Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

To docela koukam jak.jsou schopni se v bruselu domluvit. Je fakt, ze od narozeni deti jsme poradne necestovali, takze moje poznatky jsou hlavne pred rokem 2012..

A proč by se nedomluvili? vždyť jde o miliardy EUR naprosto bez práce, co by pak rozebírali, z čeho by si dávali 25tisíc EUR měsíčně  ;)

Odesláno (upraveno)

Milý Bobisku, ...Včera když jsem to psal, měl  jsem po dobré večeři s přáteli asi 4 panáky a jednu plzeň... 

Hele hezký esej, skoro mi připadá, že jsi včerejší večer násobil dvěma. Jen snad jednu reakci a radu si dovolím: Kilometrů najezdím jistě méně než ty, možná i proto, že trasy dlouhé 2700 km místo boje s únavou za volantem pomocí porušování předpisů raději řeším tak, že si koupím letenku. 

A proč by se nedomluvili? vždyť jde o miliardy EUR naprosto bez práce, co by pak rozebírali, z čeho by si dávali 25tisíc EUR měsíčně  ;)

Miliardy euro lítají a z pokut se jistě platí osoby, co mají 25 tisíc měsíčně (to je mimochodem kdo?). Aneb i uživatel M3/sedmičky může sdílet poetický pohled na svět mistra řečníka z Červeného Hrádku :)  

Upraveno uživatelem Bobisek
Odesláno

Milý Bobisku podruhé,

do Španělska jsem letěl ( ano letadlem ) pro vůz a omlouvám se Ti, že jsem si neobjednal AN 225. Dokonce jsem to i psal, ale jsi nepozorný. Je zvláštní, že jsi nezareagoval na mé upozornění na Tvé lži  ;)

Nedávno jsem viděl v telce nějakého slovenského funkcionáře co v Bruselu bere podobnou částku  ;)

A k těm kilometrům, právě lidé jako Ty, co nepotřebují jezdit spousty kilometrů ke své profesi nikdy nepochopí co je jet někde 2000 km za dva dny. Lidé jako Ty, co jezdí většinou kolem komína nemají důvod spěchat, jedou na 50ce 40, jedou v levém na dálnici jak ovce asi o 5 kmh rychleji než  jedoucí vedle. protože jede jen 10km do práce a 10km z práce, neví co je pravidlo zipu a budou ještě troubit jakto, že se nezařadím do pravého pruhu 3km před zúžením. Nejlepší vlastnost řidičů jako Ty je, že jedeš v levém 160 a když někdo zezadu na Tebe blikne, at se vrátíš do pravého tak bud dupneš na brzdu nebo si jedeš vesele dál své tempo, protože právě ty jsi určil onu správnou nepovolenou rychlost. Ty 160 jet můžeš a někdo 170 už jet prostě nemůže  ;) když mě chytí český policista jak jedu rychleji nasypu si popel na hlavu, ferově řeknu ano , omlouvm se,spěchám a verdikt nechám na vás. Za posledních 10 let se to stalo asi 2x........(celkem štěstí při mém nájezdu ).

Takže bych Tě chtěl poprosit vyučuj své žáky, studenty či posluchače...né mě  ;)

Odesláno

Hele já začal jezdit delší trasy vlakem, jednak je to do určitých míst pohodlný a jednak mě to řízení ukrutně nebaví, zvláště bezduchá D1.  ježdění autem je přehlídka ztraceného času a každý rok strávím za volantem 3 plné pracovní měsíce (tedy cca 500 pracovních hodin). Stejně tak jezdím 135, to je vlak rychlejší :) Chci auto s dokonalým autopilotem, nebo osobního řidiče.

Odesláno

... Je zvláštní, že jsi nezareagoval na mé upozornění na Tvé lži  ;) ...

Jestli narážíš na mé obvinění, že nazýváš policisty idioty ("... mam doma dva dopisy od španělských idiotů ..."), přičemž jsem měl předpokládat, že jsi myslel ve skutečnosti stacionární radary (které předpokládám i automaticky přestupek vyřídí a zašlou), hluboce se Ti za tuto "lež" omlouvám.

