JR_2010 Posted November 20, 2020 Report Share Posted November 20, 2020 Přesně, to taky všichni dělali, aby soused viděl... Link to post Share on other sites
straspol Posted November 20, 2020 Report Share Posted November 20, 2020 (edited) Nic ve zlém, já na autě vždycky měl obsluhu kufru růčo, tak si nedovedu vůbec představit, na co bych to využil. Určitě je to na otvírání praktické a užitečné, a kdo to při zavírání potřebuje, má radost, no... Edited November 20, 2020 by straspol překlep Link to post Share on other sites
African Posted November 20, 2020 Report Share Posted November 20, 2020 Ha, dnes už zase proletoval sníh tak snad, už se upřímně letos těším Hory zajištěný, tak snad to ubytko na sezónu trochu uvolní. Jsem vezl kámošovi na chalupu nějaké věci a už to mám zase jak dobytek, ono to asi opravdu nemá asi moc cenu u nás leštit... Link to post Share on other sites
uff Posted November 20, 2020 Report Share Posted November 20, 2020 před 6 hodinami, geometr napsal: Za mě je ten keyless, kdy poodejdeš od auta a nemusíš na nic sahat o kus lepší (uživatelsky samozřejmě), než když musíš na něco sáhnout. Mám odzkoušeno oboje a i teď používám auta s obojím (Renault, Toyota). Na to jak si jeden zvykne, tak zůstává Toyota odemčená Normálně jsem nejdřív nevěřil, že to ta Toyota tak nemá a hledal v tý bichli, jak se to zapíná / nastavuje Asi jsi to napsal lip nez ja par stranek vzadu a proto jsem poukazoval na koncern, kterej ted jezdime vs Mazda. Mam to totiz uplne stejne. A i kdyz ten culibrk osahnu, tak casto stejne jeste z okna zamykam, pac si nejsem jistej... Link to post Share on other sites
exBURN Posted November 21, 2020 Report Share Posted November 21, 2020 Mám keyless v trojce a v MX5 ne - za mě je to k hovnu a u dalšího auta by mi bylo šumák jestli to tam je nebo ne. U trojky jsem to hrozně chtěl, ale dne bych za to nepřiplatil. Link to post Share on other sites
busdriver Posted November 22, 2020 Report Share Posted November 22, 2020 V 20. 11. 2020 v 16:10, African napsal: Ha, dnes už zase proletoval sníh tak snad, už se upřímně letos těším Musis tomu stesticku jit naproti trochu... fotka ze soboty, kousek od adrspachu.. Sem se mel stavit, ze bys mi to hodil do lesku, kdyz mas ted ty pripravky Link to post Share on other sites
ewolucionar Posted November 22, 2020 Report Share Posted November 22, 2020 Link to post Share on other sites
African Posted November 22, 2020 Report Share Posted November 22, 2020 před 2 hodinami, busdriver napsal: Musis tomu stesticku jit naproti trochu... fotka ze soboty, kousek od adrspachu.. Sem se mel stavit, ze bys mi to hodil do lesku, kdyz mas ted ty pripravky A tak to jsi mohl, bych ti to naleštil, že by si všichni sedli na zadek z toho lesku Link to post Share on other sites
koveras Posted November 22, 2020 Report Share Posted November 22, 2020 (edited) Hosi, nechcem vam kazit pohlad na nemecke automobilky, ale nova X5 s keyless zamknutie pri odchode od auta predsa ma, nastavuje sa to v iDrive. Funguje to presne tak idiotsky, ako u Megane IV RS, ked mate nieco na mieste spolujazdca a obchadzate auto s vypnutym motorom a klucom v kapse okolo kapoty, niekde u praveho svetla sa auto zamkne. Ak auto obchadzate okolo kufru, nezamkne sa. Edited November 22, 2020 by koveras Link to post Share on other sites
geometr Posted November 22, 2020 Report Share Posted November 22, 2020 Mně je třeba uplně u pr... jestli se auto zamkne u pravýho předního nebo levýho zadního světla, když mám v kapse kartu Link to post Share on other sites
koveras Posted November 22, 2020 Report Share Posted November 22, 2020 Mne fakt nie, ked si potrebujem vyzdvihnut nieco zo sedadla spolujazdca, neskutocne ma to iritovalo. Link to post Share on other sites
geometr Posted November 22, 2020 Report Share Posted November 22, 2020 A proč, stejně musíš vzít za kliku, abys otevřel dveře, ne? Link to post Share on other sites
Srnka Posted November 23, 2020 Report Share Posted November 23, 2020 V 19. 11. 2020 v 16:27, Andrew napsal: Pánové, nemáte tady někdo dobrého známého v nějakém BMW servisu (nejlépe autorizák, nebo něco lepšího, šikulu z garáže prosím ne). Potýkám se s nějakými problémy a rád bych aby se tomu někdo opravdu věnoval... vysvětlím po SZ/telefonu. Jsem sice z Prahy, ale může být celá ČR. Díky V Prahe určite Snejk a potom JaraX pri Olomouci, ale ten robí iba benzínové. Asi dvaja naj v ČR na BMW. Link to post Share on other sites
p3k Posted November 23, 2020 Report Share Posted November 23, 2020 (edited) všechno zlé je na něco dobré zajímavý příběh Edited November 23, 2020 by p3k Link to post Share on other sites
Liqid Posted November 23, 2020 Report Share Posted November 23, 2020 A PČR zas nic, jak nejde o měření za křovím před koncem obce, tak jsou v háji Link to post Share on other sites
Ajaj Posted November 23, 2020 Report Share Posted November 23, 2020 a co přesně si očekával? Už že nasadí psovoda s vrtulníkem kvůli ukradenýmu autu, mi osobně přijde přehnaný Link to post Share on other sites
Liqid Posted November 23, 2020 Report Share Posted November 23, 2020 Já právě čekal, že když už nasadí takové prostředky, že z toho něco bude. Že vrtulníkem s termovizí a čoklama nechytnou dvě čórky někde v poli je slušná mamlasovina. Link to post Share on other sites
Ajaj Posted November 23, 2020 Report Share Posted November 23, 2020 takhle se na to dá dívat. To je pravda. Já měl z tý odpovědi pocit, že udělali málo. Nadruhou stranu, když pes ztratí stopu, tak těžko asi vyčítát psovodovi, že stojí za starou bačkoru. Mě spíš překvapilo, že kvůli jednomu auto (kolik se jich ukradne průměrně za den?) udělali manévry, jak kdyby utekl Kájínek Link to post Share on other sites
geometr Posted November 23, 2020 Report Share Posted November 23, 2020 Někoho honit a v lepším případě dohonit (což bohužel ještě vůbec nic neznamená) je jedna věc, druhá věc je mu to dokazovat a dokázat. Link to post Share on other sites
Radek124 Posted November 23, 2020 Report Share Posted November 23, 2020 Tak zrovna v tomhle případě měli vzácnou příležitost zároveň "dohonit" i "dokázat" - a to jen díky majiteli, kterého ve finále ještě obviní z obecného ohrožení, protože "umožnil odcizení potenciálně nebezpečného vozidla" = past Link to post Share on other sites
Recommended Posts