoršené viditelnosti asi nejlepší.7508-802.jpgPhotochromic je v aute obvykle k nicemu (UV je zastaveno sklem a tak se nezatmavuje). Vyjimka = Drivewear.Takze davat raketu za funkci, kterou nevyuziju, je zbytecny.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 20. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2015 To je ono... http://aukro.cz/slunecni-clona-do-auta-stinitko-nocni-den-uv-filtr-i5578489573.html :-):-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 20. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2015 Photochromic je dobrá věc, zatmavuje se působením okolního jasu, takže při slunném dni mají tmavé skla, při zatažené obloze světlé skla, na řízení to je fajn, já používám brýle výhradně s polarizačním filtrem. Přední sklo auta výrazně zastavuje pouze UV záření do 320nm, pak je začíná propouštět a při 380nm (to je to co nás opaluje) dokonce propustí 80% zaření UV, tedy do 400nm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 20. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2015 Samozatmavování je sice fajn, ale na řízení bych to nebral. Při slunečném dni se ti brýle ztmaví, takže když vjedeš do tunelu, tak nevidíš nic. Kamarád se takhle přizabil na kole. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaliw124 Odesláno 20. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2015 To je ono... http://aukro.cz/slunecni-clona-do-auta-stinitko-nocni-den-uv-filtr-i5578489573.html :-):-)to néé, koukneš jinam a je to pryč. prý se dříve dávaly nějaké lampičky na stínítka. jinak http://www.conrad.cz/bryle-pro-jizdu-v-noci.k856116 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 20. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2015 Samozatmavování je sice fajn, ale na řízení bych to nebral. Při slunečném dni se ti brýle ztmaví, takže když vjedeš do tunelu, tak nevidíš nic. Kamarád se takhle přizabil na kole. Tak to sice ano, ale když máš tmavé pořád, tak je to stejné, holt je musíš zvednout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 20. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2015 Sem se byl dnes projet s Datsunem a ja nevim, ze se vzdycky musi najit vorech s fabii, kterej chce hrozne zavodit. Tendle byl navic z Rychnova. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 20. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2015 Sem se byl dnes projet s Datsunem a ja nevim, ze se vzdycky musi najit vorech s fabii, kterej chce hrozne zavodit. Tendle byl navic z Rychnova.A jak to dopadlo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 20. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2015 Vorel mouchy nelapa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pcho Odesláno 20. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2015 Vorel mouchy nelapa.To zni jako citat z knizky Eduarda Storcha Hrdina Nik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 20. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2015 Jeste se Krysi Rypak potkal s vykulenym bratrancem. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 20. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2015 (upraveno) Samozatmavování je sice fajn, ale na řízení bych to nebral. Při slunečném dni se ti brýle ztmaví, takže když vjedeš do tunelu, tak nevidíš nic. Kamarád se takhle přizabil na kole.Na kole možná, ale v autě se to skoro nezabarví (mám je X let), musím měnit za sluneční. Všechny (4ks) Tagy, nej brýle co jsem vyzkoušel, či měl.... A ano, ty tmavé v tunelech (delších) měnit.. Upraveno 20. září 2015 uživatelem DavidLC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 20. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2015 Díky pánové, vyzkouším ty žluté. Samozatmavovací skla znám, to není pro mě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 20. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2015 (upraveno) Ja dostal primo od Casco kdysi tyhle a jsem s nima hrozne spokojenej. Jak na kolo, tak do auta. http://www.casco-helme.de/glasses.php?id=79&l=2 Upraveno 20. září 2015 uživatelem Maxmillian Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 21. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2015 Budu si kupovat jete auto, budu vás tudíž otravovat. střední třídu. Nechci nic z koncernu, renaulta, forda.... V kasičce nachystáno 400 kczk. 1,6 až Dvoulitr, velikost, aby se do něj vešky dva golfové bagy nebo horák při složených sedačkách. Musí být hezký. Jsem na auta blbá blondýnka, moc mě nezajímají, přestože jsem najel za svoji řidičskou karieru nějakých 900.000 km. Désně se mi líbí červená alfa romeo. Do takový, jaka se mi líbí, nenarvu kolo. Poradíte mi prosím? Zatím jsem koukal po tomhle. Lancia delta 2.0 MJTD 121 kw. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 21. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2015 Lancia je pro srdcaře, kupovat auto od mrtvý automobilky není nejlepší nápad. Co třeba Countryman? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 21. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2015 Mrtvá automobilka vím, doufam, ze nez bych ji hodil do srotu, ND nebudou problem. O tom mini blba blonyna vubec nevedela. Jak to je v realu velky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se