Ve zbytku se asi shodneme, že se neshodneme. Já si budu myslet, že lidé jako ty, kteří otevřeně na internetu přiznávají porušování pravidel, protože jsou hloupá a jim se nehodí, potažmo nadávají subjektům proti nim oprávněně zasahující (srv. tvé předchozí příspěvky), nejsou normální. Ty si můžeš myslet, že jsem řidič jezdící kolem komína, neznající zip či vybržďující auta, jistě spěchající do nemocnice zachránit upadlou babičku. Protože netuším, kde jsi to o mě vzal, pro klid tvé duše se k tomu všemu nerad přiznám. Raději se proto prosím vyhýbej dálnici mezi Brnem a Olomoucí, neboť na ní pendluji do práce v zásadě každý den a z mých pravidelných výchovných manévrů by Ti mohla prasknout žilka.

Peace.

Odesláno

Diky. Vic ho toc, uz muzes, okolo 4t je to super. Kdyz jsem ho zkousel, tak pod 3t to bylo takovy zdechly, ale pak uz super zazitek. Spotreba vypada stejna jako na XT, mam cca 12,5 prumer.

Urcite, to auto, respektive turbo se poradne nadechne tak kolem 3,5k otacek, pak zacina zabava...

Kdyz tak o tom pisu, zitra je vikend, ze? :) :) :) mame tady pekny okresky...

Návštěvník vwtyp11
Odesláno

....a z mých pravidelných výchovných manévrů by Ti mohla prasknout žilka.[/font][/color]

Peace.

Pokud je pro tebe někdo dvojka, ze se chová jak předkládas oponentovi, pak vez, ze stejnou hodnotu demagogie ma tvé vyjádření o výchovných manévrech...

Tos mohl napsat hned, ze jsi vychovavac a nemusel jsem tady louskat vaše elaboraty...

Jen předpokládám mas v autě kameru jako 99% vychovavacu, vychovavas mlhovkou, brzdami nebo proste jedes tachometrovych 135 a nepustis?!

Za me ses frajer, jen nechtěj nikdy chvátat do nemocnice za dcerou a potkat někoho jako jsi ty sám na cestě.

Debilní tukajici smajlik...

Odesláno

Stojím za M3. Rychlosti porušuju a nestydím se za to. Snažím se jezdit tak, abych nikoho, vč. sebe neohrožoval a zatím to jde. Policajty nazývám idioty, protože jimi v drtivé většině jsou. Jsem-li obviněn z přestupku, snažím se bránit všemi prostředky, které mi zákony umožňují.

Nesnáším lidi, kteří mají potřebu kohokoli vychovávat. Live and let live, mind your own business.

Návštěvník YPO
Odesláno

každý rok strávím za volantem 3 plné pracovní měsíce (tedy cca 500 pracovních hodin)

ty čísla jsou hukot, když to člověk vidí napsaný :)

já to mám takhle (z toho prvního čísla je potřeba odečíst cca 20% = to je doba jízdy) + teda přičíst cesty osobákem - takže to první číslo asi platí :D

Odesláno

Chlapi, pojdme zpatky k tematu....

Timhle nejezdim, ale moc bych chtel!

Ruku na srdce, kdybys opravdu chtěl, tak jezdíš, ale tolik to zase nechceš  :cheers:

YPO: Takže jsi skoro celý pracovní rok v autě, takové zaměstnaní by mě nebavilo, už teď mě to nebaví.

Návštěvník vwtyp11
Odesláno

YPO: Takže jsi skoro celý pracovní rok v autě, takové zaměstnaní by mě nebavilo, už teď mě to nebaví.

Ze by to byl řidič profesionál?!
Návštěvník vwtyp11
Odesláno

Emerika za 10k$ Kterou opravit kladivem je jiná investice nez p za 40k$

Hlavně s ohledem na servis, taková 964 dokáže potrápit i zkušeného investora;)

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Ja sem vzdycky hrozne chtel mit segru. Ale ted si rikam, i kdyby to klaplo, byla by vo skoro 50 let mladsi, treba bysme si nerozumeli...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...