KFL Odesláno 21. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2015 Do tohohle nedáš kolo? https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Alfa_Romeo_159_ti_Sportwagon_front_20100814.jpg S tou jejich foukanou 1.7 či 1.8 (nevím z hlavy) by bavila i mě . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 21. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2015 Ta je kofolko tak krásná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 21. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2015 Tady je s tou motorizací, co jsem myslel http://www.auto.cz/test-alfa-romeo-159-sw-tbi-8c-v-kombajnu-61079 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 21. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2015 Roman I.- když ne koncern a máš rád originální design,co třeba Citroen DS5?http://www.sauto.cz/osobni/detail/citroen/ds5/16364711?goFrom=list Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 21. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2015 Roman I.- když ne koncern a máš rád originální design,co třeba Citroen DS5? http://www.sauto.cz/osobni/detail/citroen/ds5/16364711?goFrom=listVizuálně zajímavý, ale vším ostatním tragédie . Hlavně jízdníma vlastnostma, protože je to těžký a neobratný. Ale možná se to bude míň sypat než Alfa (byť ty už se taky tolik nesypou jako dřív) . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jettero Odesláno 21. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2015 Do tohohle nedáš kolo?https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Alfa_Romeo_159_ti_Sportwagon_front_20100814.jpg S tou jejich foukanou 1.7 či 1.8 (nevím z hlavy) by bavila i mě .159 v kombíku je skvělá. Jezdí to skoro zadarmo, nikdo to moc nemá, nekrade se to, jizdní vlastnosti super, dízl 154kw ma krásný zátah a jeďtě ke všemu to navrch dobře vypadá.Hlavní je si dát pozor jaký kus člověk kupuje (ale tak to je u každého auta) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 21. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2015 Ta je kofolko tak krásná.Vypadal bys s ní jak pederast. Auta ti sou jedno, kup si vochcávku nebo superba a nekaz si život s alfama. Ještě bych ti moh prodat Subaru. Nikdy nebourané, 70 000km...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 21. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2015 Mrtvá automobilka vím, doufam, ze nez bych ji hodil do srotu, ND nebudou problem. O tom mini blba blonyna vubec nevedela. Jak to je v realu velky? jen tak pro představu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 21. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2015 Vypadal bys s ní jak pederast. Auta ti sou jedno, kup si vochcávku nebo superba a nekaz si život s alfama. Ještě bych ti moh prodat Subaru. Nikdy nebourané, 70 000km......A ještě bych rád vzadu tu kouli. Na vozejk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 21. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2015 Já to říkám furt, že seš ten typ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jrov Odesláno 21. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2015 ideální je Octavia 4x4 1.6TDi - spotřeba gut, kufr gut, kouli umí dodělat kde kdo ... AD a servis i v horní dolní Jinak kdysi jsem jezdil s Citroën C5 1.6HDi '08 kombi a ten kufr byl ne na jedno kolo, ale rovnou na dvě :-), podvozek hydro a v zimě s dobrým obutím projel ve zvednutém režimu fakt hodně, a v servisním zase vyjedeš, když to ve zvýšeném položíš na břicho ... bohužel u posledního modelu je ten volant tragédie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 21. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2015 (upraveno) Budu si kupovat jete auto, budu vás tudíž otravovat. střední třídu. Nechci nic z koncernu, renaulta, forda.... V kasičce nachystáno 400 kczk. 1,6 až Dvoulitr, velikost, aby se do něj vešky dva golfové bagy nebo horák při složených sedačkách. Musí být hezký. Jsem na auta blbá blondýnka, moc mě nezajímají, přestože jsem najel za svoji řidičskou karieru nějakých 900.000 km. Désně se mi líbí červená alfa romeo. Do takový, jaka se mi líbí, nenarvu kolo. Poradíte mi prosím?Zatím jsem koukal po tomhle. Lancia delta 2.0 MJTD 121 kw. image.jpg image.jpg Stejnou Delta tu někdo nedávno pořizoval. Já bych do ní šel, mně se to auto strašně líbí a ani svezení v tom nebylo špatné (testoval jsem stejný motor).Kufr na Tvé potřeby bude stačit a zas to nebude jako každý druhý auto na silnici, nuda. Nvm, na jak dlouho jí plánuješ, ale co se týče ND toho bych se nebál. Edit: Mě se nejvíc líbí v kombinaci bílé a černé Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 21. září 2015 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 21. