tommas4 Odesláno 10. února 2017 Nahlásit Odesláno 10. února 2017 Tak jestli je ti aspoň 50 tak proč ne.
Murphy97 Odesláno 10. února 2017 Nahlásit Odesláno 10. února 2017 Takze za 5 let a 2 mesice mi to tady schvalite?:-)
John_Lenon Odesláno 10. února 2017 Nahlásit Odesláno 10. února 2017 nooo, tomu bych se vyhnul obloukem. Vypadá hezky, ale.
M3maniac Odesláno 10. února 2017 Nahlásit Odesláno 10. února 2017 Pro mě jeden z nejhezčích jagošu, jen musíš počítat ,že když se něco posere, není to vw ani bmw. Pokud je fakt v top stavu, tak cena je příjemná. Osobně bych v tom chtěl supercharged.... Ale na pohodu to bude stačit, mě by vadila i ta barva asi.... u anglána by to chtělo racing green třeba :-)
M3maniac Odesláno 10. února 2017 Nahlásit Odesláno 10. února 2017 Asi tak, známej si ho koupil v roce 1995 fungl novej a když jel jednou za měsíc do Prahy tak ho tam rovnou nechal opravit...... Ale sexy tvary to má neskutečně, to zase jo.
Josef01 Odesláno 10. února 2017 Nahlásit Odesláno 10. února 2017 Financne je 911 zatim nedostupna.Ciste hypoteticky, co si chlapi myslite o necem takovem?http://www.tipcars.com/jaguar-xj/jaguar-xj-32-v6-top-stav-bez-koroze-11446064.html Počkej, JAG ti vynadá taky jsem měl kdysi na něco podobného zálusk, pak mi vyjmenoval co všechno odchází, co budu muset řešit a nakonec jsem si řekl, nejsem tak bohatý abych si koupil Jaguar
Návštěvník Jagman Odesláno 10. února 2017 Nahlásit Odesláno 10. února 2017 Hale já napsal slohovku a vše si smazal tak na to kašlu stejně je tu každej chytrej pokud de o Jag a nikdo v tom ani neseděl Murphy: pokud máš zájem hoď mi SZ a skočíme na kávu M3: Green je na XJ extrémně hnusná a není o ní zájem Josef: však ty máš S "jen počkej zajíci" Cegy: Mazej obsluhovat
M3maniac Odesláno 10. února 2017 Nahlásit Odesláno 10. února 2017 Jasně, hnusnější než tato krásná královská modř
Návštěvník Jagman Odesláno 10. února 2017 Nahlásit Odesláno 10. února 2017 Což je mimochodem sběratelsky nejvyhledávanější kombinace neříkám že se mi libí mám rád Gunmetal ale je rozhodně hezčí než zelená :sick01:
Josef01 Odesláno 10. února 2017 Nahlásit Odesláno 10. února 2017 Bohatí mají taky starosti co vybrat, aby to moc nestálo, třeba Jachty Prince, dát 25 nebo 35 mil. EUR? A nejvíce si stěžují, že jedno natankování stojí 500 tis. Kč
M3maniac Odesláno 10. února 2017 Nahlásit Odesláno 10. února 2017 Je to možné, toto auto jsem měl vždy v hledáčku ikdyž s jiným motorem, ale nikdy jsem na to neměl koule stejně jako na Quattroporte a podobné exoty.... jsem prostě na germány
Návštěvník Jagman Odesláno 10. února 2017 Nahlásit Odesláno 10. února 2017 Jo mám stejnej hledáček ale kup něco co koupit nejde . To co chci je vzácnější než XJ220 a o mnoho levnější ............. paradox
Murphy97 Odesláno 10. února 2017 Nahlásit Odesláno 10. února 2017 Panove, na uvod diky.Design a elegance toho auta je duvod, proc jsem vznesl ten dotaz.Tento konkretni kousek je jen priklad, zadne rozhodnuti nepadlo.Jsem ve stavu, kdy mam proste pocit, ze prichazi cas, kdy bych se rad necim takovym zabyval.A protoze nemam jasnou predstavu tak je jasne, ze je to opravdu uuuuuplny zacatek.Nic tu nehodlam obhajovat, zajima mne nazor fandu, fajnsmekru, kibicu, bafunaru a pokud vim, tak zde na foru i majitelu ruznych podobnych skvostu.Samozrejme se divam i do vod BMW a MB. Ale znovu, nejde mi o rarity, ci exkluzivity. To neumim ocenit, ani zaplatit.Chtel bych neco, co me i me okoli bude cinit spokojenym kdyz to budu pres zimu a dalsi necas blyskat a kdyz do toho sedneme o letnich vikendech a budeme se kochat pri brouzdani po venkove. To jiz nyni delame velmi radi, tak proc ne alespon malinko stylove? Babo rad...
Lion Odesláno 10. února 2017 Nahlásit Odesláno 10. února 2017 "Styl" to asi jako takovy moc nema, ale treba nejaky slk? Kabrio s sestivalem?
tedwine Odesláno 10. února 2017 Nahlásit Odesláno 10. února 2017 Panove, na uvod diky.Design a elegance toho auta je duvod, proc jsem vznesl ten dotaz.Tento konkretni kousek je jen priklad, zadne rozhodnuti nepadlo.Jsem ve stavu, kdy mam proste pocit, ze prichazi cas, kdy bych se rad necim takovym zabyval.A protoze nemam jasnou predstavu tak je jasne, ze je to opravdu uuuuuplny zacatek.Nic tu nehodlam obhajovat, zajima mne nazor fandu, fajnsmekru, kibicu, bafunaru a pokud vim, tak zde na foru i majitelu ruznych podobnych skvostu.Samozrejme se divam i do vod BMW a MB. Ale znovu, nejde mi o rarity, ci exkluzivity. To neumim ocenit, ani zaplatit.Chtel bych neco, co me i me okoli bude cinit spokojenym kdyz to budu pres zimu a dalsi necas blyskat a kdyz do toho sedneme o letnich vikendech a budeme se kochat pri brouzdani po venkove. To jiz nyni delame velmi radi, tak proc ne alespon malinko stylove?Babo rad...Co nejake starsie CLS s benzinovym 6 alebo lepsie 8 hrnkom? Stylovka, pohdli, bezpecnost, vykon,german
varjag Odesláno 10. února 2017 Nahlásit Odesláno 10. února 2017 Kasli na MB a kup Jaga. Je to drahy, hlavne potom, ale asi ne drazsi nez MB. A kdyz se ti libi, neni co resit. Jednoho mam, XF-S, uz me stal majlant, ale proste ho chci mit ;-)). Je vzdycky lepsi byt stylovy brit ,nez skopec :-) ... a ted do me.. :-))
Návštěvník Jagman Odesláno 10. února 2017 Nahlásit Odesláno 10. února 2017 Konečně aspoň někdo má vkus
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se