Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

dawe009, on 30 Čvc 2019 - 15:49, said:

Černý kouř - nedokonalé spalování nafty - chyba v palivové soustavě. Pravděpodobně odešel vstřikovač (jeden nebo více)..

Možný to je, mám subjektivní pocit, že auto ztratilo trochu dynamiku. A má takovej plechovej zvuk od 2k otáček vejš.

Na stav oleje jsem se nedíval, protože jsem lempl, byť na to denně myslím.

Nojo, najeto 212k, co nadělám... A to jezdím jak ovce preventivně na Vervu.

Odesláno

sibirnaya, on 30 Čvc 2019 - 16:01, said:

Nebo lambda, nebo vaha vzduchu, nebo DPF..

DPF nemam od výroby, nebyl tam. Je to Galaxy 2,0 TDCi 2009. Váha vzduchu by byla ještě gut... Bojím se taky nějakejch průsaků (válce, turbo...).
Odesláno (upraveno)

Turbo by bylo spis modrej dým. Ale neboj, vstřiky jsou taky drahý.

Upraveno uživatelem dawe009
Odesláno

No teď jsem to vosolil a ze šedýho přes černej to šlo do modrý jedovky. Úplný umělecký dílo, barva v barvě. Na zemi za mnou černá uhelná šmouha (vejfuk je ukončenej směrem k zemi). Olej po 12tkm ani o píď níž, takže olej nic nežere.

Odesláno

Začal mi na TDCi čadit motor, při nižších otáčkách šedá, při větším sešlápnutí černá. Tak čtu na webu různý scénáře a děsim se zítřejšího servisu...

Nebo EGR ventil
Odesláno

Poslanci v Maserati :-)

Taky přidám ze svého archivu:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Jinak dneska se mi povedlo krátké svezení s novou Suprou. Překvapil mě pohodlný podvozek.

Ale nejdůležitější dnešní celodenní poprvé: MX5 NA. Je naprosto skvělá.

Návštěvník Radius
Odesláno

Nemáte někdo nějaký tip na člověka, co by uměl profesionálně pomoci s koupí auta z DE včetně proklepnutí, tzn. od laku, diagnostiky, prověření nájezdu, prohlídky od A do Z a zařízení všech formalit až po přihlášení v CZ? Nemám zatím vybraný konkrétní kus. Jen přestávám věřit, že se v CZ něčeho dočkám v inzerci a na mobile nějaký zajímavý auta vidím. Kdyžtak do SZ prosím.

Odesláno

Nemáte někdo nějaký tip na člověka, co by uměl profesionálně pomoci s koupí auta z DE včetně proklepnutí, tzn. od laku, diagnostiky, prověření nájezdu, prohlídky od A do Z a zařízení všech formalit až po přihlášení v CZ? Nemám zatím vybraný konkrétní kus. Jen přestávám věřit, že se v CZ něčeho dočkám v inzerci a na mobile nějaký zajímavý auta vidím. Kdyžtak do SZ prosím.

Tady jedině dvorní mechanik ze strarosu, ale ten je jen na bmw

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...