Návštěvník Jagman Odesláno 5. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2015 Nové ML a pokud mu nevadí spotřeba a parkovaní tak Dodge Durango za 1,5mil plná polní na vzduchu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 5. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2015 Q7 je zbytecne velka, 90% casu v tom pojedou maximalne 2 lidi, ja i bracha s nasima na dovci jezdit uz asi nebudem ) Navic i cenove uz je to pres caru.Neni zatizenej na to, aby to byla nutne zase premiovka, v patek jde Outback s cistou hlavou projet a uvidim co na to rekne...Cenove bych to videl tak na uroven te Q5. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 5. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2015 Nové ML a pokud mu nevadí spotřeba a parkovaní tak Dodge Durango za 1,5mil plná polní na vzduchuInteriér toho Duranga odpovídá autu za cca 300 000 Kč a to možná ještě přeháním. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 5. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2015 presne tak. q7 je oproti predchozi generaci prekvapive subtilni.. a ma uzasne malinkej volant, to mam rad.. podle me nejlepsi volba, v zavesu s mercedesy.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 5. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2015 Možná by ještě za zkoušku stálo Volvo XC90. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 5. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2015 Presadnut z Q5 do Outbacku to bude pocitovo velmi skaredy downgrade. Co Tuareg? Alebo opat Q5? Najlepsie tu uz padlo, ist do Q7, ta nova je famozna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 5. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2015 bylo to úplně nové auto - tj. pneu od výrobce tak buď na nich šetří a nebo špatné odhlučnění ... U VW koncernu jsem zvyklý na varianty buď bez klimy, poloautomat (neumí směrovat vzduch ale míchá teplotu) a nebo plný automat ... Okna netuším, jestli mají nějaké luxusnější elektrická okna co umí dojezdy v i30? hill holder je věc ABS jednotky, když se točí kola proti logice zařazeného stupně tak zamezí nechtěnému pohybuAno, setri na gumach, tak ako napr aj Skoda (pirelli).Ano, lepsie vybavy maju dojazd okien.Hill holder je tiez vecou vybavy, rovnako je to aj u inych znaciek. Osobne skusenost s Oplom ktory aj napriek automatu do kopca "cuval". Opat prvok vyssej vybavy.Klima je to iste ako manual klima v starsich VW/Skoda. Stupen vybavy.Proste si sa viezol v absolutnej social edition, to auto naozaj vie vsetky tieto veci. ps: nemam Hyundai, nepracujem tam ani mi to nijako zily netrha. Len s nim mam par skusenosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 5. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2015 Q7, XC90 zbytecne velke a drahe.Znovu jit do Q5 nas taky napadlo, ale prece jen uz je to starsi auto (2008) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jrov Odesláno 5. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2015 (upraveno) Ano, setri na gumach, tak ako napr aj Skoda (pirelli).Ano, lepsie vybavy maju dojazd okien.Hill holder je tiez vecou vybavy, rovnako je to aj u inych znaciek. Osobne skusenost s Oplom ktory aj napriek automatu do kopca "cuval". Opat prvok vyssej vybavy.Klima je to iste ako manual klima v starsich VW/Skoda. Stupen vybavy.Proste si sa viezol v absolutnej social edition, to auto naozaj vie vsetky tieto veci. ps: nemam Hyundai, nepracujem tam ani mi to nijako zily netrha. Len s nim mam par skusenosti. no udělal jsem si porovnání a ten1.6CRDi aut. hyundai social edition vychází na 5249901.6TDi DSG octavia na 551990 (ambition DSG) a srovnávat i30 s aktuálním modelem Octavie dost dobře nejde ... tam je propastný rozdíl v kvalitě a prostoru ... Jel jsem v obou a Octavia je opravdu tiché a komfortní auto - a ten hill holder u automatu je snad povinost ... nemáš tam jak řešit, že ti to couvá - zvlášť když je tam agresivně nastavený start&stop Upraveno 5. října 2015 uživatelem jrov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dieegoo Odesláno 5. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2015 V aktuálním AutoTipu je srovnání XC60, Q5, X3 a GLC... vyhrálo GLC. A třeba nový Tiguan v R-line paketu vypadá velmi pěkně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 5. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2015 Q7, XC90 zbytecne velke a drahe.Znovu jit do Q5 nas taky napadlo, ale prece jen uz je to starsi auto (2008)V této kategorii bych šel do x3, nebo glc... Jsou to funglovky a proti Subaru to bude jinde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jagman Odesláno 5. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2015 Interiér toho Duranga odpovídá autu za cca 300 000 Kč a to možná ještě přeháním. Fak? http://www.sauto.cz/osobni/detail/dodge/durango/16252711?goFrom=list Najdi mi jiné SVU tohoto staří s tímto nájezdem s V8 co vypadá lépe Jo a taky mi najdi auto za 300 nové nebo skoro nové co vypadá lepé a je stejně vybavené Děkuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepecken Odesláno 5. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2015 (upraveno) no udělal jsem si porovnání a ten1.6CRDi aut. hyundai social edition vychází na 5249901.6TDi DSG octavia na 551990 (ambition DSG) a srovnávat i30 s aktuálním modelem Octavie dost dobře nejde ... tam je propastný rozdíl v kvalitě a prostoru ... Jel jsem v obou a Octavia je opravdu tiché a komfortní auto - a ten hill holder u automatu je snad povinost ... nemáš tam jak řešit, že ti to couvá - zvlášť když je tam agresivně nastavený start&stopOctavia je tichá tak do 110km/h potom začne doslova hucat aero hluk horší ako v kia ceed Dnes som mal znova stastie na 200km v šéfovej 2.0tdi combi dsg Nasadnes a hned vypnes start stop Nasleduje rozbeh diaľnica hluk Mesto a auto nahodi 6st pri 48km/h Stlacis plyn do 1/4 auto zbesilo prehodí na 2st a pusti ESP Dsc a všetko čo má Nasleduje sekvencia a radis ako chceš a ten motor má zvuk a plynulý tah Ale nebodaj si pootvoríš okno a začne to Eko tip zavrite okno Eko tip zaraďte D na prevodovke Eko tip Neviem akože ale za 30 000? si predstavujem úplne iné auto Edit : mam najazdené s octa II 2.0tdi manual social tak 20 000 km a pre mňa lepšia voľba Ale sorry sú to bezpohlavné auta úplne proste som asi na staršie autá Upraveno 5. října 2015 uživatelem stepecken Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 5. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2015 To jrov : Já to fakt nějak nepobral, jen mi (imho) tohle přijde jako prkotina, ale vpoho :-) To brownwld : Co Lexus? Asi jsem zaujatej, ale mám teď RX400h a je to i po 200tis.km. příjemný auto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 5. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2015 (upraveno) no udělal jsem si porovnání a ten1.6CRDi aut. hyundai social edition vychází na 5249901.6TDi DSG octavia na 551990 (ambition DSG) a srovnávat i30 s aktuálním modelem Octavie dost dobře nejde ... tam je propastný rozdíl v kvalitě a prostoru ... Jel jsem v obou a Octavia je opravdu tiché a komfortní auto - a ten hill holder u automatu je snad povinost ... nemáš tam jak řešit, že ti to couvá - zvlášť když je tam agresivně nastavený start&stopTed jsem koupil oct mam ji týden a najeto 1800 km, větší shit jsem neviděl a to koncernem jezdím od 2005. Nyní domluveno, ze to vrátím oni to někomu nadělil jako referentske a ja koupím 4x4. Fakt jsem velkém zastánce Škoda auto, ale 81kW 16d byl fakt omyl. Prům spotr 5,8 ... A oknech mi nemluv, to je jak v oct1 Upraveno 5. října 2015 uživatelem vwtyp11 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 5. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2015 Fak? http://www.sauto.cz/osobni/detail/dodge/durango/16252711?goFrom=list Najdi mi jiné SVU tohoto staří s tímto nájezdem s V8 co vypadá lépe Jo a taky mi najdi auto za 300 nové nebo skoro nové co vypadá lepé a je stejně vybavené DěkujuProc bych hledal V8 a proc takovouhle vybavu?Podivej se jeste jednou na odkaz,co si mi postnul a mrkni na interier.To je proste cira katastrofa.Jakejkoliv novej korejec v nizsi tride ma hezci palubku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 5. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2015 no udělal jsem si porovnání a ten1.6CRDi aut. hyundai social edition vychází na 5249901.6TDi DSG octavia na 551990 (ambition DSG) a srovnávat i30 s aktuálním modelem Octavie dost dobře nejde ... tam je propastný rozdíl v kvalitě a prostoru ... Jel jsem v obou a Octavia je opravdu tiché a komfortní auto - a ten hill holder u automatu je snad povinost ... nemáš tam jak řešit, že ti to couvá - zvlášť když je tam agresivně nastavený start&stoppleties hrusky s jablkami. Ja ta nepresviedcam ze skoda je lepsia ci horsia ako hyundai, ani jednym nejazdim. Vysvetloval som Ti ako sa veci maju a ze sudis na zaklade zlych udajov. Nechapem preco do toho zrazu pleties peniaze. Bez urazky, ale asi si sa este vela autami nevozil ako sofer lebo to co si hodnotil bol len opis najmenej vybaveneho modelu. Ked sme pritom, Skoda je na tom s priplatkami oproti japoncom ci korejcom naozaj tragicky.Ak chces mat skodu, kup si ju, nik ti v tom nebrani. Su to slusne auta, svoju robotu odvedu, ani moc lacne, ani extra drahe, podla mna adekvatny vykon a kvalita. Pruser je ked niekto zacne nabusenu fabiu za 15k zrovnavat s Ticom a naopak, superba s A6kou. Ani jedno ani druhe zrovnanie nieje myslitelne. A hill holder naozaj nieje standard. Stare automaty s tym nemali problem (z povahy svojej funkcnosti), robotizovane prevodovky to musia mat navyse. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 5. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2015 Ano. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 5. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2015 Ad predchozi diskuze o Mazde 6, dnes se mi na autotraceru podarilo aktivovat sms kod na overeni kilometru zdarma a vyjelo to krasne servisni historii. Fakt parada, jen me zarazilo, ze u oprav je uvedene v CR a castky jsou v EUR... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jrov Odesláno 6. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2015 pleties hrusky s jablkami. Ja ta nepresviedcam ze skoda je lepsia ci horsia ako hyundai, ani jednym nejazdim. Vysvetloval som Ti ako sa veci maju a ze sudis na zaklade zlych udajov. Nechapem preco do toho zrazu pleties peniaze. Bez urazky, ale asi si sa este vela autami nevozil ako sofer lebo to co si hodnotil bol len opis najmenej vybaveneho modelu. Ked sme pritom, Skoda je na tom s priplatkami oproti japoncom ci korejcom naozaj tragicky.Ak chces mat skodu, kup si ju, nik ti v tom nebrani. Su to slusne auta, svoju robotu odvedu, ani moc lacne, ani extra drahe, podla mna adekvatny vykon a kvalita. Pruser je ked niekto zacne nabusenu fabiu za 15k zrovnavat s Ticom a naopak, superba s A6kou. Ani jedno ani druhe zrovnanie nieje myslitelne.A hill holder naozaj nieje standard. Stare automaty s tym nemali problem (z povahy svojej funkcnosti), robotizovane prevodovky to musia mat navyse. Hodnotil jsem auto za půl milionu, které má být lepší dle jejich marketingu než Škoda. Cenu jsem si ověřil jen z důvodu toho, abych nehodnotil nějaké ultra levné auto a srovnání nebylo mimo mísu. Jasně můžu si navolit výbavu do obou aut, tomu rozumím, ale nějak mě tady chybí opravdu výrazný cenový rozdíl, který by hovořil ve prospěch i30. dyž si odmyslím teda dojezdy oken,mechanickou klimu a hill holder - tak motor OK, řízení OK, převodovka OK ...ergonomie (uznávám že jsem zvyklý na Audi. VW), ale i tak některé věci zmatečné a zvukovou izolaci mohli udělat lepší. najeto mám přes 500K a aut jsem řídil taky dost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se