sch7 Odesláno 21. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2019 Já si vikend užíval s Ford mustang Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 21. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2019 Jirka koupil nový služebáky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sch7 Odesláno 21. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2019 (upraveno) Jirka koupil nový služebáky?Nn Jirka není úplně na auta. Ale autopujcovna má asi 3. Tak jsem ho musel ukořistil než ho zase nějaký klient pošle do skarpy. Upraveno 21. dubna 2019 uživatelem sch7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sidetone Odesláno 21. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2019 Novy priblizovadlo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 21. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2019 Sehr schön. 4,8? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sidetone Odesláno 21. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2019 Sehr schön. 4,8?Bohuzel pouze 3.0 nafta. Slibil jsem si, ze naftu uz nechci, ale sehrala role, ze majitele i auto znam, stav a hlavne cena. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 21. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2019 Tak třeba 400 za brzdy u auta s cenovkou 2,5 M mi přijde hodně.Brzdy za 400k?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koveras Odesláno 22. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2019 GTR je strašne špecifické auto... pre mňa nejak nemá tú správnu emóciu, rýchlosť naberá neskutočne, ale niečo tomu chýba... Servisuješ to každý rok, čo 4 je veľký servis, kde menia olej/kvapalinu snáď aj v motorčekoch do okien... normálny stojí ca 30k, ten veľký 60k. czk U každého servisu robia geometriu. Pred ca 4rokmi na to auto robili pneu 3 výrobcovia, neviem, či sa to zmenilo. Neviem, o akú verziu sa zaujímaš, je som jazdil tou 560ps, tá verzia potom dostala nové, omnoho komfortnejšie tlmiče, super na denné jazdenie po našich cestách, ale jazdné vlastnosti sa zhoršili. Malá nádrž, jazdíš stále za 17+l 100oktanu Vydáva to miliardu zvukov, na ktoré u iných športových áut nie je človek zvyknutý, tam niečo hučí, tam niečo drnčí, je o asi o zvyku, ale mi to vadilo. Autorizovaný servis je iba v Phe a BA, čož bolo z Ostravy kvapku z ruky, pri 6tom garančnom odťahu do Bratislavy už to fakt, ale fakt nebolo vtipné... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 22. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2019 Brzdy za 400k??Ano. Karbonkeramické stojí 400 kila. Obyčejný stojí kilo, ale zase je vyměníš min 4x častěji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 22. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2019 Ano. Karbonkeramické stojí 400 kila. Obyčejný stojí kilo, ale zase je vyměníš min 4x častěji.A na ktorom novom aute pod 100t? su keramicke brzdy? Len ma to zaujima... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liskus Odesláno 22. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2019 Co si myslite o aaa je to porad jako driv nebo uz je to i o kvalite?Premyslim o https://m.aaaauto.cz/ojete-vozy/nissan/370-z ale mam strach prave ze je to z aaa:((( Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 22. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2019 Vyhledej si na YT "zkušenost aaa" najdeš hned několik aktuálních videí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koveras Odesláno 22. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2019 (upraveno) A na ktorom novom aute pod 100t? su keramicke brzdy? Len ma to zaujima...M4 a 718 GTS napríklad Upraveno 22. dubna 2019 uživatelem koveras Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 22. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2019 Vysoké náklady (relativně) může mít i levné auto, já třeba dal za cca 7 let do blbého Golfu tolik, co bych dal dnes za nový SuperB. A nevadí mi to, mám to jako hračku a zábava něco stojíAle ty to tuníš, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 22. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2019 A na ktorom novom aute pod 100t? su keramicke brzdy? Len ma to zaujima...Především na spoustě ojetých sporťáků. Keramiky mají i další nevýhody, o kterých se moc nemluví. Já jsem fakt rád za ocel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
swenak Odesláno 22. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2019 Ale ty to tuníš, ne?To ano, ale peníze jako peníze a někdy ani nejde poznat, jestli problém, který je potřeba vyřešit má spojitost s úpravami, nebo ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 22. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2019 Především na spoustě ojetých sporťáků. Keramiky mají i další nevýhody, o kterých se moc nemluví. Já jsem fakt rád za ocel.Ja som sa pytal na nove, o tom tu bola debata. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Odesláno 22. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2019 Jake maji keramiky nevyhody? Teda krome ceny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 22. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2019 Jsou křehčí - můžou tedy praskat, často po zásahu kamínkem třeba na okruhu, do toho "moc nebrzdí", když jsou studený, takže je potřeba s tím počítat :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 22. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2019 Chrasti, chrci. Kdyz jedes, delaj divny zvuky. Aspon u priplatkovejch 911. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se