CEGY Posted March 5, 2016 Report Share Posted March 5, 2016 ne...e .... todleJo todle.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Jagman Posted March 6, 2016 Report Share Posted March 6, 2016 Nove Twingo nazory? Chci neco maleho a obratneho nebavi me vsude tahat 3,0 V6 a todle mi pride spravne motor vzadu pohon zadku brutalni rejd krasny to moc neni ale to je snad jedno Link to comment Share on other sites More sharing options...
M3maniac Posted March 6, 2016 Report Share Posted March 6, 2016 Nevím, nevypadá to úplně zle.... z mé zkušenosti jsem velmi překvapenej z VW UP ( citigo ) má to máti, litr motor 60k automat a jezdí za 4,5 litrů uvnitř místa až překvapivě mnoho na svou kategorii. Jednou jsem si to půjčil na cestu do Reichu a byl jsem hodně mile překvapen, že to jelo volně pořád 140-150 v autě klídek spotřeba 6,1.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Jagman Posted March 6, 2016 Report Share Posted March 6, 2016 Koncern doma nesnesu nejradeji bych Smarta ale je vo kilo dražší a jen pro dva to mi ale asi tolik neva Link to comment Share on other sites More sharing options...
vwtyp11 Posted March 6, 2016 Report Share Posted March 6, 2016 Názor na w211? 270 cdi automat limo? Díky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeremy Posted March 6, 2016 Report Share Posted March 6, 2016 Do 2006 nebrat, pak OK, není zač. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Jagman Posted March 6, 2016 Report Share Posted March 6, 2016 Jeremy pravda 270cdi už po roce 2006 nekoupí . Jedinej problém pred FC je SBC dnes už řešitelné okolo 30tis jinak nic zásadního 270cdi je slušnej motor automat je ještě starej 5kvalt takže napohodu a pokud nemá filtr pevnejch nemá najeto 500tis po praseti tak se neni ceho bát jo a pokud neni na vzduchu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rimmer Posted March 6, 2016 Report Share Posted March 6, 2016 Máte tady někdo Lexe, aktuální IS, případně GS? S minulou IS 250 jsem velmi spokojený, takže další bude asi taky L, ale na nové modely jsem zatím nenašel reference. Link to comment Share on other sites More sharing options...
p3k Posted March 6, 2016 Report Share Posted March 6, 2016 (edited) Chlapi, pls, na co si dát pozoru u A4 od 2010.U 1,8 TFSI jsem někde četl svolávačka na napínák rozvodu.Asi něco nad 100 kW.Dík Edited March 6, 2016 by p3k Link to comment Share on other sites More sharing options...
M3maniac Posted March 6, 2016 Report Share Posted March 6, 2016 Koncern doma nesnesu nejradeji bych Smarta ale je vo kilo dražší a jen pro dva to mi ale asi tolik nevaTak si hold kup twingo nebo smarta starý twingo bylo ok, nový nevím....smart jezdil v banalu do 100tkm pak GO Link to comment Share on other sites More sharing options...
vwtyp11 Posted March 6, 2016 Report Share Posted March 6, 2016 Jeremy pravda 270cdi už po roce 2006 nekoupí . Jedinej problém pred FC je SBC dnes už řešitelné okolo 30tis jinak nic zásadního 270cdi je slušnej motor automat je ještě starej 5kvalt takže napohodu a pokud nemá filtr pevnejch nemá najeto 500tis po praseti tak se neni ceho bát jo a pokud neni na vzduchu2005 zkusím se zeptat v MB na kulanci. Jinak ma najeto 80.000km;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
moco Posted March 6, 2016 Report Share Posted March 6, 2016 (edited) 2005 zkusím se zeptat v MB na kulanci. Jinak ma najeto 80.000km;)Myslíš, ze nekdo s dvaapul litrem v dieselu najezdil méně nez 10tkm ročně?Ps: pokud to tedy není dvoumístný kabriolet :-) Edited March 6, 2016 by moco Link to comment Share on other sites More sharing options...
vwtyp11 Posted March 6, 2016 Report Share Posted March 6, 2016 Ano můj strejda, je už starej pan Link to comment Share on other sites More sharing options...
moco Posted March 6, 2016 Report Share Posted March 6, 2016 (edited) Tak to upřímně gratuluji. Kdyby jsi ho odmítl tak pošli SZ Edited March 6, 2016 by moco Link to comment Share on other sites More sharing options...
vwtyp11 Posted March 6, 2016 Report Share Posted March 6, 2016 No zatim jsem vystrasenej z toho sbc, což nevim jak vyresim, zitra volám do reichu do MB o kulanci Link to comment Share on other sites More sharing options...
jogurt Posted March 6, 2016 Report Share Posted March 6, 2016 W211 nejlepe po FC 320CDI. Jinak SBC se da repasovat dela to napr. Doli servis. Pochybuji, ze Ti to da MB u takhle stareho auta na kulanci. Pokud jo, tak dej vedet jak to dopadlo. Jinak pokud tam bude podvozek Airmatic, tak nove mechy stoji ranec. (a proto ho mam )) Prover si historii kam to jedilo na servis. Pokud to bylo MB, tak potvrdi i kilometry. U automatu se musi menit po 60k km olej. Tedy mel by bejt uz po vymene pri 80k km. Link to comment Share on other sites More sharing options...
M3maniac Posted March 7, 2016 Report Share Posted March 7, 2016 Pokud ma doopravdy ta 270ka 80tkm tak ji ber, přežije tě..... Pravdou je, že 320cdi je jiná káva, jede jak pila a za 7-8 litrů , ale i 270 na běžné ježdění plně dostačující. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest YPO Posted March 7, 2016 Report Share Posted March 7, 2016 neska sem potkal první SPZ která mi přišla dost vtipná Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bells Posted March 7, 2016 Report Share Posted March 7, 2016 Zrovna jsem v jiném vlákně ty značky na přání komentoval s tím, že jsou převážně pro smích, ale todle se docela povedlo Link to comment Share on other sites More sharing options...
moco Posted March 7, 2016 Report Share Posted March 7, 2016 neska sem potkal první SPZ která mi přišla dost vtipná Trefné :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts