Přejít na obsah

Kdo čím jezdí

Doporučené příspěvky

Když už to tady řešíte, nejsou nějaké brýle proti oslnění pro jízdu v noci? Za šera vidím dobře, za deště a mraků nemám problém, za úplné tmy taky nemám problém, ale když proti mě ve tmě někdo vyjede ze zatáčky, je to hodně nepříjemné, prostě moc světla...

Já mám takový žlutý brejle, který používám za "šera" na střelnici - sice tomu nerozumím vědecky, ale je to příjemnější, než bez nich.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Osobně používám na večer tyhle Tag Heuer club 7508 802 golf photochromic, sice poněkud dražší, ale do auta při zhoršené viditelnosti asi nejlepší.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

...kdyz se budu drzet sve "lajny", tak osobne mi na nocni jezdeni nejvice vyhovoval TVN-2t...  :shutup:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři

Osobně používám na večer tyhle Tag Heuer club 7508 802 golf photochromic, sice poněkud dražší, ale do auta při zhoršené viditelnosti asi nejlepší.

7508-802.jpg

Photochromic je v aute obvykle k nicemu (UV je zastaveno sklem a tak se nezatmavuje). Vyjimka = Drivewear.

Takze davat raketu za funkci, kterou nevyuziju, je zbytecny.. :)

Odkaz ke komentáři

Photochromic je dobrá věc, zatmavuje se působením okolního jasu, takže při slunném dni mají tmavé skla, při zatažené obloze světlé skla, na řízení to je fajn, já používám brýle výhradně s polarizačním filtrem. Přední sklo auta výrazně zastavuje pouze UV záření do 320nm, pak je začíná propouštět a při 380nm (to je to co nás opaluje) dokonce propustí 80% zaření UV, tedy do 400nm.

Odkaz ke komentáři

to néé, koukneš jinam a je to pryč. :clap: prý se dříve dávaly nějaké lampičky na stínítka. :photo:

jinak http://www.conrad.cz/bryle-pro-jizdu-v-noci.k856116

Odkaz ke komentáři

Samozatmavování je sice fajn, ale na řízení bych to nebral. Při slunečném dni se ti brýle ztmaví, takže když vjedeš do tunelu, tak nevidíš nic. Kamarád se takhle přizabil na kole.

Tak to sice ano, ale když máš tmavé pořád, tak je to stejné, holt je musíš zvednout :)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Zmizík

Jeste se Krysi Rypak potkal s vykulenym bratrancem.

Odkaz ke komentáři

Samozatmavování je sice fajn, ale na řízení bych to nebral. Při slunečném dni se ti brýle ztmaví, takže když vjedeš do tunelu, tak nevidíš nic. Kamarád se takhle přizabil na kole.

Na kole možná, ale v autě se to skoro nezabarví (mám je X let), musím měnit za sluneční. Všechny (4ks) Tagy, nej brýle co jsem vyzkoušel, či měl....

A ano, ty tmavé v tunelech (delších) měnit..

Upraveno uživatelem DavidLC
Odkaz ke komentáři

Budu si kupovat jete auto, budu vás tudíž otravovat. střední třídu. Nechci nic z koncernu, renaulta, forda.... V kasičce nachystáno 400 kczk. 1,6 až Dvoulitr, velikost, aby se do něj vešky dva golfové bagy nebo horák při složených sedačkách. Musí být hezký. Jsem na auta blbá blondýnka, moc mě nezajímají, přestože jsem najel za svoji řidičskou karieru nějakých 900.000 km. Désně se mi líbí červená alfa romeo. Do takový, jaka se mi líbí, nenarvu kolo. Poradíte mi prosím?

Zatím jsem koukal po tomhle. Lancia delta 2.0 MJTD 121 kw.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...