Přejít na obsah

Kdo čím jezdí

Doporučené příspěvky

Děkuji všem za reakce. Přesně tohle mi pomůže. Pohledy z více stran. Jak jsem psal, autům nerozumím. Proto bych nechtěl vyloženě sežrat hada. Jinak můj primitivo názor je ten, že snad kromě nějakých rumunských, ruských nebo indických zázraků všechny automobilky dokážou ve střední kategorii vyrobit auta, který laik ojezdí, opraví mu to za přibližně stejný prachy a není mezi nimi dramatický rozdíl. Spíš jde o to, v tý český džungli mít štěstí na nestočený, nekřáplý kus. Dovolí si takové jednání i autorizovaní dealeři, pokud půjdu tam po jejich ojetinách? 

Ad mnou zmiňované kousky octávka, laguna, grand scenic,  vectra, mondeo apod.  já v tom jezdím furt a přestože kromě mondea (strašná sračka) mě žádné nezlobilo, už jsem jich přejedený jak rybího tuku z dětství.  Zatím z nabídky vede asi alfa 159, za ní hned delta.

S tím vozejkem jsem si dělal legraci  :)

Kdybys měl zájem se povozit v Alfě 159 a byl v Ostravě tak napiš :) Můžu to domluvit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To mě pak musíš svézt! Pro Alfy mám slabost :).

Já taky, ale nekoupila jsem protože kdo ji má v mém okolí tak pořád opravuje a někteří měli funglovky. Tahle mě bere moc.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

No pánové, toto?

Spíš mi prozraďte prosím vaše zkušenosti s těmi autorizovanými servisy a jejich nabídkou ojetých vozů.

Jen pokud znáš někoho v tom servisu, může to být jeb.a jako v každém bazaru.

Pravda, výskyt aut od konzerv je tam výrazně vyšší.

Konzerva = koupím nový, jezdím pár let, pak dám protiúčtem tam kde jsem koupil a beru další.

Ve spojení s výše uvedeným je to jiná káva než bazar.

Bez toho je to ale obchodník jako každej jinej.

Upraveno uživatelem tommas4
Odkaz ke komentáři

Návštěvník maxigabrielg

tak ty nas tu este aj ojebkavas?

:lol2:

(S tím vozejkem jsem si dělal legraci   :))

ja som mal dve Alfy ( 156 ), jedna benz a druha ten velky diesel a bez velkych problemov sme najazdili cca po 100t km, ale viem aj velmi varovne pripady a vazne neviem, ktora motorizacia je bezpecna na 159 ( na nete vela varovani ale aj naopak....)

a Fiat nebude daleko

viem, ze to nechces, ale asi by boli mensie starosti:

novsiu Insigniu kombi v dobrej farbe celkom pekne auto

Mondeo po 2011 ( s LED svetlami )

a mono by som zniesol aj Volvo ( 60 )

a az potom Italy

Odkaz ke komentáři

Návštěvník maxigabrielg

Nástřel pouze ilustrační. Osobně bych šel do benzínu.

u medveda sa da aj ten 2.1 litrovy diesel, toho by som sa nebal

mne vadi zem povodu ( najlepsie z Nemecka) a radsej jednoduchsi kus ale tak okolo max 100.000 km

ale do mesta a na kratke trate mas pravdu. - urcite benzin

( vseobecne)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...