Přejít na obsah

Kdo čím jezdí

Doporučené příspěvky

Q7 je zbytecne velka, 90% casu v tom pojedou maximalne 2 lidi, ja i bracha s nasima na dovci jezdit uz asi nebudem :)) Navic i cenove uz je to pres caru.

Neni zatizenej na to, aby to byla nutne zase premiovka, v patek jde Outback s cistou hlavou projet a uvidim co na to rekne...

Cenove bych to videl tak na uroven te Q5.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

bylo to úplně nové auto - tj. pneu od výrobce tak buď na nich šetří a nebo špatné odhlučnění ...

U VW koncernu jsem zvyklý na varianty buď bez klimy, poloautomat (neumí směrovat vzduch ale míchá teplotu) a nebo plný automat ...

Okna netuším, jestli mají nějaké luxusnější elektrická okna co umí dojezdy v i30?

hill holder je věc ABS jednotky, když se točí kola proti logice zařazeného stupně tak zamezí nechtěnému pohybu

Ano, setri na gumach, tak ako napr aj Skoda (pirelli).

Ano, lepsie vybavy maju dojazd okien.

Hill holder je tiez vecou vybavy, rovnako je to aj u inych znaciek. Osobne skusenost s Oplom ktory aj napriek automatu do kopca "cuval". Opat prvok vyssej vybavy.

Klima je to iste ako manual klima v starsich VW/Skoda. Stupen vybavy.

Proste si sa viezol v absolutnej social edition, to auto naozaj vie vsetky tieto veci.

ps: nemam Hyundai, nepracujem tam ani mi to nijako zily netrha. Len s nim mam par skusenosti.

Odkaz ke komentáři

Ano, setri na gumach, tak ako napr aj Skoda (pirelli).

Ano, lepsie vybavy maju dojazd okien.

Hill holder je tiez vecou vybavy, rovnako je to aj u inych znaciek. Osobne skusenost s Oplom ktory aj napriek automatu do kopca "cuval". Opat prvok vyssej vybavy.

Klima je to iste ako manual klima v starsich VW/Skoda. Stupen vybavy.

Proste si sa viezol v absolutnej social edition, to auto naozaj vie vsetky tieto veci.

ps: nemam Hyundai, nepracujem tam ani mi to nijako zily netrha. Len s nim mam par skusenosti.

no udělal jsem si porovnání a ten

1.6CRDi aut. hyundai social edition vychází na 524990

1.6TDi DSG octavia na 551990 (ambition DSG)

a srovnávat i30 s aktuálním modelem Octavie dost dobře nejde ... tam je propastný rozdíl v kvalitě a prostoru ...

Jel jsem v obou a Octavia je opravdu tiché a komfortní auto - a ten hill holder u automatu je snad povinost ... nemáš tam jak řešit, že ti to couvá - zvlášť když je tam agresivně nastavený start&stop

Upraveno uživatelem jrov
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Jagman

Interiér toho Duranga odpovídá autu za cca 300 000 Kč a to možná ještě přeháním.

Fak?

http://www.sauto.cz/osobni/detail/dodge/durango/16252711?goFrom=list

Najdi mi jiné SVU tohoto staří s tímto nájezdem s V8 co vypadá lépe

Jo a taky mi najdi auto za 300 nové nebo skoro nové co vypadá lepé a je stejně vybavené

Děkuju

Odkaz ke komentáři

a srovnávat i30 s aktuálním modelem Octavie dost dobře nejde ... tam je propastný rozdíl v kvalitě a prostoru ...

Jel jsem v obou a Octavia je opravdu tiché a komfortní auto - a ten hill holder u automatu je snad povinost ... nemáš tam jak řešit, že ti to couvá - zvlášť když je tam agresivně nastavený start&stop

Octavia je tichá tak do 110km/h potom začne doslova hucat aero hluk horší ako v kia ceed

Dnes som mal znova stastie na 200km v šéfovej 2.0tdi combi dsg

Nasadnes a hned vypnes start stop

Nasleduje rozbeh diaľnica hluk

Mesto a auto nahodi 6st pri 48km/h

Stlacis plyn do 1/4 auto zbesilo prehodí na 2st a pusti ESP Dsc a všetko čo má

Nasleduje sekvencia a radis ako chceš a ten motor má zvuk a plynulý tah

Ale nebodaj si pootvoríš okno a začne to

Eko tip zavrite okno

Eko tip zaraďte D na prevodovke

Eko tip

Neviem akože ale za 30 000? si predstavujem úplne iné auto

Edit : mam najazdené s octa II 2.0tdi manual social tak 20 000 km a pre mňa lepšia voľba