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2015 Stejnou Delta tu někdo nedávno pořizoval. http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/3104-kdo-čím-jezdí/?p=1482682 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 21. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2015 A ještě bych rád vzadu tu kouli. Na vozejkRoman, pokial chces skor auto na seriozny zivot, kde aj nieco nalozis a niekedy tahat vozik, tak tieto vozitka zalozene na image radsej niemne sa tiez velmi pacia rozne ulety - Delta, Mini, Juke a podobne a aj DS5, lenze je tam vela kompromisov, ktore sme tu uz riesili.... su to krasne auticka, kde je ale prvorady vzhlad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 21. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2015 roman I: co volvo v60? za obsah kasicky uz jsou kolem roku 2012 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 21. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2015 Deltu občas potkávám, je to takový neokoukaný design, ale interiér mě ani trochu nebere. Já se držím od italských aut raději stranou, ale to je můj boj.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 21. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2015 Deltu občas potkávám, je to takový neokoukaný design, ale interiér mě ani trochu nebere. Já se držím od italských aut raději stranou, ale to je můj boj....no lahko sa ti bojuje, ked sedis v S klasse long verzia za nejakych 3 az 4 megaa este ty mas skutocne pekny a dobre zladeny kusok! Roman - to je tazke poradit presny model, co zobrat, skor sa snazim niektore vyradit z vyberu - aj ked srdce hovori ine ako rozum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enslow Odesláno 21. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2015 Budu si kupovat jete auto, budu vás tudíž otravovat. střední třídu. Nechci nic z koncernu, renaulta, forda.... V kasičce nachystáno 400 kczk. 1,6 až Dvoulitr, velikost, aby se do něj vešky dva golfové bagy nebo horák při složených sedačkách. Musí být hezký. Jsem na auta blbá blondýnka, moc mě nezajímají, přestože jsem najel za svoji řidičskou karieru nějakých 900.000 km. Désně se mi líbí červená alfa romeo. Do takový, jaka se mi líbí, nenarvu kolo. Poradíte mi prosím? Zatím jsem koukal po tomhle. Lancia delta 2.0 MJTD 121 kw. image.jpg image.jpg zbytocne moc riesis. mrtva automobilka je to mozno tu ale po taliansku pomaly nic ine nebeha. kamos ju ta tiez v motore 1,4 turbo benzin a chvali si to. mne sa ta delta velmi paci. na mini sa vyjeb tvari sa to ako bmw ale je tam psa technika vratane motora. zotrvacnik a spojku mi nechcel nikto menit a nakoniec som to pod 300e nenasiel. iba robotu. chcel som kupit jednu hadicu co mala 20cm a stala 250e. mini je predrazena citroen zlatanina. sam mam clubmana akurat picky na to cumia. co sa tyka DS 5 mam ho tiez s motorom 2,0 hdi 163koni. to auto ma take veci co hociaka premiovka nema. je to maximalne nafulovane a ide to strasne dobre. palubovka obsita kozou taktiez interier. vsetko je automaticke a eletricke. jedine co by som vytkol je podovozok mohol byt pohodlnejsie. keby to malo lepsi podvozok je to velmi vazne auto a svieti vsade. totalna dizajnovka so vsetkou vybavou aku si mozes predstavit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 21. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2015 Kamarád jezdí v Freemont a to mi přijde celekm povedené auto z hlediska velikosti, i designu a funkcionalit. Nakonec jsem jel nedávno zase v Hyundai i30 a dobrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 21. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2015 Děkuji všem za reakce. Přesně tohle mi pomůže. Pohledy z více stran. Jak jsem psal, autům nerozumím. Proto bych nechtěl vyloženě sežrat hada. Jinak můj primitivo názor je ten, že snad kromě nějakých rumunských, ruských nebo indických zázraků všechny automobilky dokážou ve střední kategorii vyrobit auta, který laik ojezdí, opraví mu to za přibližně stejný prachy a není mezi nimi dramatický rozdíl. Spíš jde o to, v tý český džungli mít štěstí na nestočený, nekřáplý kus. Dovolí si takové jednání i autorizovaní dealeři, pokud půjdu tam po jejich ojetinách? Ad mnou zmiňované kousky octávka, laguna, grand scenic, vectra, mondeo apod. já v tom jezdím furt a přestože kromě mondea (strašná sračka) mě žádné nezlobilo, už jsem jich přejedený jak rybího tuku z dětství. Zatím z nabídky vede asi alfa 159, za ní hned delta. S tím vozejkem jsem si dělal legraci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se