Maxmillian Odesláno 4. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2019 Taky jezdím na černotě a liběj se mi. Takže podle mě nemusí být jen na sporťáku. Ten R-Design se VW podle me dost povedl. A ty kola k tomu jsou super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomNguyen Odesláno 4. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2019 Ahoj, trosku OT, ale prislo jaro, tak bych zase rad naimpregnoval platenou strechu na cabriu. Co poradite?Nejvic chvali jsem cetl na produkt 303 - https://www.cabrio-shop.cz/udrzba-strechy/impregnace-textilni-strechy/1516819092-303-fabric-convertible-top-care-kit.htm Tipy/triky na cisteni rad uvitam.Diky303 Fabric Guard je opravdu asi to nej co můžeš udělat. Zahraniční detailinger to milují a sami jsme to používali v letectví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maro Odesláno 4. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2019 Každý má jiný vkus. Osobně se mi ty kola moc líbí a ta pastelově šedá je nejlepší barva Ty kola jsou super samy o sobě, ale to auto se k nim nehodí, aspoň podle mě. A Třeba kodiaq rs s temahle kolama je vyloženě k smíchu, to dizajnoval někdo a bez očí. Z modelu, ke kterym je nabizi, se nehodí imho k žádnému, podobně jako ta šedá. Ta sedí snad jenom Scale a ta jediná by si i tyhle kola mohla dovolit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 4. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2019 Kdo v čem stojí na D1, já naštěstí "jen" asi 45 minut, pak se mi podařilo sjet, no a zavřeli to úplně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 4. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2019 (upraveno) Ale Mlho, vždyť vám navigace ukazuje, že máte jet rovně, tak co tam tak postáváte....Pak nemají vznikat kolony... Upraveno 4. dubna 2019 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 5. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2019 To já ne, to ti přede mnou :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 5. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2019 Random catch v Auparku.. baworacka zelena, to da rozum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 5. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2019 To bude nejaky (pod)vodnik, zachytila sa mu zaburina. Proste hnus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 5. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2019 (upraveno) Ja dam obcas ty kola do sedo - hnedy, nekdy oranzovy, ale vetsinou se me to brzo prestane libit, tak to davam pryc Upraveno 5. dubna 2019 uživatelem TLD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
km.kmk Odesláno 5. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2019 Tam sou urcite i houna... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 5. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2019 (upraveno) Kluci vy jste hrozný konzervy, zamyslete se :-)) Jako, do takoveho extremu bych nešel, ale nakonec na bliti z toho taky neni. Když chce někdo stylizovat auto do streetfightera, proč ne, jeho boj. To mě by tedy daleko vic sral na tomhle aute treba znacek divize M na kufru, nebo treba samolepky miminek apod. Tohle je vtipný a me to bavi.....i když vlastně nevim jestli to taky nemá vzadu M. :-))) Joo, TLD, tohle je jiná liga! Upraveno 5. dubna 2019 uživatelem varjag Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 5. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2019 ja som dnes prezul a umyl moj desatrocny toyota črep: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 5. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2019 Já druhou sezónu obouvám antracit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 5. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2019 LétoZima Jinak LeeS parádní! 600h?Nepotřebovat kombíka, byl to horkej kandidát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jencekgs Odesláno 5. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2019 To instant: clovece mas to paradni. Nadhera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 5. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2019 (upraveno) Diky diky. Nove brzdy, prelestit disky, nechat vycistit profikom a je to ako nove. Upraveno 5. dubna 2019 uživatelem instant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 6. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2019 ja som dnes prezul a umyl moj desatrocny toyota črep:Tak to je velka parada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 6. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2019 LétoZima Me se paradoxne ty zimaky libej vic.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 6. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2019 Taky jsem propadl temný vlně, antracit léto 209:zima 446: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 6. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2019 Taky jsem propadl temný vlně, antracit léto 209:DSC00801.JPGzima 446:DSC00760.JPGDiky diky diky, ja uvazoval vo cernejch kolech na mou stribrnou X5, kdyz to vidim nazivo, uz nemusim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se