Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ja je docela chapu. Kdyz zavedou kameru do prislusenstvi, tak budou muset resit zivotni cyklus, dodavatelskej retezec, zpetnou kompatibilitu, vlastni SW atd., coz se jim nikdy nemuze vyplatit (= cena v priplatku by byla tak vysoka, ze by si to nikdo nekoupil a tezko by technologicky stihali tempo vyvojaru kamer = byli by o krok pozadu za vic penez). Kdyz daji konektor ("tenkej interface"), tak si kazdej dokaze pripojit svoji kameru - jeden levnou druhej drahou, protoze kamery se kazdej rok posunou o velkej kus dopredu a jsou cim dal levnejsi a chrli je na trh hromada firem.

Sakra, to je překážek, po tomhle výlevu vlastně nechápu, jak můžou dávat do aut stěrače... a bez příplatku. 

Odesláno

Sakra, to je překážek, po tomhle výlevu vlastně nechápu, jak můžou dávat do aut stěrače... a bez příplatku.

:-) Myslím že Citroën už kamery dává do aut, co mám z doslechu a problém s tím nemají. Sem čekal jakou propagandu nastaví tentokrát, a už jsem viděl první nadpis nová Octavia je tak super, že zamotala hlavu celé VW Group, už se asi neprodá jediný Passat :-) :-) :-) Nezklamali, ani jsem to radši nečetl.

Odesláno

:-) Myslím že Citroën už kamery dává do aut, co mám z doslechu a problém s tím nemají. Sem čekal jakou propagandu nastaví tentokrát, a už jsem viděl první nadpis nová Octavia je tak super, že zamotala hlavu celé VW Group, už se asi neprodá jediný Passat :-) :-) :-) Nezklamali, ani jsem to radši nečetl.

Já si počkám na recenzi od Pepy

Odesláno

Letos poslední projížďka, teď ještě koupit něco zábavného na zimní blbnuti, budeme driftovat :D

Tak toto je niečo neskutočné, veľká pochvala gas je to nádhera netuśil som že tu sú aj takéto stroje...

Odesláno

No jo, nic ve zlým, ale s Tvým věcným názorem by se nikdo nemusel obávat znovuzavedení praporkovýho zákona. Byl by pořád v platnosti. Že cokoli zavést do seriový výroby vyžaduje nějaký úsilí je snad jasný. Ovšem zdůvodňovat tím takhle zpátečnickej krok chce velkou odvahu. Takže jestli při dnešních technologiích a možnostech jejich uplatnění neřvu blahem s davem škodováků nad vytaženým USB káblem u stropu, tak mne prosím omluv. Asi nejsem dost chápavej.

Odesláno

Letos poslední projížďka, teď ještě koupit něco zábavného na zimní blbnuti, budeme driftovat :D

Ach ach .. zcela vyjimecne tady asi prekousnu svoji zdrzenlivost a na jare se k tobe vecpu na navstevu a projizdku. Nebo aspon posazeni dovnitr :D.

Odesláno

Tak to čumím a smekám, nádhera. Je v takovém top stavu, nebo je to upravený ve fotoshopu?

Odesláno

Ach ach .. zcela vyjimecne tady asi prekousnu svoji zdrzenlivost a na jare se k tobe vecpu na navstevu a projizdku. Nebo aspon posazeni dovnitr :D.

Návštěvu u gase určitě udělej, ale svezení v 512TR ti dokážu zajistit i tady. Sice v červené, ale taky boží. Gasi, ta žlutá je krásná. Nevím, jestli ji ještě má, ale stejnou měl i Volopich.

Odesláno z mého SM-G920F pomocí Tapatalk

Návštěvník vwtyp11
Odesláno

Návštěvu u gase určitě udělej, ale svezení v 512TR ti dokážu zajistit i tady. Sice v červené, ale taky boží. Gasi, ta žlutá je krásná. Nevím, jestli ji ještě má, ale stejnou měl i Volopich.

Odesláno z mého SM-G920F pomocí Tapatalk

Dan už ji nema, tenkrát jsem mu ji vezl
Odesláno

Úpravy fotek netřeba , auto má najeto 10t km ;) Kofolo stav, vytáhnu i gt3 a můžeme porovnat ;)

to je fakt krasa! Muzu se stavit s Minim 998ccm? Ale zase mam 2 pruhy! :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...