KFL Odesláno 21. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2015 Zatím z nabídky vede asi alfa 159.To mě pak musíš svézt! Pro Alfy mám slabost . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jettero Odesláno 21. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2015 Děkuji všem za reakce. Přesně tohle mi pomůže. Pohledy z více stran. Jak jsem psal, autům nerozumím. Proto bych nechtěl vyloženě sežrat hada. Jinak můj primitivo názor je ten, že snad kromě nějakých rumunských, ruských nebo indických zázraků všechny automobilky dokážou ve střední kategorii vyrobit auta, který laik ojezdí, opraví mu to za přibližně stejný prachy a není mezi nimi dramatický rozdíl. Spíš jde o to, v tý český džungli mít štěstí na nestočený, nekřáplý kus. Dovolí si takové jednání i autorizovaní dealeři, pokud půjdu tam po jejich ojetinách? Ad mnou zmiňované kousky octávka, laguna, grand scenic, vectra, mondeo apod. já v tom jezdím furt a přestože kromě mondea (strašná sračka) mě žádné nezlobilo, už jsem jich přejedený jak rybího tuku z dětství. Zatím z nabídky vede asi alfa 159, za ní hned delta. S tím vozejkem jsem si dělal legraci Kdybys měl zájem se povozit v Alfě 159 a byl v Ostravě tak napiš Můžu to domluvit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 21. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2015 To mě pak musíš svézt! Pro Alfy mám slabost .Já taky, ale nekoupila jsem protože kdo ji má v mém okolí tak pořád opravuje a někteří měli funglovky. Tahle mě bere moc. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 21. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2015 Na Alfu se vys.er. Jsi na ní starej a/nebo málo přihřátej. Mně by ses líbil v Yetim ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 21. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2015 Romane, co subo xv? Kolo tam das a muzes s tim doject az pod svah. Jezdil jsem tim 2litrem v benzinu a jelo to pekne. Osobne se me nelibi ta prevodovka, je to jak skutr, ale dost lidi si to chvali.tl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 21. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2015 Když se nebojíš Alfy, nekoukal jsi na Fiat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 21. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2015 Se to začíná pěkně zvrtávat.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 21. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2015 Náhodou, krásný, velký, spolehlivý, heterosexuální, dobrá volba! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 21. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2015 Ano, teď jsem to viděl v obchoďáku.Fiat 500X je heterosexuální.Pro holky.A pro teplý kluky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 21. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2015 No pánové, toto?Spíš mi prozraďte prosím vaše zkušenosti s těmi autorizovanými servisy a jejich nabídkou ojetých vozů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 21. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2015 (upraveno) No pánové, toto?Spíš mi prozraďte prosím vaše zkušenosti s těmi autorizovanými servisy a jejich nabídkou ojetých vozů.Jen pokud znáš někoho v tom servisu, může to být jeb.a jako v každém bazaru. Pravda, výskyt aut od konzerv je tam výrazně vyšší.Konzerva = koupím nový, jezdím pár let, pak dám protiúčtem tam kde jsem koupil a beru další. Ve spojení s výše uvedeným je to jiná káva než bazar.Bez toho je to ale obchodník jako každej jinej. Upraveno 21. září 2015 uživatelem tommas4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 21. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2015 tak ty nas tu este aj ojebkavas? (S tím vozejkem jsem si dělal legraci ) ja som mal dve Alfy ( 156 ), jedna benz a druha ten velky diesel a bez velkych problemov sme najazdili cca po 100t km, ale viem aj velmi varovne pripady a vazne neviem, ktora motorizacia je bezpecna na 159 ( na nete vela varovani ale aj naopak....)a Fiat nebude dalekoviem, ze to nechces, ale asi by boli mensie starosti: novsiu Insigniu kombi v dobrej farbe celkom pekne autoMondeo po 2011 ( s LED svetlami )a mono by som zniesol aj Volvo ( 60 )a az potom Italy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 21. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2015 Já, samozřejmě:-), bych ti doporučil Forestera nebo Outbacka. A pokud ne Subaru, tak Mazdu 6. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 21. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2015 (upraveno) tenhle krasavec neni marnej .. jen by tam nesla koule, pac tam sou laufy... Upraveno 21. září 2015 uživatelem montemar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 21. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2015 Já, samozřejmě:-), bych ti doporučil Forestera nebo Outbacka. A pokud ne Subaru, tak Mazdu 6. ja som zabudol na Mazdu, mas pravdu, dobre auticko! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jettero Odesláno 21. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2015 tenhle krasavec neni marnejDo Velostra se ti to kolo asi nevejde. Nehledě na to, že je to strašně škaredé auto 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 21. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2015 Třeba Mergl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 21. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2015 Třeba Mergl?to je super auto, ale nie tento kus! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 21. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2015 to je super auto, ale nie tento kus!Nástřel pouze ilustrační. Osobně bych šel do benzínu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 21. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2015 Nástřel pouze ilustrační. Osobně bych šel do benzínu.u medveda sa da aj ten 2.1 litrovy diesel, toho by som sa nebalmne vadi zem povodu ( najlepsie z Nemecka) a radsej jednoduchsi kus ale tak okolo max 100.000 kmale do mesta a na kratke trate mas pravdu. - urcite benzin( vseobecne) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se