Ale sorry sú to bezpohlavné auta úplne proste som asi na staršie autá

Upraveno uživatelem stepecken
Odkaz ke komentáři

Ted jsem koupil oct mam ji týden a najeto 1800 km, větší shit jsem neviděl a to koncernem jezdím od 2005. Nyní domluveno, ze to vrátím oni to někomu nadělil jako referentske a ja koupím 4x4. Fakt jsem velkém zastánce Škoda auto, ale 81kW 16d byl fakt omyl. Prům spotr 5,8 ... A oknech mi nemluv, to je jak v oct1 Upraveno uživatelem vwtyp11
Odkaz ke komentáři

Fak?

http://www.sauto.cz/osobni/detail/dodge/durango/16252711?goFrom=list

Najdi mi jiné SVU tohoto staří s tímto nájezdem s V8 co vypadá lépe

Jo a taky mi najdi auto za 300 nové nebo skoro nové co vypadá lepé a je stejně vybavené

Děkuju

Proc bych hledal V8 a proc takovouhle vybavu?Podivej se jeste jednou na odkaz,co si mi postnul a mrkni na interier.To je proste cira katastrofa.Jakejkoliv novej korejec v nizsi tride ma hezci palubku.

Odkaz ke komentáři

pleties hrusky s jablkami. Ja ta nepresviedcam ze skoda je lepsia ci horsia ako hyundai, ani jednym nejazdim. Vysvetloval som Ti ako sa veci maju a ze sudis na zaklade zlych udajov. Nechapem preco do toho zrazu pleties peniaze. Bez urazky, ale asi si sa este vela autami nevozil ako sofer lebo to co si hodnotil bol len opis najmenej vybaveneho modelu. Ked sme pritom, Skoda je na tom s priplatkami oproti japoncom ci korejcom naozaj tragicky.

Ak chces mat skodu, kup si ju, nik ti v tom nebrani. Su to slusne auta, svoju robotu odvedu, ani moc lacne, ani extra drahe, podla mna adekvatny vykon a kvalita. Pruser je ked niekto zacne nabusenu fabiu za 15k zrovnavat s Ticom a naopak, superba s A6kou. Ani jedno ani druhe zrovnanie nieje myslitelne.

A hill holder naozaj nieje standard. Stare automaty s tym nemali problem (z povahy svojej funkcnosti), robotizovane prevodovky to musia mat navyse.

Odkaz ke komentáři

Ad predchozi diskuze o Mazde 6, dnes se mi na autotraceru podarilo aktivovat sms kod na overeni kilometru zdarma a vyjelo to krasne servisni historii. Fakt parada, jen me zarazilo, ze u oprav je uvedene v CR a castky jsou v EUR...

Odkaz ke komentáři

pleties hrusky s jablkami. Ja ta nepresviedcam ze skoda je lepsia ci horsia ako hyundai, ani jednym nejazdim. Vysvetloval som Ti ako sa veci maju a ze sudis na zaklade zlych udajov. Nechapem preco do toho zrazu pleties peniaze. Bez urazky, ale asi si sa este vela autami nevozil ako sofer lebo to co si hodnotil bol len opis najmenej vybaveneho modelu. Ked sme pritom, Skoda je na tom s priplatkami oproti japoncom ci korejcom naozaj tragicky.

Ak chces mat skodu, kup si ju, nik ti v tom nebrani. Su to slusne auta, svoju robotu odvedu, ani moc lacne, ani extra drahe, podla mna adekvatny vykon a kvalita. Pruser je ked niekto zacne nabusenu fabiu za 15k zrovnavat s Ticom a naopak, superba s A6kou. Ani jedno ani druhe zrovnanie nieje myslitelne.

A hill holder naozaj nieje standard. Stare automaty s tym nemali problem (z povahy svojej funkcnosti), robotizovane prevodovky to musia mat navyse.

Hodnotil jsem auto za půl milionu, které má být lepší dle jejich marketingu než Škoda. Cenu jsem si ověřil jen z důvodu toho, abych nehodnotil nějaké ultra levné auto a srovnání nebylo mimo mísu.

Jasně můžu si navolit výbavu do obou aut, tomu rozumím, ale nějak mě tady chybí opravdu výrazný cenový rozdíl, který by hovořil ve prospěch i30.

dyž si odmyslím teda dojezdy oken,mechanickou klimu a hill holder - tak motor OK, řízení OK, převodovka OK ...

ergonomie (uznávám že jsem zvyklý na Audi. VW), ale i tak některé věci zmatečné a zvukovou izolaci mohli udělat lepší.

najeto mám přes 500K a aut jsem řídil taky dost... 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...