Americkej Odesláno 15. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2019 Ja je docela chapu. Kdyz zavedou kameru do prislusenstvi, tak budou muset resit zivotni cyklus, dodavatelskej retezec, zpetnou kompatibilitu, vlastni SW atd., coz se jim nikdy nemuze vyplatit (= cena v priplatku by byla tak vysoka, ze by si to nikdo nekoupil a tezko by technologicky stihali tempo vyvojaru kamer = byli by o krok pozadu za vic penez). Kdyz daji konektor ("tenkej interface"), tak si kazdej dokaze pripojit svoji kameru - jeden levnou druhej drahou, protoze kamery se kazdej rok posunou o velkej kus dopredu a jsou cim dal levnejsi a chrli je na trh hromada firem.Sakra, to je překážek, po tomhle výlevu vlastně nechápu, jak můžou dávat do aut stěrače... a bez příplatku.
African Odesláno 15. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2019 Sakra, to je překážek, po tomhle výlevu vlastně nechápu, jak můžou dávat do aut stěrače... a bez příplatku.:-) Myslím že Citroën už kamery dává do aut, co mám z doslechu a problém s tím nemají. Sem čekal jakou propagandu nastaví tentokrát, a už jsem viděl první nadpis nová Octavia je tak super, že zamotala hlavu celé VW Group, už se asi neprodá jediný Passat :-) :-) :-) Nezklamali, ani jsem to radši nečetl.
moco Odesláno 15. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2019 :-) Myslím že Citroën už kamery dává do aut, co mám z doslechu a problém s tím nemají. Sem čekal jakou propagandu nastaví tentokrát, a už jsem viděl první nadpis nová Octavia je tak super, že zamotala hlavu celé VW Group, už se asi neprodá jediný Passat :-) :-) :-) Nezklamali, ani jsem to radši nečetl.Já si počkám na recenzi od Pepy
Tag Heuer LV Odesláno 15. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2019 Letos poslední projížďka, teď ještě koupit něco zábavného na zimní blbnuti, budeme driftovat Tak toto je niečo neskutočné, veľká pochvala gas je to nádhera netuśil som že tu sú aj takéto stroje...
African Odesláno 15. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2019 Já si počkám na recenzi od PepyTo si nesmíme nechat ujít :-)
skalis Odesláno 15. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2019 po tomhle výlevu.Diky za hodnoceni myho vecnyho nazoru.
Americkej Odesláno 15. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2019 No jo, nic ve zlým, ale s Tvým věcným názorem by se nikdo nemusel obávat znovuzavedení praporkovýho zákona. Byl by pořád v platnosti. Že cokoli zavést do seriový výroby vyžaduje nějaký úsilí je snad jasný. Ovšem zdůvodňovat tím takhle zpátečnickej krok chce velkou odvahu. Takže jestli při dnešních technologiích a možnostech jejich uplatnění neřvu blahem s davem škodováků nad vytaženým USB káblem u stropu, tak mne prosím omluv. Asi nejsem dost chápavej.
KFL Odesláno 15. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2019 Letos poslední projížďka, teď ještě koupit něco zábavného na zimní blbnuti, budeme driftovat Ach ach .. zcela vyjimecne tady asi prekousnu svoji zdrzenlivost a na jare se k tobe vecpu na navstevu a projizdku. Nebo aspon posazeni dovnitr .
pavel23 Odesláno 15. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2019 Letos poslední projížďka, teď ještě koupit něco zábavného na zimní blbnuti, budeme driftovat Tak to čumím a smekám, nádhera. Je v takovém top stavu, nebo je to upravený ve fotoshopu?
Pavelpu27 Odesláno 15. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2019 Ach ach .. zcela vyjimecne tady asi prekousnu svoji zdrzenlivost a na jare se k tobe vecpu na navstevu a projizdku. Nebo aspon posazeni dovnitr .Návštěvu u gase určitě udělej, ale svezení v 512TR ti dokážu zajistit i tady. Sice v červené, ale taky boží. Gasi, ta žlutá je krásná. Nevím, jestli ji ještě má, ale stejnou měl i Volopich. Odesláno z mého SM-G920F pomocí Tapatalk
gas Odesláno 15. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2019 Úpravy fotek netřeba , auto má najeto 10t km Kofolo stav, vytáhnu i gt3 a můžeme porovnat Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jery Odesláno 15. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2019 Nádhera, takové jsem měl jako model v dětství
Návštěvník vwtyp11 Odesláno 15. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2019 Návštěvu u gase určitě udělej, ale svezení v 512TR ti dokážu zajistit i tady. Sice v červené, ale taky boží. Gasi, ta žlutá je krásná. Nevím, jestli ji ještě má, ale stejnou měl i Volopich. Odesláno z mého SM-G920F pomocí TapatalkDan už ji nema, tenkrát jsem mu ji vezl
Rodkopf Odesláno 15. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2019 Úpravy fotek netřeba , auto má najeto 10t km Kofolo stav, vytáhnu i gt3 a můžeme porovnat to je fakt krasa! Muzu se stavit s Minim 998ccm? Ale zase mam 2 pruhy!
M3maniac Odesláno 15. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2019 Gasi tak to smekám , velkej klobouček za velké koule :-)
Asparagus Odesláno 15. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2019 Letos poslední projížďka, teď ještě koupit něco zábavného na zimní blbnuti, budeme driftovat Nádherné.....úplně na mě dýchlo miami vice
gas Odesláno 16. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2019 Díky, je úžasné, jen přijít do garáže a sednout si do toho
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se